panos@@
εγώ συγκεκριμένα τη συμπεριφορά των πωλητών απλά την σχολιάζω, αλλά δεν τη συνδέω τόσο πολύ με τις αγορές μου
e-shop ψηφίζω λόγω
τιμών, όχι λόγω πωλητών και δεν αλλάζει η γνώμη μου μετά από όσα έμαθα τελευταία
συμφωνούμε απόλυτα ότι διάθεση χρειάζεται κι απτους δυο, σαφώς πολλοί ζητάνε κουφά πράγματα ή πάνε για να testάρουν τον πωλητή και επομένως και τα νεύρα του...
απτη μια καταλαβαίνω τους πωλητές, πιστεύω ότι είναι και θέμα στυλ και έλλειψης εκπαίδευσης/υπευθυνότητας, κι ότι πολλοί ακόμα και μεταξύ μας απτο forum, και γιατί όχι και γω να συμπεριφερόμουν αδιάφορα σε πελάτη κάποια στιγμή (αν κι εδώ μιλούσαμε για λίγο πιο ακραία παραδείγματα, όχι πχ ότι δε χαμογελάει όταν τον ρωτάμε κάτι...)
απτην άλλη και στο Λονδίνο οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν - θα λεγα λιιίγο περισσότερους - πελάτες κάθε μέρα, αλλά np
αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτά που τραβάνε και ακούνε κάθε μέρα όπως λες, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, πληρώνονται, είναι η δουλειά τους και στο κάτω κάτω δεν σκάβουν, ψυχολογικό είναι πιστεύω και θέμα συνειδητοποίησης
και δε σου μιλάει κανένας περίεργος που δε θες να τον βλέπεις

, είμαι πολύ χαλαρός τύπος κατά γενική ομολογία

αλλά επαναλαμβάνω, το θέμα είναι θέμα τιμών, τα από πάνω μόνο για κουβέντα τα γραψα
λόγω δουλειάς έχω μια εμπειρία με ανθρώπους πια και δύσκολα με ενοχλεί κάποιος, ή τουλάχιστον πολύ δύσκολα να το δείξω
προσωπικά τώρα που ξέρω και πέντε πράγματα, το να ενδιαφερθεί μεν, αλλά να με χρεώσει οικόπεδο, δε με συγκινεί

δε μιλάμε για μικρές διαφορές των 50 euros, ούτε μόνο για κιθάρες, και συμφωνώ με όσα έγραψε ο telekris φυσικά
τώρα για το αν υπάρχει κιθαρίστας που να διαφωνεί με το τελευταίο, να πω τουλάχιστον όλοι όσοι έχουν παραγγείλει από e-shop, δλδ πολλοί - υποθέτω ότι μιλάς για την ακριβώς ίδια κιθάρα κι όχι για μοντέλο έτσι, άσε που δε θα την έχουν εδώ
κατά τάλλα εγώ ναι θα παιρνα κιθάρα που δεν είχα πιάσει αν είχα δοκιμάσει το ίδιο μοντέλο, αλλά δε διαφωνώ στο αν πρέπει να δοκιμάσει κάποιος την κιθάρα που θα πάρει ή όχι - αν θέλει να τη δοκιμάσει τότε είναι απόλυτα αποδεκτό δε μπορώ να αντεπιχειρηματολογήσω σε αυτό είναι επιλογή του καθενός