Α ρε Κιρατζο...
Ωστε δεν υπαρχει στην Κυπρο μπατσος σε καθε γωνια;..Λυπαμαι, ειμαι πανω απο 8 μηνες στην Κυπρο πλεον και ξερω πως σε καθε γωνια οχι μονο υπαρχει ενας μπατσος, αλλα κι ενας ασφαλιτης που αναζηταει παρανομους μεταναστες ( ή και γενικα μεταναστες ).
Επισης, μια φουκαριαρα καφετερια κοντα στα κατεχομενα ( Τα Καλα Καθουμενα ) εχει γινει κεντρο ομορφων κι ανατρεπτικων ιδεων, που συνεχως "εξοριζονται" απο την αστυνομια, ως...φασαριοζοι!
Να διαβαζουμε το μαθημα μας πριν κανουμε καποια αναφορα σε αυτο
Βεβαια, το γεγονος πως η καταστολη δεν ειναι ιδια, δε σημαινει πως η αστυνομια δεν συμπεριφερεται τελειως χουντικα, μην αφηνοντας πολλους απο τους νεους στο συγκεκριμενο μερος να εκφραστουν.

Αλλα κι αυτο το ηξερες καλυτερα απο εμενα που επι 8 μηνες περναω απο εκεινο το σημειο,ε;
Ο κοσμος της παλαιας γενιας δεν ειναι εξαγριωμενος

Ο νεος κοσμος απορει με την νωθροτητα και την αφελεια των παλαιοτερων και προσπαθει να κανει κατι νεο. Ενα χασμα γενεων που μεταφραζεται σε κλασσικους συντηρητικους μεγαλους και ενθουσιωδεις νεους που δε θελουν να αποχαυνωθουν απο το ρευμα "αρτος, θεαμα και σαλιο"

Ευτυχως που υπαρχει και το indymedia πχ..για να δινει τη σωστη πληροφορηση
Παυω εδω. Απλως μπηκα στην εξοδο μου να δω και μου γυρισαν τα ματια απο τις ασυναρτησιες. Δεξιες τσεπες, αριστερες αποψεις και χεσμενες ποδιες!
Οποιον προσεβαλλα, ας κανει παρατηρηση για να φυγω απο mod και γενικα απο το site ως προσβλητικο μελος....Απλως βαρεθηκα τη προπαγανδα και τη μασημενη τροφη τοοοοσα χρονια! Αντε, μεγαλωστε να ωριμασετε λιγακι..