Παιδιά ας μην απαξιώνουμε όλη την ελληνική αγορά ...
Συμφωνώ με τους περισσότερους στο ότι η κατάσταση στα περισσότερα από τα μουσικά μας καταστήματα
είναι απαράδεκτη και ...ναι, πράγματι σε πολλά μαγαζιά δεν μπορείς ούτε καν να δοκιμάσεις αυτό που θες να πάρεις.
( στο εξωτερικό ας πούμε, δεν πιστεύουν ότι στη χώρα μου δεν μπορώ ν' άκούσω τα cd πριν τα αγοράσω - πόσο μάλλον τα όργανα...)
Ωστόσο, δεν μπορώ να μην δηλώσω την ικανοποίησή μου σαν επαγγελματίας μουσικός όταν έχω εξυπηρετηθεί σωστά
και πιστέψτε με, αυτό, έχει γίνει σε αρκετά καταστήματα .Μάλιστα, στα περισσότερα από αυτά μου έχουν προτείνει να δανειστώ
αυτό που μ'ενδιαφέρει και να το δοκιμάσω με την ησυχία μου.Αλλά ας τ'αφήσουμε αυτό αφού έχει να κάνει με τη σχέση εμπιστοσύνης
που δημιουργεί κανείς με το κατάστημα με το πέρασμα του χρόνου.
Μια απλή εξυπηρέτηση (δοκιμή οργάνου, επαγγελματική γνώμη και γνώση του αντικειμένου ) σίγουρα μπορεί να βρει κανείς σε αρκετά
σημεία ( της Αθήνας τουλάχιστον ).Λίγο ψάξιμο θέλει και τίποτα άλλο ...
Το διαδίκτυο μας έχει δώσει τρομερές επιλογές αλλά και ένα μεγάλο διαπραγματευτικό ατού, π.χ., πας στο "BON" και του λες -
"μεγάλε θέλω το Eventide eclipse και το έχω βρει στο net 1400 ευρώ αλλά εσύ το έχεις 2600 . (αλήθεια είναι ! ) . Θα ήθελα να το πάρω από σένα
γιατί βιάζομαι και γατί θα έχω και 20% πίσω από την εφορία. Πόσο τ'αφήνεις ; " Έτσι απλά ...