Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 866177 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2900 στις: 10/04/09, 18:53 »
και πολυ καλα κανουν οι αστυνομικοι. δεν ενοχοποιω το μακρυ μαλλι ή αυτους που το εχουν απαραιτητα αλλα κανεις δεν πρεπει να προσβαλλεται απο την προληπτικη ερευνα ειδικα οταν ειναι και καθαρος...για να μας προστατεψει γινεται. δλδ αν μια συμμορια αλβανων σκοτωσει εναν ανθρωπο και η αστυνομια ελεγχει τους αλβανους μετα ειναι λαθος; απλα ψαχνουν οι ανθρωποι δεν δικαζουν
Saint gone astray with a scepter and a gun

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2901 στις: 10/04/09, 19:00 »
ΦΥΣΙΚΆ και είναι λάθος γιατί επιλέγουν προκατειλλημένα ποιούς θα ελέγξουν!
ελέγχουν ποτέ ανθρώπους που φαινομένικα είναι κοινότατοι?
τότε μετά από σήμερα θα πρέπει να ελέγουν και ολους τους φοιτητές...
κ αν ποτέ γίνει επεισόδιο με κάποιον που φοράει κουστούμι θα πετάγονται από τη ΓΑΔΑ στον άρειο πάγο να ελέγξουν όλο το δικηγορικό σύλλογο!

να λεγες πως σταθήκανε σ ένα σημείο στην Ομόνοια και ελέγχανε όλους ανεξαιρέτως τους περαστικούς τότε ναι...φυσιολογικό....αλλά τα κριτήρια τώρα ποια είναι?

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
« Απάντηση #2902 στις: 10/04/09, 20:36 »
ΦΥΣΙΚΆ και είναι λάθος γιατί επιλέγουν προκατειλλημένα ποιούς θα ελέγξουν!
ελέγχουν ποτέ ανθρώπους που φαινομένικα είναι κοινότατοι?
τότε μετά από σήμερα θα πρέπει να ελέγουν και ολους τους φοιτητές...
κ αν ποτέ γίνει επεισόδιο με κάποιον που φοράει κουστούμι θα πετάγονται από τη ΓΑΔΑ στον άρειο πάγο να ελέγξουν όλο το δικηγορικό σύλλογο!

να λεγες πως σταθήκανε σ ένα σημείο στην Ομόνοια και ελέγχανε όλους ανεξαιρέτως τους περαστικούς τότε ναι...φυσιολογικό....αλλά τα κριτήρια τώρα ποια είναι?

.τα κριτιρια ειναι πολυ απλα το οτι προηγουμενα περιστατικα αφορουσαν μια συγκεκριμενη κοινωνικη ομαδα οποτε και η αστυνομια που ειναι πολυ λογικο να μην μπορει να ελεγχει ολους τους περαστικους ψαχνει ατομα της συγκεκριμενης κοινωνικης ομαδας.ειναι απλη λογικη δεν καταλαβαινω που κολλατε.μια φωτογραφια απο τους συλληφθεντες επεισοδιων θα σου ελυνε την απορια γιατι οι αστυνομικοι ελεγχουν ταυτοτητες σε μακρυμαλληδες αξυριστους παραξενο-ντυμενους μετα τη 1 η ωρα κοντα στα εξαρχεια... δεν ενοχοποιω τα μακρια μαλλια ή οτιδηποτε αλλο (κι εγω μεχρι πριν 2 χρονια ειχα μαλλια μεχρι τη μεση) αλλα δεν ειναι προσβολλη να σου κανει ελεγχο ενας αστυνομικος ουτε σε βλαπτει καπως.ισα ισα. εμενα μου εχουν κανει πολλες φορες και ηταν ευγενεστατοι (οπως κι εγω) και καναμε κι οι 2 τη δουλεια μας.εξαλλου δε θα τους μαθουμε εμεις τη δουλεια τους.αστους και απο τα αποτελεσματα κρινονται ουτως η αλλως

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2903 στις: 10/04/09, 21:23 »
και πολυ καλα κανουν οι αστυνομικοι. δεν ενοχοποιω το μακρυ μαλλι ή αυτους που το εχουν απαραιτητα αλλα κανεις δεν πρεπει να προσβαλλεται απο την προληπτικη ερευνα ειδικα οταν ειναι και καθαρος...για να μας προστατεψει γινεται. δλδ αν μια συμμορια αλβανων σκοτωσει εναν ανθρωπο και η αστυνομια ελεγχει τους αλβανους μετα ειναι λαθος; απλα ψαχνουν οι ανθρωποι δεν δικαζουν

απο προσωπικές εμπειρίες θα σου πω οτι δεν γινεται παντα για να μας προτατεψει. γινεται και επειδη δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν και βαριουνται και λενε ''δεν παμε να πιασουμε κανα 15χρονο να το παμε στο τμημα για πλακα;''.γιατι όταν θα δουν πραγματικο εγκληματια οι ΜΠΑΤΣΟΙ (τονιζω τον χαρακτηρισμο) που ξερουν να τραμπουκιζουν και περπατανε σα χεσμενοι απο το σφιξιμο,κλανουν μεντες και η μαγκια τους χανεται! και κατι αλλο...οι αλβανοι δυστυχως ό,τι κι αν κανουν θα τους ενοχοποιουν συνεχως. οπως και οι νιγηριανοι,οι πολωνοι,οι ρωσοι κλπ κλπ
(τελειως offtopic οποτε τελος εδώ!)

πρεπει να προσβαλλεται,οταν δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους σωστά. απο τη στιγμη που θα τους δειξεις την ταυτοτητα σου,οποιεσδηποτε ερωτησεις του στυλ ''τι ωρα θα πας σπιτι σου'' ''με ποιους βγηκες'' ''γιατι φορας ζωνη με καρφια'' κλπ κλπ ειναι φαουλ.

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
« Απάντηση #2904 στις: 10/04/09, 22:01 »
αν και δεν καταλαβα πως πηγε εδω η συζητηση (απο την πειρατεια στον ελεγχο της αστυνομιας) πρεπει να σου πω οτι εχω 3 κολλητους "μπατσους" οπως τους χαρακτηριζεις, οι 2 στην ΥΜΕΤ και μιλαμε συχνα και δεν φανταζεσαι ποσο βαρετο ειναι να εχεις βραδινη στην ιπποκρατους ή στην ακαδημιας και να σου λεει ο αρχιφυλακας να του φερεις τουλαχιστον 10 επιθετα για εξακριβωση...και πιστεψε με οι αστυνομικοι που τελευταια κατεληξαν στα νοσοκομεια λογω εγκληματιων ή τραυματιστηκαν σε επεισοδια δε νομιζω οτι κλανουν μεντες και χανουν τη μαγκια τους. οσο για τους αλβανους κλπ δεν ενοχοποιουνται αυτοματα λογω της καταγωγης απλα οι ελεγχοι σε αυτους ειναι πιο συχνοι.λογικο δεν ειναι; αφου το 80% των εγκληματιων στις φυλακες ειναι αλλοδαποι..

οσο για τις ερωτησεις τους ποτε δεν ηταν αλλες απο το σκοπο της εξοδου και τα στοιχεια μου και κανω παρεα αρκετα συχνα με ατομα που ευκολα "ενοχοποιουνται" πιστεψε με.αρκει να εισαι ευγενικος και να μην ειρωνευεσαι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το τελευταιο πραγμα που θελει ενας αστυνομικος που κανει σκοπιες 12-4 τα ξημερωματα σε επικινδυνη περιοχη και παιρνει 800 € το μηνα ειναι να περνανε κατι πιτσιρικαδες και να του τη λενε κι απο πανω

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2905 στις: 10/04/09, 22:29 »
αν και δεν καταλαβα πως πηγε εδω η συζητηση (απο την πειρατεια στον ελεγχο της αστυνομιας) πρεπει να σου πω οτι εχω 3 κολλητους "μπατσους" οπως τους χαρακτηριζεις, οι 2 στην ΥΜΕΤ και μιλαμε συχνα και δεν φανταζεσαι ποσο βαρετο ειναι να εχεις βραδινη στην ιπποκρατους ή στην ακαδημιας και να σου λεει ο αρχιφυλακας να του φερεις τουλαχιστον 10 επιθετα για εξακριβωση...και πιστεψε με οι αστυνομικοι που τελευταια κατεληξαν στα νοσοκομεια λογω εγκληματιων ή τραυματιστηκαν σε επεισοδια δε νομιζω οτι κλανουν μεντες και χανουν τη μαγκια τους. οσο για τους αλβανους κλπ δεν ενοχοποιουνται αυτοματα λογω της καταγωγης απλα οι ελεγχοι σε αυτους ειναι πιο συχνοι.λογικο δεν ειναι; αφου το 80% των εγκληματιων στις φυλακες ειναι αλλοδαποι..

οσο για τις ερωτησεις τους ποτε δεν ηταν αλλες απο το σκοπο της εξοδου και τα στοιχεια μου και κανω παρεα αρκετα συχνα με ατομα που ευκολα "ενοχοποιουνται" πιστεψε με.αρκει να εισαι ευγενικος και να μην ειρωνευεσαι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το τελευταιο πραγμα που θελει ενας αστυνομικος που κανει σκοπιες 12-4 τα ξημερωματα σε επικινδυνη περιοχη και παιρνει 800 € το μηνα ειναι να περνανε κατι πιτσιρικαδες και να του τη λενε κι απο πανω

1. αυτη ειναι η δουλεια τους. αυτο επέλεξαν να κανουν. αν πρεπει καθε μερα να κανουν 10 εξακριβωσεις θα τις κανουν.
2. ειπα ''μπατσους'',για να τους ξεχωρισω απο τους αστυνομικους. αν οι φιλοι σου ειναι μπατσοι,οκ.
3. το να βαλεις καποιον στο μπατσικο για να τον πας στο τμημα αν σου εχει δωσει την ταυτοτητα του ειναι παρανομο.
4. δε νομιζω στις εξακριβωσεις να τους ειρωνευεται κανεις για να δικαιολογουνται να το παιζουν μαγκες.
5. αυτοι που τραυματιστηκαν ή γενικοτερα κανουν σωστα τη δουλεια τους ανηκουν στους αστυνομικους.
6. το 80% των εγκληματων τα κανουν οι αλλοδαποι...εστω οτι συμφωνουμε...αν και δεν εχω στοιχεια στα χερια μου...όπως επίσης το 100% των βιντεο που ντροπιαζουν την αστυνομια σημερα παρουσιαζει παλι αλλοδαπους να εξευτελιζονται για την κ**λα κάποιου γαμ****του αστυφυλακα.

(δεν ανοιγουμε κανα αλλο θεμα?)
« Τελευταία τροποποίηση: 12/04/09, 02:14 από Απόλλων »

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
« Απάντηση #2906 στις: 10/04/09, 22:49 »
οκ φιλε απλα εισαι αλλος ενας προκατηλειμμενος απεναντι στην αστυνομια.κι οπως δε σου αρεσει εσενα να κανουν ελεγχο σε οποιονδηποτε εχει μαλλια και περιεργη περιβολη επειδη ετσι ειναι και η εμφανιση καποιων κακοποιων ετσι δε θα αρεσει και στους σωστους αστυνομικους να τους φερονται σα να ειναι "μπατσοι" και οι φιλοι μου μια χαρα παιδια ειναι και βαζουν γυαλια σε πολλους. απο κει και περα μπορει η αστυνομευση να ειναι μια υπηρεσια που προσφερεται απο το κρατος αλλα οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι και πολλες φορες νεα παιδια οπως εσυ κι εγω και μην ξεχνας οτι αν η αστυνομια υπερασπιστει τα δικα σου συμφεροντα καποια στιγμη τοτε δε θα σε δω να εχεις κανενα απολυτως προβλημα μαζι της

Αποσυνδεδεμένος Samy

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κιθάρα Κουκούλα και Αέρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2907 στις: 11/04/09, 00:05 »
Kitharo παίδες θα πεταχτώ σαν την πορδή στην κουβέντα σας με ένα οff topic. Επειδή τυγχάνει να έχω μια  προσωπική άποψη βασισμένη σε πολύ εκ των έσω συμμετοχή στην κατάσταση ΕΛ.ΑΣ έχω να πω το εξής. Όλα είναι θέμα παιδείας. Υπάρχουν τα μπατσόνια υπάρχουν και οι μπάτσοι. Μπατσόνια ειναι οι γραψαρχίδηδες οι οποίοι δεν ασχολούνται και πίνουν τον τσάμπα καφέ όπου λάχει στην βάρδια τους. Είναι τα λαμόγια που βγάζουν ψεύτικες ταυτότητες για να ξεχρεώσουν τα τζόγο χρέη τους. Είναι τα καμάκια που σταματούν τα κοριτσάκια με τα smart και μοιράζουν μαζί με την κλήση και τον αριθμό του κινητού τους. Είναι οι γκαβλωμένοι στυλ Τακλμπέρι –Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή- που τραβούν το όπλο λες και είναι σφεντόνα. Είναι αυτοί που αν δουν μαλλί, φουλάρι, κουκούλα, σκούφο, σταράκι plus καμιά κιθάρα στον ώμο φορτώνουν 100 οκάδες μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι και έρχονται για έλεγχο και την ταυτότητα σου και τίνος είσαι εσύ και δεν συμμαζεύεται. Υπάρχουν όμως και οι μπάτσοι που όντως προσπαθούν να κάνουν τα μέγιστα μέσα σε όλο το μπουρδέλο της φάσης ΕΛ.ΑΣ. Κάθε μέρα προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το λειτούργημα που επέλεξαν να κάνουν κόντρα στις όποιες  συνθήκες για αυτά τα ρημάδια τα 800ε και συν της άλλης να δέχονται και τα «πυρά» για την φατρία των μπατσόνων. Για τους αστυνομικούς (οι γραφιάδες οι λεγόμενοι ) δεν θα μιλήσω, αυτοί είναι χαρτογιακάδες κρυμμένοι πίσω από χαρτόσημα, στυλό και «πότε θα βγω στην σύνταξη». Την ταπεινή μου άποψη εξέθεσα απλά.
Μουσικό αυτί έχω... τα δάχτυλα να δω πότε θα γίνουν απο μουσειακά μουσικά.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2908 στις: 11/04/09, 00:11 »
οκ φιλε απλα εισαι αλλος ενας προκατηλειμμενος απεναντι στην αστυνομια.κι οπως δε σου αρεσει εσενα να κανουν ελεγχο σε οποιονδηποτε εχει μαλλια και περιεργη περιβολη επειδη ετσι ειναι και η εμφανιση καποιων κακοποιων ετσι δε θα αρεσει και στους σωστους αστυνομικους να τους φερονται σα να ειναι "μπατσοι" και οι φιλοι μου μια χαρα παιδια ειναι και βαζουν γυαλια σε πολλους. απο κει και περα μπορει η αστυνομευση να ειναι μια υπηρεσια που προσφερεται απο το κρατος αλλα οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι και πολλες φορες νεα παιδια οπως εσυ κι εγω και μην ξεχνας οτι αν η αστυνομια υπερασπιστει τα δικα σου συμφεροντα καποια στιγμη τοτε δε θα σε δω να εχεις κανενα απολυτως προβλημα μαζι της

δεν ειμαι προκατελλειμενος,γιατι σου ειπα οτι υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι! παμε στο θεμα μας!!!!!!!!!!!

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2909 στις: 11/04/09, 00:30 »
5. αυτοι που τραυματιστηκαν ή γενικοτερα κανουν σωστα τη δουλεια τους ανηκουν στους αστυνομικους.
το ότι τραυματίστηκαν τους κάνει καλούς αστυνομικούς??

γραψαρχίδηδες
βρήκες μία απ'τις λίγες λέξεις που δεν μπαίνουν αστεράκια ακόμα... :P

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
« Απάντηση #2910 στις: 11/04/09, 00:51 »
Kitharo παίδες θα πεταχτώ σαν την πορδή στην κουβέντα σας με ένα οff topic. Επειδή τυγχάνει να έχω μια  προσωπική άποψη βασισμένη σε πολύ εκ των έσω συμμετοχή στην κατάσταση ΕΛ.ΑΣ έχω να πω το εξής. Όλα είναι θέμα παιδείας. Υπάρχουν τα μπατσόνια υπάρχουν και οι μπάτσοι. Μπατσόνια ειναι οι γραψαρχίδηδες οι οποίοι δεν ασχολούνται και πίνουν τον τσάμπα καφέ όπου λάχει στην βάρδια τους. Είναι τα λαμόγια που βγάζουν ψεύτικες ταυτότητες για να ξεχρεώσουν τα τζόγο χρέη τους. Είναι τα καμάκια που σταματούν τα κοριτσάκια με τα smart και μοιράζουν μαζί με την κλήση και τον αριθμό του κινητού τους. Είναι οι γκαβλωμένοι στυλ Τακλμπέρι –Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή- που τραβούν το όπλο λες και είναι σφεντόνα. Είναι αυτοί που αν δουν μαλλί, φουλάρι, κουκούλα, σκούφο, σταράκι plus καμιά κιθάρα στον ώμο φορτώνουν 100 οκάδες μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι και έρχονται για έλεγχο και την ταυτότητα σου και τίνος είσαι εσύ και δεν συμμαζεύεται. Υπάρχουν όμως και οι μπάτσοι που όντως προσπαθούν να κάνουν τα μέγιστα μέσα σε όλο το μπουρδέλο της φάσης ΕΛ.ΑΣ. Κάθε μέρα προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το λειτούργημα που επέλεξαν να κάνουν κόντρα στις όποιες  συνθήκες για αυτά τα ρημάδια τα 800ε και συν της άλλης να δέχονται και τα «πυρά» για την φατρία των μπατσόνων. Για τους αστυνομικούς (οι γραφιάδες οι λεγόμενοι ) δεν θα μιλήσω, αυτοί είναι χαρτογιακάδες κρυμμένοι πίσω από χαρτόσημα, στυλό και «πότε θα βγω στην σύνταξη». Την ταπεινή μου άποψη εξέθεσα απλά.

συμφωνω φιλε μου.η κατηγοριοποιηση σουειναι σωστη.μονο που τα "μπατσονια" ψαχνουν αφορμη για να φανει η μαλακια τους.και εγω γουσταρω να μην τους τη δινω για να μην περναει το δικο τους και κυριως για να μην δυσφημιζουν και τους σοβαρους αστυνομικους τους οποιους σεβομαι για ολα τασκατα που καλουνται να αντιμετωπισουν.γιαυτο δε μαρεσει ο κοσμος να ειναι προκατηλειμμενος με καποιον αστυνομο γιατι για μπες κι εσυ στη θεση του.ναι μεν επελεξε αυτο το επαγγελμα αλλα κατα καποιο τροπο το "φορτωνεται" κιολας γιατι ολο και λιγοστευει η δυναμη της αστυνομιας. και αυτη τη στιγμη ειναι πιο επικινδυνο να εισαι αστυφυλακας δρομου παρα στρατιωτης...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #2911 στις: 11/04/09, 02:39 »
Παιδιά σόρρυ αλλά υπάρχει και το έπος "Αστυνομία και Αλητεία" στο Άνθρωπος και ζωή" για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι... ::)
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2912 στις: 11/04/09, 05:48 »
αφου το 80% των εγκληματιων στις φυλακες ειναι αλλοδαποι..

Δεν ηθελα να παρεμβω στο off topic αλλα τουλαχιστον τετοια ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ σχολια και κυριως ΨΕΜΑΤΑ δεν θα επρεπε ουτε κατα διανοια να μενουν πουθενα στο φορουμ
« Τελευταία τροποποίηση: 11/04/09, 12:37 από King_Mob/Roufus »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2913 στις: 11/04/09, 09:33 »

Δεν ηθελα να παρεμβω στο off topic αλλα τουλαχιστον τετοια ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ σχολια και κυριως ψεματα δεν θα επρεπε ουτε κατα διανοια να μενουν πουθενα στο φορουμ
Γιατί έχεις με κεφαλαία το ρατσιστικότατα και δεν έχεις και το ψέμματα; ::)

Αποσυνδεδεμένος TheMaC

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • my YouTube channel
« Απάντηση #2914 στις: 11/04/09, 09:39 »

Δεν ηθελα να παρεμβω στο off topic αλλα τουλαχιστον τετοια ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ σχολια και κυριως ψεματα δεν θα επρεπε ουτε κατα διανοια να μενουν πουθενα στο φορουμ

θελετε αριθμους και αποδειξεις φιλοι μου; αδιαφορω αν σας φαινονται ρατσιστικα ειναι η αληθεια και αν ανοιξετε και καμια αλλη σελιδα εκτος απο αυτην τοτε θα τα δειτε κι εσεις..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2915 στις: 11/04/09, 12:44 »

θελετε αριθμους και αποδειξεις φιλοι μου; αδιαφορω αν σας φαινονται ρατσιστικα ειναι η αληθεια και αν ανοιξετε και καμια αλλη σελιδα εκτος απο αυτην τοτε θα τα δειτε κι εσεις..
Χαλαω το thread αυτη τη στιγμη και συγνωμη προς τους λοιπους συμφορουμιτες αλλα εδω λεγονται οικτρα πραγματα. Αν εσυ φιλε εχεις καποιο προβλημα με τους Αλβανους ή οποιουσδηποτε αλλους αλλοδαπους ή με τους ξενους γενικοτερα μπορεις να το πεις. Το να λες οτι ειναι ΛΟΓΙΚΟ να ελεγχονται και να θεωρουνται υποπτοι εξ ορισμου επειδη ειναι αλλης καταγωγης ειναι φασιστικο και ρατσιστικο. Οχι δεν ειναι λογικο να βλεπεις εναν αλβανο και αμεσως να τρεχεις να τον ανακρινεις ενω για τον ελληνα οχι.

Και τα ποσοστα στις φυλακες ξερεις γιατι ειναι τοσο μεγαλα? Ή μηπως δεν σε νοιαζει να το ψαξεις και σε νοιαζουν μονο οι αριθμοι? Αναρωτηθηκες γιατι τοσοι αλλοδαποι ειανι στις φυλακες και σκοτωνονται σε εβδομαδιαια βαση χωρις κανενας να το μαθαινει? Μπορω να σου πω πολλους λογους. Για παραδειγμα οταν γινεται μια ληστεια πολλες φορες συλλαμβανουν αλλοδαπους ως υποπτους και τους προφυλακιζουν ΧΩΡΙΣ δικη ή ακομα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να τους εχουν απαγγελθει κατηγοριες για το ανωτατο οριο προφυλακισεις το οποιο ειναι 18 μηνες. Επισης παμπολλες φορες αλλοδαποι οι οποιοι ειναι φτωχοι ή αστεγοι και εχουν συλληφθει να κλεβουν κατι απο ενα ψιλικατζιδικο τρωνε ποινες που ουτε κατα διανοια δεν θα ριχνανε σε εναν ελληνα, και ποινες που ειναι τουλαχιστον απανθρωπες. Αλλος λογος ειναι οτι οι αλλοδαποι δεν εχουν συνηθως οικονομικη δυνατοτητα να εξαγορασουν μια μικρη ποινη της ταξης των 3-6 μηνων επομενως αναγκαζονται να μπαινουν φυλακη για την παραμικρη ηλιθια υποψια καθε μπατσου.

Επομενως μη μου λες οτι ειανι λογικο να ελεγχουν και να θεωρουν υποπτους τους αλλοδαπους γιατι το 80% στις φυλακες ειναι αλλοδαποι (που δεν ειναι και ετσι). Το ξερεις οτι το 1/3 των φυλακισμενων (για να μιλησουμε και οπως σου αρεσει) ειναι προφυλακισμοι? Και οι περισσοτεροι απο αυτους αλλοδαποι που κρατουνται χωρις κατηγοριτιριο. Η προκαταληψη ειναι το χειροτερο πραγμα, ιδιαιτερα οταν συμπεριλαμβανει ρατσισμο.

Ελεος λοιπον με τις ρατσιστικες ιδεες, τραβα αλλου να κανεις ελληνικη προπαγανδα. Και τα "ανοιξτε και καμια αλλη σελιδα εκτος απο αυτη" να τα πεις εκει που σε παιρνει.

ΥΓ:και για να μη λεει κανεις οτι λεω βλακειες "Εκστρατεία για την αποσυμφόρηση του Ελληνικού Σωφρονιστικού Συστήματος με την πρότασή του για τη μεταφορά των καταδικασμένων αλλοδαπών σε φυλακές της χώρας καταγωγής τους (που έφτασαν ήδη το 48% του συνόλου των κρατουμένων στις Ελληνικές φυλακές) " αυτο ειναι παρμενο απο την ιστοσελιδα του Υπουργειου δικαιοσυνης http://www.ministryofjustice.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=962 και αφορα το σχολιο περι 80% των αλλοδαπων στις φυλακες.
« Τελευταία τροποποίηση: 11/04/09, 13:23 από King_Mob/Roufus »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2916 στις: 11/04/09, 13:13 »
Εντάξει Άρη αλλά θα πρέπει να δεχτείς και εσύ ότι αποτελεί θέμα για προβληματισμό το ότι το 48% είναι αλλοδαποί. Η επιβάρυνση του σωφρονιστικού συστήματος δηλαδή είναι σχεδόν 100% ...Ας μιλήσουμε κάποτε (και σε ένα άλλο topic...) ειλικρινά γιατί συμβαίνει αυτό και ας προτείνουμε λύσεις ή΄έστω ας σκεφτούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και ως πολίτες. Ευθύνες τις οποίες έχουμε και εμείς , όταν αντιμετωπίζουμε με μισό μάτι και ρατσιστικά ανθρώπους που και λόγω αυτού οδηγούντε κάποια στιγμή στο έγκλημα. Αλλά από την άλλη πρέπει επιτέλους να αποφασίσει και ο πολιτικός κόσμος σε μιά κοινή πολιτική ως προς τους μετανάστες. Πόσους και που τους χρειάζεται ή τους αντέχει η ελληνική οικονομία, αλλά και η κοινωνία...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2917 στις: 11/04/09, 13:20 »
Μα φυσικα και αποτελει θεμα για προβληματισμο. ΚΑι νομιζω ανεφερα αρκετους λογους για τους οποιους γεμιζουν μεταναστες οι φυλακες, δεν χρειαζεται να τα ξαναπω. Μπορω ομως να τα αναλυσω εκτενως σε αλλο θεμα φυσικα και με αλλους ορους συζητησης χωρις ιδεες οπως "πρεπει να ελεγχουμε ολους τους μεταναστες γαιτι ειναι ολοι υποπτοι" που νομιζω ουτε εσυ διαφωνεις οτιειναι ακρως ρατσιστικο.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2918 στις: 11/04/09, 14:14 »
Το "Συστημα" μπορει ο καθενας να το αντιληφθει οπως θελει. Προσωπικα ομως, ως συστημα, θεωρω την εκτελεστικη εξουσια, η οποια παιρνει και τις αποφασεις. Δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε για αλλα συστηματα (καπιταλιστικο, δικαστικο), απο τη στιγμη που η εκτελεστικη εξουσια ειναι διεφθαρμενη, και δεν λαμβανει αποφασεις για το κοινο συμφερον.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2919 στις: 11/04/09, 16:32 »
μια φωτογραφια απο τους συλληφθεντες επεισοδιων θα σου ελυνε την απορια γιατι οι αστυνομικοι ελεγχουν ταυτοτητες σε μακρυμαλληδες αξυριστους παραξενο-ντυμενους μετα τη 1 η ωρα κοντα στα εξαρχεια...
τι εννοεις οταν λες φωτογραφιες;..και τι εννοεις συλληφθεντες;..οι αστυνομικοι πιανουν, κατα κυριο λογον, αυτους που δεν κανουν επεισοδια στην ουσια..μια βολτα σε μια πορεια θα σου ελυνε καθε ειδους αποριες για τους μακριμαλλιδες...

Εγω εχω να πω οτι η κατηγοριοποιηση αναλογα με μηκος, υψος,παχος και τα λοιπα εχει ορισμο...ονομαζεται Ρατσισμος... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 11/04/09, 16:37 από Amylo »
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2920 στις: 11/04/09, 16:40 »
το ότι τραυματίστηκαν τους κάνει καλούς αστυνομικούς??

γραψαρχίδηδες
βρήκες μία απ'τις λίγες λέξεις που δεν μπαίνουν αστεράκια ακόμα... :P

ρε αγορι μου,αυτο επελεξαν να κανουν,η δουλεια τους εχει κινδυνο!

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2921 στις: 11/04/09, 16:55 »
ρε Garvin....στο 2 κάνεις τη διαφοροποίηση "μπάτσου"/"αστυνομικού"!
και στο 5 λες πως αυτοί που τραυματιστηκαν είναι αστυνομικοί....
ε, κ σε ρωτάω εγώ....
το ότι τραυματίστηκαν...τους κάνει αστυνομικούς??
δλδ σύμφωνα με το 2 σου...ΚΑΛΟΎΣ αστυνομικούς...?? ??

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2922 στις: 11/04/09, 20:10 »
ρε Garvin....στο 2 κάνεις τη διαφοροποίηση "μπάτσου"/"αστυνομικού"!
και στο 5 λες πως αυτοί που τραυματιστηκαν είναι αστυνομικοί....
ε, κ σε ρωτάω εγώ....
το ότι τραυματίστηκαν...τους κάνει αστυνομικούς??
δλδ σύμφωνα με το 2 σου...ΚΑΛΟΎΣ αστυνομικούς...?? ??

το ειπα με λαθος τροπο. απλα ξαναλεω οτι τα ατομα που κανουν τη δουλεια τους,ειτε τραυματιζονται ειτε οχι,ειναι αστυνομικοι,και στο παρον θεμα θα ασχοληθουμε με τους μπατσους,εχοντας δεχτει οτι η αστυνομια δεν αποτελειται μονο απο μπατσους!

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #2923 στις: 11/04/09, 20:43 »
Καλως το μας κι ας αργησε. (το μερος 3) :P
Αλλες 130 σελιδες με τους ιδιους "τσακωμους" απο τα ιδια ατομα χωρις κανενα συμπερασμα και αποτελεσμα. Τι καλα!!  :D :roll :clap

Δεν ειναι περιεργο που σε ενα φορουμ για μουσικη το μοναδικο θεμα (με εξαιρεση τα χιουμοριστικα κειμενα) που εχει γινει τοοοσο μεγαλο ειναι αυτο??

Στο μερος 5ο κερνάω γλιφιτζούρι
« Τελευταία τροποποίηση: 11/04/09, 20:44 από Leanhau Shee (ex fairy)BACK »

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2924 στις: 11/04/09, 22:14 »
Το έχω αναφέρει πολλές φορές .Νομίζει κανείς ότι οι συνεχόμενες αντιπαραθέσεις των ίδιων ατόμων στα περίπου ίδια θέματα ,προσφέρει κάτι ,ή μπορεί να πείσει κάποιον άλλο να αλλάξει άποψη ;