Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827574 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1175 στις: 22/07/07, 19:13 »
Το ακουσα και αυτο: οι αντιεξουσιαστες καταπιεζουν!!!! Ελλλεοςςςς
Λοιπον θελω να μου πουνε ολοι αυτοι που ειναι υπερ των ειρηνικων πορειων, τι εγινε περυσι στη Γαλλια με εκεινο τον νομο που ηθελε να περασει η γαλλικη κυβερνηση. Για να θυμισω, ο νομος ελεγε οτι οι εργοδοτες θα μπορουσαν να απολυσουν οποιον ειναι κατω απο 22 χρονων χωρις δικαιολογια/αποζημειωση. Και ρωταω εγω τωρα αν δεν ειχε γινει κολαση η Γαλλια απο ολους αυτους που παλευαν μερες με τις δυναμεις καταστολης, ποιος θα εμποδιζε την κυβερνηση να περασει αυτο το νομο?? Αν γινοντουσαν ειρηνικες πορειες το πολυ πολυ να τους απασχολουσαν για 2-3 ωρες... και μετα τι? Η βιαιη αντισταση δεν μπορουσε να αντιμετωπιστει σε 2 ωρες με αποτελεσμα αρκετες πολεις τις Γαλλιας να παραλυσουν, και υπο αυτες τις συνθηκες να αποσυρθει αυτος ο νομος.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ  (Α)
Εγώ απλά ρωτάω, αλλά οι μόνες απαντήσεις που πήρα ήταν είτε εναντίον της βίας anyway, είτε του στυλ "καταπιέζουν κι αυτοί, αλλά προς το καλύτερο". Εσύ λες δεν καταπιέζουν, αν κατάλαβα καλά, και δεν είσαι αντίθετος με τη βία στη βία της εξουσίας. Πες μου λοιπόν, έχεις διαπιστώσει η πλειοψηφία του κόσμου να θέλει την αλλαγή που πρεσβεύετε εσείς, και με τις μεθόδους που την επιδιώκετε? Copy paste θα το κάνω, βαρέθηκα να το γράφω πια... στη Γαλλία ναι, διαπιστωμένα η πλειοψηφία συμφωνούσε με τις αντιδράσεις - γιαυτό και έγινε κόλαση, γιαυτό και πάλευαν μέρες, επειδή μαζικά ο κόσμος κατέβηκε στους δρόμους (και βέβαια όχι για να κάψουν τράπεζες, πάλι για συγκεκριμένο νόμο ήταν το θέμα). Στην Ελλάδα ισχύει κάτι τέτοιο?
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1176 στις: 22/07/07, 19:16 »
Μ'αρεσει που κανεις δεν μου απαντησε, τι αλλαξε το αντιεξουσιαστικο, ψευδοαναρχικο κυμα καταστροφων!
Βελτιωσε το οικονομικο προβλημα? Μειωσε τους αστυνομικους στα τμηματα? Φοβισε τους πολιτικους αρχηγους? Δημιουργησε νεες θεσεις εργασιας?

Δεν νομιζω...Και δεν προκειται να το κανει.
Επαναλαμβανω:
Μια κοινωνια αλλαζει με 2 τροπους.
Ο ενας, ο δραστικος, απαιτει ενα καθεστωτικο κινημα. Μια επανασταση ενος-δυο ανθρωπων που θα εχουν την υποστηριξη ή του στρατου ή του λαου. Η ιστορια δειχνει, πως ο λαος σπανια θα συμμετασχει, ενω με τον στρατο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα...
Ο δευτερος ειναι ο αργος, αλλα σιγουρος τροπος. Ο τροπος των 100-200 χρονων, που απαιτει οχι γενιες "στατευμενων" κουκουλοφορων, αλλα γενιες εκπαιδευμενων και εξυπνα τοποθετημενων ανθρωπων που εχουν την ιδια ιδεολογια περι καλυτερης κοινωνιας και φιλελευθερου κρατους. Πολεμας το συστημα απο μεσα, και το αλλαζεις μεχρι τελευταιου "τουβλου". Δεν χτυπας το συστημα απ΄'εξω, προκαλωντας μικρες ζημιες στο σιδερενιο περιβλημα του, ενω ολοι κοιμουνται ησυχοι μεσα.

Και σε ξαναρωτω..Εαν τωρα καταπιεζεσαι και θελεις μια δραστικη αλλαγη, μηπως απαιτεις και ενα καθεστωτικο κινημα; Χουντικο πχ? Η ιδια ιδεα ειναι. Γιατι εαν περιμενεις με την ιδεολογια της φαπας και του ξυλου να παρεις το λαο μαζι σου, απετυχες ( το βλεπετε και μονοι σας..100 εισασταν..110 γινατε.. :P )

Και κατι τελευταιο.
Εαν οντως εχετε ιδεολογια περι καλυτερης κοινωνιας, γιατι σκεφτεστε μονο τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ? Ναι, η κοινωνια τωρα καταπιεζεται. Θελετε ομως να αλλαξετε αυτη την καταπιεση! Ο πραγματικος επαναστατης βαζει τον σκοπο του ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο τον εαυτο του.
Λογικα ο σκοπος σας δεν ειναι μια καλυτερη κοινωνια; Γιατι παντα ολα γυριζουν γυρω απο τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ και οχι γυρω απο τον ΣΚΟΠΟ σας...Μηπως, γιατι ο σκοπος σας ειναι απλα ενας χαβαλετζιδικος πολεμος με τους αστυνομικους και την αρχη και τη βραδινη ικανοποιηση πως "ενταξει..βγαλαμε σημερα και τα μπουκαλια μπυρας που ηπιαμε με την παρεα..."

Μπραβο pND..πολλες φορες δεν χρειαζεται να πω τιποτα εγω, ή οποιοσδηποτε πολεμιος της βιας..Καταφερνετε μονοι σας, να δειχνετε ποσο λιγοι και μηδαμινοι ειστε!

Διαβασε το κειμενο της chcome..Γιατι απο ιδεολογια ειστε 0! Μονο αναρθρες κραυγες βγαζετε!

Στη Γαλλια ο λαος ξεσηκωθηκε για το εργασιακο του μελλον..Εδω εαν ο λαος ειναι 1.000.000 ( λεω ενα νουμερο ), μονο οι 999.900 θα ξεσηκωθουν..Οι υπολοιποι 100 θα το παιζουν κλεφτοπολεμο με την αστυνομια..
Η ισχυς ειναι στη φωνη, οχι στη φωτια!
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/07, 19:17 από freemind »
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1177 στις: 22/07/07, 19:19 »
ρε pnd..τι λες τωρα????....αυτη ηταν ειρηνευτιη πορρεια και ειναι πρτωτυπο και για εμας που κανουμε πορειες...δεν κανανε τα παιδια φασαριες του στυλ τα σπαμε ολα για να μας περασει...απλα επιομονα και αποφασιστικα κανανε πορρειες ΕΙΡΗΝΗΚΕΣ...τα παιδια ισα ισα αναρχικοι δεν ηταν....και το νομο δεν τον απεριψαν λογο των αναρχικων που τα σπαγαν αλλα λογο των μαθητων και του κοσμου που κατεβαινε καθημερινα σε πορρειες και χανανε μαθηματα και τις δουλειες τους....αμα πιστευεις οτι εκεινοι ηταν αναρχικοι ε τοτε τι να σου πω....δεν βλεπεις περα απο το δαχτυλο σου... Ευγενικα το θεσα);D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1178 στις: 22/07/07, 19:32 »
..Μηπως, γιατι ο σκοπος σας ειναι απλα ενας χαβαλετζιδικος πολεμος με τους αστυνομικους και την αρχη και τη βραδινη ικανοποιηση πως "ενταξει..βγαλαμε σημερα και τα μπουκαλια μπυρας που ηπιαμε με την παρεα..."

My point exactly..
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1179 στις: 22/07/07, 21:32 »
ρε pnd..τι λες τωρα????....αυτη ηταν ειρηνευτιη πορρεια και ειναι πρτωτυπο και για εμας που κανουμε πορειες...δεν κανανε τα παιδια φασαριες του στυλ τα σπαμε ολα για να μας περασει...απλα επιομονα και αποφασιστικα κανανε πορρειες ΕΙΡΗΝΗΚΕΣ...τα παιδια ισα ισα αναρχικοι δεν ηταν....

Δυστυχως δεν εχεις καταλαβει ακομα τι ειχε γινει στη Γαλλια...

Όλοι αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές?

Ειπα εγω οτι ολοι αυτοι ηταν αντιεξουσιαστες? Ισα ισα που εγω λεω οτι στις συγκρουσεις φυσικα και δεν ειναι μονο αναρχικοι. Μου φαινεται δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται σε αλλες χωρες... οπου ολοκληρες πολεις συκγρουονται με την αστυνομια.

Οι δασκαλοι στην Οαχακα(Μεξικο) εναντια στις κατασταλτικες δυναμεις...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=596922
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=596839
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=594780

Στην Κορεα τα πραγματα ειναι ακομα πιο αγρια..
http://www.youtube.com/watch?v=KKJyR_JFOKs&mode=related&search=

Απλα για να παρετε μια μυρωδια..

Μ'αρεσει που κανεις δεν μου απαντησε, τι αλλαξε το αντιεξουσιαστικο, ψευδοαναρχικο κυμα καταστροφων!
Βελτιωσε το οικονομικο προβλημα? Μειωσε τους αστυνομικους στα τμηματα? Φοβισε τους πολιτικους αρχηγους? Δημιουργησε νεες θεσεις εργασιας?

Ολα αυτα που λες δεν μπορουν να επιτευχθουν πριν την κοινωνικη επανασταση..

Πως να βελτιωσεις το οικονομικο συστημα οταν ανηκει στα χερια των καπιταλιστων?
Πως να μειωσεις τους αστυνομικους οταν η αστυνομοκρατια μεγαλωνει μερα με τη μερα?
Πως να φοβισεις τους πολιτικους οταν ξερουν οτι και στις επομενες εκλογες θα ειναι στη βουλη?
Πως να δημιουργησεις νεες θεσεις εργασιας οταν χαρη στις καπιταλιστικους κολοσους κλεινουν συνεχως μικρομεσαιες επιχειρησεις?
Πως?

Μονο μεσω της επαναστασης...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1180 στις: 22/07/07, 21:44 »
Και η επανασταση τοσων χρονων εβγαλε καρπους? Στην Ελλαδα?! Αυτο ειναι η αμεση λυση? Τουλαχιστον εγω δινω 50-100 χρονια..Εσεις δινετε αγνωστων στοιχειων μελλοντικες κινησεις..Εκτος απο τις γνωστες! Δηλαδη, το αμεσο ειναι 1 ωρα? 1 μηνας? 1 χρονος? 1 αιωνας? Αποφασιστε για να ξερω!
Γιατι ολα αυτα που λες με ερωτησεις, ειναι ο,τι θα μπορουσα να ρωτησω κι εγω εσενα. Ειναι το ΣΥΣΤΗΜΑ που ειναι σιγουρο, πως οσο και να χτυπησεις με μολοτωφ, απλα θα το αναγκασεις να μπαλωσει εναν τοιχο και να τον κανει ακομα πιο σκληρο!!!
Απο την στιγμη που τα παραθετεις, μπραβο σου..Τουλαχιστον ξερεις τι δυναμη εχει το συστημα!

Μην μπερδευεις τον αγωνα των ΔΑΣΚΑΛΩΝ και του ΛΑΟΥ-ΕΡΓΑΤΩΝ με μια χουφτα ζωα στην Ελλαδα! Εκτος εαν θελετε να προσβαλετε τον αγωνα τους, με τον να τον εξισωσενετε με τον δικο σας...ε...αγωνα!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος dhmhtrhs_xm

• Επισκέπτης
  • **
  • silenceeeeee i'll kill you
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: 22/07/07, 23:22 »
Λοιπόν ως φοιτητής και μάλιστα ενός ιστορικού ιδρύματος, -στην επανάσταση- του πολυτεχνείου θα ήθελα να πάρω θέση στο ζήτημα. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι πολιτικοποιημένος. Λοιπόν αρχικά καταδικάζω όπως θα έκανε κάθε νοήμων ων με παιδεία κ αντίληψη πως το να σπας βιτρινες κ οποιοδήποτε είδος περιουσίας όπως π.χ αυτοκίνητα τα οποία μπορεί να είναι είτε δικό μου κ να το έχω αγοράσει με τα χίλια ζόρια είτε ενός που το χρειάζεται οπωσδήποτε για την δουλειά του. Σίγουρα το φοιτητικό κοινό έπρεπε να αντιδράσει στο νομοσχέδιο αυτό γιατί χωρίς να το ξέρετε πολλοί από εσάς έχουν υπογραφεί κ διαφορά που αφορούν τις πολυτεχνικές  σχολές εκτός από την ιστορία με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια(στα οποία θα αναφερθώ παρακάτω) κ την ιστορία με τα συγγράμματα.
Η αντίδραση όμως αυτή έπρεπε να γίνει με ειρηνηκες πορείες κ μονό. Τώρα οι αστυνομικοί είναι αλήθεια ότι βαράνε αδιάκριτα κ έχουμε δει όλοι ανεξήγητες συμπεριφορές από την έννομη τάξη τις οποίες έχουν επιβαιβεωση κ ιατροί μετά από εξέταση των θυμάτων. Για τους ανθρώπους αυτούς τώρα που κάνουν τα επεισόδια πιστεύω πως είναι οι ίδιοι που κάνουν και τα επεισόδια στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ . Είναι είτε άνθρωποι του συστήματος είτε άνθρωποι που έχουν διαφορά προβλήματα κ βρίσκουν αυτό τον δρόμο για να τα ξεπεράσουν. Σε κάθε περίπτωση τα καταδικάζω και τους θεωρώ κολλημένους. Θα με ρωτήσετε τώρα κάτσε ρε φίλε πως ξέρεις ότι είναι ορισμένοι του συστήματος? Θα σας πω ότι στην πολυτεχνειουπολη οι δήθεν αναρχικοί είχαν κάψει το εστιατόριο της σχολής οπού εκεί θρέφονται οι φοιτητές τσάμπα κ έτσι παιδιά από την επαρχία γλυτώνουν αρκετά χρήματα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί όπως παραδέχονται κ οι ίδιοι οι καθηγητές μας δημοσιά να το έχουν κάνει αναρχικοί καθώς είναι αντίθετο στην ιδεολογία τους. Οι αρχές με αυτή την κίνηση σκοπεύουν να κάμψουν το φρόνημα του λαού κ στο τέλος να πει να πάει το άσυλο στον αγύριστο να βρούμε κ εμείς την ισχία μας. Ένα άλλο γεγονός είναι η επώνυμη κ δημοσιά καταγγελία του πρύτανη μας στην οποία έλεγε πως δυο κλούβες να ξεφορτώνουν κουκουλοφορους. Δεν νομίζω πως είχε κανένα κέρδος να πει ένα τέτοιο ψέμα. Τώρα όσον αφορά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Δεν πιστεύω πως πρέπει να δημιουργηθούν κ αν δημιουργηθούν θα πρέπει να υπάρχει νομός ώστε να πτυχία τους να μην είναι σε καμιά περίπτωση ισοδύναμα με τα δικά μας γιατί τότε καταπατάτε έστω κ το τελευταίο κάστρο ισότητας της «δωρεάν» κ δημοσιάς παιδείας μας. Γιατί εγώ να ξεσκιστώ στο διάβασμα μια ολόκληρη χρονιά(κ δεν μιλάω για τα προηγούμενα 11 χρονιά) για να βγάλω 18 κ να περάσω στου χημικούς μηχανικούς κ να πάει το πλουσιοπαιδο κ να γραφτεί σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο χωρίς κόπο?
Το βρίσκεται δίκαιο εσείς?
Κ κατι τελευταιο ο φασιστας που σπει έναν αναρχικο στο ξυλο κ ο αναρχικος που σπαει έναν φασιστα δεν διαφερουν κ πολύ αφού καταλληγουν στην ιδια ενεργεια με μονη διαφορα ότι εχουν αλλά κινητρα. Κ ας μην ξεχναμε δραση=αντιδραση
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/07, 23:25 από mhtsakos16 »
birth is pain,life is pain,death is pain.it's all the same

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1182 στις: 22/07/07, 23:26 »

Νομίζεις ότι έναν απλό πολίτη τον ενδιαφέρει ποιός τον καταπιέζει? Το θέμα είναι να μην καταπιέζεται.

Εσένα δεν θα σε ενδιέφερε ποιος σε καταπίεζε; Προσωπικώς θα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει πολύ.

freemind

Το κείμενο δεν είναι της chcome ..Aκόμη δεν εχω καταφέρει να γράψω αναρχικά "μανιφέστα".  :P

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: 22/07/07, 23:31 »
ααα...ωραια....δλδ οι αναρχικοι οι Γαλλοι καταφεραν με τους αγωνες τους να μην περασει ο νομος...τι διαβαζω βραδυατικα....αναρχικοι και οι γαλλοι.... :P..μαλλον εσυ pnd δεν κτλβ ακομα τι εχει γινει στην Γαλλια...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1184 στις: 22/07/07, 23:55 »

Νομίζεις ότι έναν απλό πολίτη τον ενδιαφέρει ποιός τον καταπιέζει? Το θέμα είναι να μην καταπιέζεται.

Εσένα δεν θα σε ενδιέφερε ποιος σε καταπίεζε; Προσωπικώς θα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει πολύ.

Προσωπικώς καθόλου. Αν με καταπιέζουν στον ίδιο βαθμό, ποσώς με ενδιαφέρουν τα βαθύτερα κίνητρα και η κοσμοθεωρία τους.

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1185 στις: 23/07/07, 00:00 »

Προσωπικώς καθόλου. Αν με καταπιέζουν στον ίδιο βαθμό, ποσώς με ενδιαφέρουν τα βαθύτερα κίνητρα και η κοσμοθεωρία τους.

Μα ειναι δυνατόν να μη σε ενδιαφέρει το ποιόν και η φύση του καταπιεστή σου; (υποθετικά μιλώντας πάντα) Για να απαλλαγείς από τον ''εχθρό'' σου, πρέπει να τον μάθεις πρώτα καλά.

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1186 στις: 23/07/07, 00:07 »
Μα ειναι δυνατόν να μη σε ενδιαφέρει το ποιόν και η φύση του καταπιεστή σου; (υποθετικά μιλώντας πάντα) Για να απαλλαγείς από τον ''εχθρό'' σου, πρέπει να τον μάθεις πρώτα καλά.
Σωστά. Let me rephrase, λοιπόν. Κανένα ελαφρυντικό λόγω ιδεολογίας δεν θα του αναγνωρίσω, και καμία διαφορά στην άποψή μου γι'αυτόν δε θα κάνει το όποιο ιδεολογικό του υπόβαθρο, εάν η επίτευξη της ιδεολογίας/κοσμοθεωρίας του συνεπάγεται την καταπάτηση των δικών μου ελευθεριών.

Αποσυνδεδεμένος Chcome

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΠΡΟΧΕΙΡΟ
« Απάντηση #1187 στις: 23/07/07, 00:16 »
Σωστά. Let me rephrase, λοιπόν. Κανένα ελαφρυντικό λόγω ιδεολογίας δεν θα του αναγνωρίσω, και καμία διαφορά στην άποψή μου γι'αυτόν δε θα κάνει το όποιο ιδεολογικό του υπόβαθρο, εάν η επίτευξη της ιδεολογίας/κοσμοθεωρίας του συνεπάγεται την καταπάτηση των δικών μου ελευθεριών.

Ναι, αλλά αυτό που λες δεν εχει καμία σχέση με την απροθυμία να ξέρεις το ποιος σε καταπιέζει/

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: 23/07/07, 00:27 »
Ναι, αλλά αυτό που λες δεν εχει καμία σχέση με την απροθυμία να ξέρεις το ποιος σε καταπιέζει/
Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματά μου, θα δεις ότι αυτό που λέω από την αρχή δεν έχει να κάνει με το να ξέρει κανείς την ταυτότητα αυτού που τον καταπιέζει, αλλά με το κατά πόσο έχει κάποια πρακτική διαφορά το να σε καταπιέζουν οι Χ παρά οι Ψ.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1189 στις: 23/07/07, 11:30 »
Κ κατι τελευταιο ο φασιστας που σπει έναν αναρχικο στο ξυλο κ ο αναρχικος που σπαει έναν φασιστα δεν διαφερουν κ πολύ αφού καταλληγουν στην ιδια ενεργεια με μονη διαφορα ότι εχουν αλλά κινητρα. Κ ας μην ξεχναμε δραση=αντιδραση

Αυτο λεω κι εγω...Αλλα οποτε τους συμφερει απαντανε φιλε μου..και με ο,τι θελουν..:P

Chcome, σωστη η διευκρινιση..Απο την επομενη φορα που θα παραπεμψω στο κειμενο, θα διορθωσω την εκφραση. ;) Αν και κανεις δεν προκειται να το διαβασει, διοτι περιεχει γραμματα..Εαν περιειχε αναρθρες κραυγες, οδηγιες για το πως να φτιαξουμε μια μολοτωφ και λιγη θεωρια στο περιθωριο του χαρτιου, θα ηταν πιο προσβασιμο.. :P
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1190 στις: 23/07/07, 14:51 »
Λοιπόν αρχικά καταδικάζω όπως θα έκανε κάθε νοήμων ων με παιδεία κ αντίληψη πως το να σπας βιτρινες κ οποιοδήποτε είδος περιουσίας όπως π.χ αυτοκίνητα τα οποία μπορεί να είναι είτε δικό μου κ να το έχω αγοράσει με τα χίλια ζόρια είτε ενός που το χρειάζεται οπωσδήποτε για την δουλειά του.

Να σου πω ρε φιλε οι τραπεζες και οι πολυεθνικες ειναι δικες σου? Αμα ειναι πες το, να σταματησουμε να τις σπαμε, για να μην μπαινεις και εσυ μεσα δηλαδη.

Για τους ανθρώπους αυτούς τώρα που κάνουν τα επεισόδια πιστεύω πως είναι οι ίδιοι που κάνουν και τα επεισόδια στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ .

Λοιπον ψαξε απο τη δεκαετια του '80 μεχρι σημερα τους συλλεφθεντες απο αναρχικα μπλοκ, και πες μου αν καποιος απο αυτους δεν ειναι αναρχικος. Ενταξει σε καθε black bloc 900-1000 αναρχικων θα υπαρχουν και 4 hooligans και 3 ασφαλιτες.

Θα σας πω ότι στην πολυτεχνειουπολη οι δήθεν αναρχικοί είχαν κάψει το εστιατόριο της σχολής οπού εκεί θρέφονται οι φοιτητές τσάμπα κ έτσι παιδιά από την επαρχία γλυτώνουν αρκετά χρήματα.

Καλα πολυ μυαλο θελει για να καταλαβετε οτι αυτο το εκαναν ασφαλιτες-προβοκατορες για το χρεωσουν στους αναρχικους!! Λετε οι αναρχικοι να μην ηθελαν να τρωνε οι φοιτητες?? Ελεος δηλαδη

Κ κατι τελευταιο ο φασιστας που σπει έναν αναρχικο στο ξυλο κ ο αναρχικος που σπαει έναν φασιστα δεν διαφερουν κ πολύ αφού καταλληγουν στην ιδια ενεργεια με μονη διαφορα ότι εχουν αλλά κινητρα.

Αρα σε ενα πολεμο, οταν εισβαλει μια χωρα σε μια αλλη για να την κατακτησει και σκοτωνει τους αντιπαλους στρατιωτες, και οι αμυνομενοι με τη σειρα τους σκωτονουν αυτους που εισεβαλαν, δεν διαφερουν κ πολύ αφού καταλληγουν στην ιδια ενεργεια με μονη διαφορα ότι εχουν αλλά κινητρα. ?#%^!& :-X

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: 23/07/07, 16:05 »
Μου αρέσει η παρομοίωση διαδηλώσεων με διεθνή πόλεμο....
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: 23/07/07, 16:21 »
Δεν ξερω ρε φιλε ποσο χρονων εισαι αλλα ειναι κριμα να παρομοιαζεις μια πολυεθνικη με εναν πολεμο.Τωρα εξαρταται κ τι πολεμος ειναι αυτος γιατι αλλο να ειναι επεκτατικος(οπου ειναι ιδιο με τα παραπανω) κ αλλο αμυντικος απελευθερωτικος.Κ αν διαβασεις καλυτερα θα δεις πως ειπα πως αυτοι που εσπασαν το εστιατοριο μας ειναι ασφαλιτες

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: 23/07/07, 16:41 »
Περιμένω να ακούσεις περί ταξικού πολέμου τώρα, αυτοί που έχουν τα πολλά που έπρεπε να ανήκουν σε όλους, κλπ. Βέβαια κανείς δεν απάντησε στο γιατί έχουν υπολογιστή και internet ενώ τα παιδάκια στην Αφρική πχ πεινάνε. Και ούτε καν τόσο μακριά: μία βόλτα στην Αθήνα, και θα δεις ένα σωρό κόσμο να κοιμάται σε χαρτόνια και να ζητιανεύει για να φάει. Αυτοί δεν δικαιούνται να βλέπουν εμένα και τον pNd και όλους μας εδώ μέσα σαν "κεφάλαιο"?

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1194 στις: 23/07/07, 16:55 »

Να σου πω ρε φιλε οι τραπεζες και οι πολυεθνικες ειναι δικες σου? Αμα ειναι πες το, να σταματησουμε να τις σπαμε, για να μην μπαινεις και εσυ μεσα δηλαδη.

« Τελευταία τροποποίηση: 23/07/07, 16:57 από Θοδωρής »

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: 23/07/07, 16:57 »
Αν κατάλαβα καλά ομολογείς οτι σπάς τράπεζες κ.λ.π ,πράγμα που είναι καταδικαστέο απο τους νόμους του κράτους και προσπαθεις να βάλεις και πολιτικό άλλοθι στις πράξεις σου ??
Δεν ξέρεις οτι ολες οι τράπεζες κ.λ.π έχουν χρυσοασφαλίσει τους χώρους τους και αφαιρούν απο τους ισολογισμούς τους τα ασφάλιστρα και τις φορολογικές τους δηλώσεις...άρα στην πραγματικότητα ολοι αυτοί οι δήθεν αναρχικοί βοηθούν στην πράξη αυτές τις τράπεζες να τα κονομάνε ????

Τέλος κάποιες αναφορές είναι τελείως έξω απο τους κανονισμούς αυτου του χώρου και κάποιες αναφορές είναι και έξω απο κάθε έννοια νομιμότητας και θα πρέπει να αφαιρεθούν για το καλό του χώρου που σας φιλοξενεί.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: 23/07/07, 17:45 »
Ωπα ρε παιδια γιατι εχω βγει απο τα ρουχα μου.Το παλικαρι θα μας τρελανει.Ρε φιλε εγω σαν φοιτητης κατεβαινω να κανω μια ειρηνηκη πορεια ωστε να ακουστει η αποψη μου κ να την ακουσει ολος ο λαος κ εσεις βρισκεται ευκαιρια κ τα σπατε και μετα σαν κοτες χωνεστε μεσα στο πολυτεχνειο με αποτελεσμα να κατηγορουν εμας κ στο τελος να μην μπορουμε να βρουμε το δικιο μας γιατι μας κανουν ενα με εσας. ειστε μαγκες εσεις?

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: 23/07/07, 18:08 »
Ωπα ρε παιδια γιατι εχω βγει απο τα ρουχα μου.Το παλικαρι θα μας τρελανει.Ρε φιλε εγω σαν φοιτητης κατεβαινω να κανω μια ειρηνηκη πορεια ωστε να ακουστει η αποψη μου

19 ειμαι αν αναρωτιεσαι.. Αλλα πρεπει να μαθεις οτι με το να ακουστει η αποψη σου, θα καταφερεις μονο να ακουστει η αποψη σου!!! Το θεμα ειναι να γινει πραξη, και δυστυχως με ειρηνικες διαδηλωσεις αυτο δεν γινεται.

Αν κατάλαβα καλά ομολογείς οτι σπάς τράπεζες κ.λ.π ,πράγμα που είναι καταδικαστέο απο τους νόμους του κράτους και προσπαθεις να βάλεις και πολιτικό άλλοθι στις πράξεις σου ??

Ρε φιλε στην ελλαδα της απατεωνιας και της διαφθορας ειναι ανουσιο να μιλας για παραβιαση των νομων.

Δεν ξέρεις οτι ολες οι τράπεζες κ.λ.π έχουν χρυσοασφαλίσει τους χώρους τους και αφαιρούν απο τους ισολογισμούς τους τα ασφάλιστρα και τις φορολογικές τους δηλώσεις...άρα στην πραγματικότητα ολοι αυτοί οι δήθεν αναρχικοί βοηθούν στην πράξη αυτές τις τράπεζες να τα κονομάνε ????

Λες να μην ηξερα οτι οι τραπεζες ειναι ασφαλισμενες. Ωστοσο αυτες οι κινησεις εχουν αλλοτε συμβολικο(τραπεζες, πολυεθνικες) και αλλοτε ουσιαστικο(τμηματα, μπατσοι) χαρακτηρα. Οσο για την κονομα που λες πηγαινε ρωτα αυτους που χρωστανε δανεια , και αυτοι θα σου πουν απο που τα οικονομανε οι τραπεζες.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: 23/07/07, 19:09 »
19 ειμαι αν αναρωτιεσαι.. Αλλα πρεπει να μαθεις οτι με το να ακουστει η αποψη σου, θα καταφερεις μονο να ακουστει η αποψη σου!!! Το θεμα ειναι να γινει πραξη, και δυστυχως με ειρηνικες διαδηλωσεις αυτο δεν γινεται.

Όταν τρέχουν κάποιοι, σπάνε, καίνε και καταστρέφουν ποια κωλοάποψη μεταφέρουν στο κόσμο? Οταν κατεβαίναμε στη πορεία, κατω απο τον ήλιο, και περπατάγαμε με τις ώρες, και έρχονται κάτι θρασύδειλοι, και καταστρέφουν, ποιό μνμ περνάει? Ε? Θα σου πώ εγώ ποιο μνμ. Αυτό που λέει οτι ακόμα 100 άτομα μπορούν να καταστρέψουν τον αγώνα των πολλών. Εσυ, νομίζεις οτι πέταξες μια πετρα και αγωνίστηκες... Ντροπή..

Ρε φιλε στην ελλαδα της απατεωνιας και της διαφθορας ειναι ανουσιο να μιλας για παραβιαση των νομων.
Αν δεν σου αρέσει, να σου πώ το δρόμο για το αεροδρόμιο. Δεν αρέσει σε όλους παλικάρι μου. Απλά εκεί φαίνεται η διαφορά μεταξύ του θρασύδειλου με τη κουκούλα, και του πραγματικού αγωνιστή...

και αλλοτε ουσιαστικο(τμηματα, μπατσοι) χαρακτηρα.
Πραγματικά δλδ, νομίζεις οτι αν κάψεις ένα αστυνομικό τμήμα,κατάφερες κάτι? Να σε ρωτήσω: Αν απο τη πέτρα/μολότοφ/σιδερογροθιά σου, πεθάνει αστυνομικός, πως πιστεύεις οτι θα νιώσεις?

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: 23/07/07, 20:22 »
Όταν τρέχουν κάποιοι, σπάνε, καίνε και καταστρέφουν ποια κωλοάποψη μεταφέρουν στο κόσμο? Οταν κατεβαίναμε στη πορεία, κατω απο τον ήλιο, και περπατάγαμε με τις ώρες, και έρχονται κάτι θρασύδειλοι, και καταστρέφουν, ποιό μνμ περνάει?

Λοιπον αμα σταματησουν δηλαδη να γινονται συγκρουσεις και κανετε μια πορεια καθε Πεμπτη για 2-3 ωρες νομιζεις οτι θα καταργηθει το αρθρο 16 ???

Αν δεν σου αρέσει, να σου πώ το δρόμο για το αεροδρόμιο.

Α...ωραια λογικη αυτη: αν δεν σου αρεσει κατι μην το αλλαξεις, αλλα φυγε!! Αν ηταν ετσι θα ειχα παει εδω και καιρο στην χωρα των Zapatistas.

Πραγματικά δλδ, νομίζεις οτι αν κάψεις ένα αστυνομικό τμήμα,κατάφερες κάτι? Να σε ρωτήσω: Αν απο τη πέτρα/μολότοφ/σιδερογροθιά σου, πεθάνει αστυνομικός, πως πιστεύεις οτι θα νιώσεις?

Θα ενιωθα οτι η εκδικηση για τις δολοφονιες των μπατσων αρχιζει εστω και αργα, αφου τα δικαστηρια σε αυτες τις δολοφονιες κανει τα στραβα ματια (αυτο πηγαινει και σε καποιον που μιλαγε για παραβιαση των νομων). Προχθες συμπληρωθηκαν 6 χρονια απο τη δολοφονια του Carlo Juliani, και σαν σημερα 11 χρονια απο τη δολοφονια του Χριστοφορου Μαρινου. Και δυστυχως ερχονται και αλλες μαυρες επετειοι... Εσυ πως λες να ενιωσαν αυτοι οι μπατσοι??