κατ αρχην θελω να συμφωνισω στο οτι τα μχνματα δεν κανουν τον ηχο! Σιγουρα ο παραγωντας ανθρωπος εχει τον πρωτο λογο, αλλα εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ειναι πολυ ακριβο στουντιο για τα μχνματα που εχει (δεν εχει επενδυσει σε ακριβα πραματα τοτε γιατι ζηταει πολλα? αυτο εννοω)
Βεβαια δεν μπορει να συγκριθει η berigher κονσολα των €1500 με μια mackie των €150.000 ετσι? Να λεμε τα πραματα με το ονομα τους! Με τι υλικα και τι research εχει φτιαξει κονσολες και αλλα η berigher και τι η "αλλη" Τεσπα!
Το θεμα με αυτους εκαι μεσα ειναι οτι καποια στιγμη εψαχνα να βρω στουντιο (θυμαστε πριν κανα 8-9μηνο), και πηγα και στο βαζελινε στουντιο και του ζητησα, τι πιο φυσικο, δειγμα απο τις παραγωγες τους! Ξερεται τι απαντηση πηρα?
Αρχισε να μου τα μασαει, και ξερεις ο καθενας εχει δικο του ηχο και μας ζηταει να κανουμε αυτο το αλλο και τετοια! Και εγω του απαντησα οτι περα απο αυτα υπαρχουν και αντικειμνικα κριτιρια για "δεις" μια παραγωγη! Ε! δεν απαντησε, τι να πει? Λοιπον? Γιατι να παω εκει
εστω και για προβα? και να σκασω και €12? (4090δρχ/ωρα) εγω θυμαμαι στο κακοφωνιξ, με 0 μχνματα ενα fostex 8καναλο του πεταματου και μια eurodesk καναμε θαυματα! Σε αλλα στουντιο με 1 πεντοχιλιαρο γραφεις ντεμο!