Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 836396 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2350 στις: 24/12/08, 01:54 »
επισης ΕΛΕΟΣ με την καραμελιτσα των βανδαλισμων και των σπασμενων βιβτρινων.δεν ειδα παντως καποιον να σχολιαζει τα βιντεο που εμφανιστηκαν με τους κουκουλοφορους-μπατσους.

Ερωτηση: Σε αυτα τα βιντεο καποιος απο τους μυστικους αστυνομικους, σπαει βιτρινα; Δεν λεω τι ΘΑ εκανε, αλλα ρωταω εαν μεσα στο βιντεο σπαει κανεις κατι!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2351 στις: 24/12/08, 01:56 »
επισης ΕΛΕΟΣ με την καραμελιτσα των βανδαλισμων και των σπασμενων βιβτρινων.δεν ειδα παντως καποιον να σχολιαζει τα βιντεο που εμφανιστηκαν με τους κουκουλοφορους-μπατσους.

Ερωτηση: Σε αυτα τα βιντεο καποιος απο τους μυστικους αστυνομικους, σπαει βιτρινα; Δεν λεω τι ΘΑ εκανε, αλλα ρωταω εαν μεσα στο βιντεο σπαει κανεις κατι!
Ναι ειχε βγει ενα τετοιο βιντεο (νομιζω ο Λαζοπουλος το επαιξε την προηγουμενη τριτη).
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #2352 στις: 24/12/08, 01:56 »

Ρε Free, δεν ξερω. Αλλα εχω δει τετοιο σκηνικο. Αν θες το πιστευεις αλλα το εχω δει.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2353 στις: 24/12/08, 02:00 »

οχι δεν δειχνει αλλα δεν φανταζομαι οταν θα βρισκονται μπροστα απο τις τζαμαριες να θυμιατιζουν με λιβανι

Αποσυνδεδεμένος jimmy 1916

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2354 στις: 24/12/08, 02:03 »

Μαζι μιλάμε, χώρια κτλβαινόμαστε. Το ότι διαφωνώ με το να δολοφονήσουμε τον κούγια σημαίνει ότι συμφωνώ με τις αθλιότητες που είπε και την υπερασπιστική γραμμή?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2355 στις: 24/12/08, 02:07 »

Μαζι μιλάμε, χώρια κτλβαινόμαστε. Το ότι διαφωνώ με το να δολοφονήσουμε τον κούγια σημαίνει ότι συμφωνώ με τις αθλιότητες που είπε και την υπερασπιστική γραμμή?

Εγω παντως διαφωνω και με το ξυλο που λενε πολλοι οτι χρειαζεται στον κουγια. Να μην τον αγγιξει κανεις.
Γιαουρτακι πηλινο με την πετσουλα πρεπει μονο. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση, μαζι με τα γιαουρτια να του πεταξουν και καμια γοβα.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2356 στις: 24/12/08, 02:11 »

δεν ειπα κατι τετοιο(δεν το ξερω αλλοστε).απλως προσπαθω να σου δικαιολογησω γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη ευαισθητοποιηση για τετοιου ειδους αποψεις

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2357 στις: 24/12/08, 02:18 »

δεν ειπα κατι τετοιο(δεν το ξερω αλλοστε).απλως προσπαθω να σου δικαιολογησω γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη ευαισθητοποιηση για τετοιου ειδους αποψεις

Αρα επιμένεις να δικαιολογείς πρακτικές δολοφονίας.
« Τελευταία τροποποίηση: 24/12/08, 02:21 από jimmy 1916 »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2358 στις: 24/12/08, 02:22 »

οχι δεν δειχνει αλλα δεν φανταζομαι οταν θα βρισκονται μπροστα απο τις τζαμαριες να θυμιατιζουν με λιβανι

ΜΟυ αρκει το οχι που λες! Κι εσυ μπορει να βγαινεις το πρωι κρατωντας ενα καδρονι ξυλο και να σε παρω φωτογραφια με αυτο, ομως δε σημαινει πως απαραιτητα πας να το πεταξεις στο κεφαλι καποιου! ;) Το "Αν" ειναι ευκολο...Η αποδειξη ειναι δυσκολη!

George ευχαριστως να το δω το βιντεακι που λες! Μεχρι τοτε ασε με να ειμαι αντιθετος σε οτιδηποτε ειναι στη σφαιρα της φαντασιας! Γιατι δεν ειναι αποδειξη ικανη ενα βιντεο που δειχνει μυστικους αστυνομικους ( που εδω και καιρο υπαρχουν στην Ευρωπη κι αναμειγνυονται στο πληθος ) να συνομιλουν με συναδελφους τους!

Εαν θελετε δηλαδη να μιλαμε και με αποδειξεις...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2359 στις: 24/12/08, 02:26 »

Αρα επιμένεις να δικαιολογείς πρακτικές δολοφονίας.
απλως προσπαθω να σου δικαιολογησω γιατι δεν υπαρχει ιδιαιτερη ευαισθητοποιηση για τετοιου ειδους αποψεις
αν δεν καταλαβαινεις δεν φταιω

free το παραδειγμα που εθεσες ειναι παρομοιου επιπεδου με το χιτλερ vs 17Ν

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2360 στις: 24/12/08, 02:28 »
Σου λεω: δεν εχω αποδειξη.
Εχω δει σε πορεια ομως (μαζι με πολλους αλλους) 10 ατομα που ειχαν βγει απο ενα στενο με ΜΑΤ να σπανε μια σταση και ενα μαγαζι στον δρομο που περναει μπροστα απο την βουλη, πριν φτασει στην πλατεια Συνταγματος. Δεν ειμαι απο Αθηνα οποτε δεν ξερω ακριβως πως λεγεται εκει.
Επισης, σημειωτεον οτι τα ιδια ατομα ειχαν ζητησει απο συναγωνιστη ταυτοτητα και προσπαθησαν να τον στριμωξουν σε ενα στενο. Περριτο να πω οτι ελαβαν την απαντηση που τους επρεπε.
Δεν εχω βιντεο, αν και θα βρεις μπολικα, αν δεν σε ενοχλει ηδη το γεγονος ατομα με ξυλα και καδρονια να συνομιλουν με αστυνομικους. Αν θες με πιστευεις. Επισης, στο ξαναλεω, το ειδα. Δεν ειχα παραισθησεις. Τους ειδα ξεκαθαρα.

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2361 στις: 24/12/08, 02:32 »
Κτλβα και πολύ καλά μάλιστα. Ασ'το, δν το μαζεύεις. Όλα ξεκίνησαν από μια απλούστατη ερώτηση και την απάντηση έστω και έμμεσα την πήρα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2362 στις: 24/12/08, 02:44 »
Παντως και εσυ οπως και πολυ αλλοι εδω μεσα μιλατε για πραγματα που δεν εχετε ζησει ουτε στο ελαχιστο και τα κατακρινετε ιδιαιτερα ευκολα. Δεν εχω προβλημα με τον σχολιασμο τον γεγονοτων αλλα αυτη η υπερευκολια στο να κατακρινεις εχοντας απλως μια εικονα απο τις ειδησεις τουλαχιστον με αηδιαζει.

Εμένα απο την άλλη με αηδιάζουν πολλά πράγματα.

Με αηδιάζει να νομίζουν οτι επειδή δε ξημεροβραδιάζομαι στις καταλήψεις, δεν έχω τι παραμικρή ιδέα για το τί γίνεται έξω.
Με αηδιάζει να νομίζουν οτι επειδή αυτοί ξημεροβραδιάζονται σε μια κατάληψη έχουν την έγκυρη ενημέρωση.
Αλλα κυρίως, με αηδιάζει να βλέπω τη στενομυαλιά των άκρων: Ή πάς σε όλες τις πορείες/καταλήψεις (με το έλκυθρο του Αι βασίλη, γιατι αλλιώς δε προλαβαίνεις) ή τα βλέπεις ΟΛΑ απο τη τηλεόραση.

Και ρε γ**ώτο.Αμα είσαι συνέχεια στο δρόμο, και στις καταλήψεις παλεύοντας, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??

Και για να μη ξεχνιόμαστε: Το να λέει κανείς οτι επικροτεί τη δολοφονία 2 ατόμων, είναι κάτι το οποίο δεν αξίζει σχολιασμό?

Και μιας και το ξεχάσαμε: Οχημα των ΜΑΤ, δέχτηκε σήμερα επίθεση, στις 6(?) το πρωϊ, στη διασταύρωση, Κατεχάκη, Κοκκινοπούλου. Η σφαίρες που βρέθηκαν εκτιμούνται να είναι απο ημιαυτόματο.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=105120&cid=1012&bc=1012&lsc=1
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=105082&lsc=1
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=970330&lngDtrID=244

(Εδώ, να δηλώσω οτι οι απόψεις που αναλύονται στα παραπάνω, δεν είναι απαραίτητα και δικές μου)
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος KgSoloman5000

• Παλιός
  • c'mon kage, bring the thunderrrrrr!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2363 στις: 24/12/08, 02:45 »
Παντως και εσυ οπως και πολυ αλλοι εδω μεσα μιλατε για πραγματα που δεν εχετε ζησει ουτε στο ελαχιστο και τα κατακρινετε ιδιαιτερα ευκολα. Δεν εχω προβλημα με τον σχολιασμο τον γεγονοτων αλλα αυτη η υπερευκολια στο να κατακρινεις εχοντας απλως μια εικονα απο τις ειδησεις τουλαχιστον με αηδιαζει.

Εμένα απο την άλλη με αηδιάζουν πολλά πράγματα.

Με αηδιάζει να νομίζουν οτι επειδή δε ξημεροβραδιάζομαι στις καταλήψεις, δεν έχω τι παραμικρή ιδέα για το τί γίνεται έξω.
Με αηδιάζει να νομίζουν οτι επειδή αυτοί ξημεροβραδιάζονται σε μια κατάληψη έχουν την έγκυρη ενημέρωση.
Αλλα κυρίως, με αηδιάζει να βλέπω τη στενομυαλιά των άκρων: Ή πάς σε όλες τις πορείες/καταλήψεις (με το έλκυθρο του Αι βασίλη, γιατι αλλιώς δε προλαβαίνεις) ή τα βλέπεις ΟΛΑ απο τη τηλεόραση.

Και ρε γ**ώτο.Αμα είσαι συνέχεια στο δρόμο, και στις καταλήψεις παλεύοντας, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ??

Και για να μη ξεχνιόμαστε: Το να λέει κανείς οτι επικροτεί τη δολοφονία 2 ατόμων, είναι κάτι το οποίο δεν αξίζει σχολιασμό?

Και μιας και το ξεχάσαμε: Οχημα των ΜΑΤ, δέχτηκε σήμερα επίθεση, στις 6(?) το πρωϊ, στη διασταύρωση, Κατεχάκη, Κοκκινοπούλου. Η σφαίρες που βρέθηκαν εκτιμούνται να είναι απο ημιαυτόματο.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=105120&cid=1012&bc=1012&lsc=1
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=105082&lsc=1
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=970330&lngDtrID=244

(Εδώ, να δηλώσω οτι οι απόψεις που αναλύονται στα παραπάνω, δεν είναι απαραίτητα και δικές μου)

+ 1000

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2364 στις: 24/12/08, 02:51 »

ΜΟυ αρκει το οχι που λες! Κι εσυ μπορει να βγαινεις το πρωι κρατωντας ενα καδρονι ξυλο και να σε παρω φωτογραφια με αυτο, ομως δε σημαινει πως απαραιτητα πας να το πεταξεις στο κεφαλι καποιου! ;) Το "Αν" ειναι ευκολο...Η αποδειξη ειναι δυσκολη!

George ευχαριστως να το δω το βιντεακι που λες! Μεχρι τοτε ασε με να ειμαι αντιθετος σε οτιδηποτε ειναι στη σφαιρα της φαντασιας! Γιατι δεν ειναι αποδειξη ικανη ενα βιντεο που δειχνει μυστικους αστυνομικους ( που εδω και καιρο υπαρχουν στην Ευρωπη κι αναμειγνυονται στο πληθος ) να συνομιλουν με συναδελφους τους!

Εαν θελετε δηλαδη να μιλαμε και με αποδειξεις...

Επίσης ο Μαργαρίτης, συνδικαλιστής αν δεν κάνω λάθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), έχει καταγγείλει στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση περιστατικό όπου είδε άτομο να κρατάει ΠΕΤΡΑ σε ειρηνικότατη διαδήλωση της ΓΣΕΕ και τον ρώτησε αν είναι αστυνομικός, για να πάρει καταφατική απάντηση και να τον δει να τρέχει και να εξαφανίζεται προς το μέρος των ΜΑΤ. Η πέτρα ήταν για να συμπληρωθεί η μεταμφίεση;
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2365 στις: 24/12/08, 02:52 »
Καθομαστε χρονιαρες μερες και συζηταμε τα χαλια μας. Δυστυχως εδω παιζεται ενα παιχνιδι. Η πολιτικη εξουσια βαζει τα ΜΑΤ να καταστελλουν τις διαδηλωσεις. Δεν θελουν να διαδηλωνει ο λαος. Χρησιμοποιει δηθεν κουκουλοφορους (παρακρατικους) να κανουν επεισοδια σε καθε πορεια, με στοχο να τρομοκρατουνται απαντες και να μην διαδηλωνουν. Απο την αλλη, οι διαδηλωτες κ ο λαος γκρινιαζουν στα ΜΑΤ, στους αστυνομικους, και τους αποκαλουν μπατσους, γουρουνια... Και στο κεντρο τα "αντικειμενικα" ΜΜΕ δειχνουν πορειες μονο οταν γινονται επεισοδια. Αμα γινει λαοπληθης ειρηνικη διαδηλωση, δεν δειχνουν τιποτα απολυτως.
Το προβλημα για μενα δεν ειναι ουτε οι (πραγματικοι) αναρχικοι ουτε οι αστυνομικοι (και οι αστυνομικοι εντολες παιρνουν εκ των ανωθεν). Ειναι η πολιτικη εξουσια. Πως λεμε το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι?
Αυτη διαμορφωνει πολιτικες, αυτη ειναι που ευθυνεται για τα σκανδαλα, τη διαφθορα, την οικονομικη κριση για ολα. Μια ειναι η λυση που βλεπω, πολυ απλα να μην τους ψηφισουμε στις επομενες εκλογες. Πιστευω οτι τα σημερινα πολιτικα κομματα ειναι ανεπαρκη, και επικυνδινα για τη χωρα. Φτανει πια αυτο το "ειναι δεξιος (αριστερος) ο πατερας μου αρα κι εγω θα ψηφισω το ιδιο". Πρεπει να λογικευτουμε, να αποκτησουμε κοινους σκοπους, να σταματησουμε να ζουμε σε μια μπανανια, να μην ειμαστε οι μεν και οι δε, και να αρχισουμε να λεμε οτι ζουμε σε μια συγχρονη χωρα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2366 στις: 24/12/08, 02:54 »
Ποσο πιθανον ειναι να απαντησει καποιος που προκαλει φθορες εαν ειναι αστυνομικος ή οχι!!

Ελεος ρε παιδια! Μη τρωτε ο,τι σας σερβιρουν!
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2367 στις: 24/12/08, 02:58 »
Ποσο πιθανον ειναι να απαντησει καποιος που προκαλει φθορες εαν ειναι αστυνομικος ή οχι!!

Ελάχιστα. Πόσο πιθανόν είναι πολιτικό πρόσωπο να βγει δημοσίως και να κάνει ψευδή καταγγελία τη στιγμή που υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να τον διαψεύσουν; Καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2368 στις: 24/12/08, 02:59 »
Ειμαστε σοβαροι? Καθημερινα πολιτικοι απο το βημα της Βουλης μα φλομωνουν στη προπαγανδα και στο ψεμα και περιμενεις να πιστεψω πως η ειλικρινια ειναι το πρωτο χαρακτηριστικο του πολιτικου;

Δηλαδη για δες το σοβαρα! Ενας αστυνομικος που ειναι ντυμενος αναρχικος και προκαλει καταστροφες θα απαντουσε τοοοσο ευκολα σε ερωτηση; ΚΑι ολως τυχαιως βουλευτη;

Ελεος!!! Πραγματικα τετοιες ιστοριες ειναι για γελια!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2369 στις: 24/12/08, 03:07 »
Ειμαστε σοβαροι? Καθημερινα πολιτικοι απο το βημα της Βουλης μα φλομωνουν στη προπαγανδα και στο ψεμα και περιμενεις να πιστεψω πως η ειλικρινια ειναι το πρωτο χαρακτηριστικο του πολιτικου;

Δηλαδη για δες το σοβαρα! Ενας αστυνομικος που ειναι ντυμενος αναρχικος και προκαλει καταστροφες θα απαντουσε τοοοσο ευκολα σε ερωτηση; ΚΑι ολως τυχαιως βουλευτη;

πρωτον ο μαργαριτης δεν ειναι ο οποιοσδηποτε πολιτικαντης αλλα ενας εξαιρετος ιστορικος<επιστημονας.επισης περα απο την μαρτυρια του συγκεκριμενου(που πραγματι μοιαζει υπερβολικη) εχεις και του george JM.εκτος και αν αυτος κανει προβοκαρει 3 ηωρα το βραδυ σε forum.
  επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρνεισαι κατι που ειναι κοινα αποδεκτο απο ολες σχεδον τις ιδεολογικες ομαδες και που τα γεγονοτα πολλες φορες οδηγουν λογικα σε αυτο το συμπερασμα

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2370 στις: 24/12/08, 03:09 »
freemind γιατι παρεκαμψες το δικο μου σχολιο? Δεν βοηθαει στην επιχειρηματολογια σου? Οχι να βλεπουμε μονο οτι μας συμφερει...

Ναι ειχε βγει ενα τετοιο βιντεο (νομιζω ο Λαζοπουλος το επαιξε την προηγουμενη τριτη).

Και για να απαντησω στο καθικι.

Δεν ειναι δυσκολο να ξερεις τι παιζει η τηλεοραση, ιντερνετ υπαρχει τα δελτια οποτε θες τα βλεπεις για να αηδιαζεις ολες τις ωρες.
Μπορει εσενα να σε αηδιαζουν ολα αυτα αλλα καλως η κακως απο οσα λεγονται φαινεται οτι οι περισσοτεροι πραγματικα δεν εχουν ιδεα για το τι γινεται μεσα σε καταληψεις. Εγω δεν ειπα πουθενα να πηγαινεις σε ολες τις πορειες ουτε σε ολες τις καταληψεις ουτε να χασεις την ζωη σου και να εισαι ολη μερα στον δρομο. Αλλα για καποιον που ζει τα γεγονοτα απο κοντα ειναι ευκολο να καταλαβει οταν καποιος μιλαει χωρις να εχει ιδεα πολυ απλα γιατι τα περισσοτερα απο αυτα που λεει απαιχουν μακραν απο αυτα που συμβαινουν τελικα στις πορειες/καταληψεις. Δεν θεωρω οτι εχω την εγκυροτερη ενημερωση για ολα τα γεγονοτα επειδη συμμετεχω σε καταληψεις/δρασεις/πορειες. Αλλα σιγουρα εχω μια καλυτερη εικονα για τις καταληψεις ας πουμε απο καποιον που τις ακουσε στο ραδιοφωνο. Διαφωνεις?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2371 στις: 24/12/08, 03:11 »
Συγχωρειστε με που κανω το λαθος να κατηγορω το ινδαλμα καποιων, ομως μου φαινεται τραγικο να λεμε πως ο κουκουλοφορος απαντησε με τοση ευκολια σε μια ερωτηση που δεν επρεπε να απαντησει εαν οντως ηταν αστυνομικος! Μη κοιτατε μονο τι σας λενε, χρησιμοποιειστε και το μυαλο που σας εδωσε η φυση! :/ Ανησυχητικο το να χωνευουμε τοσο ευκολα τετοιες καταστασεις!

Οσον αφορα τον George δεν ειπα τιποτα!!!! Τουλαχιστον ξερω πως τα μελη του kithara ειναι πιο ειλικρινη απο τους πολιτικους που εμφανιζονται κατα καιρους και δημιουργουν φερεφωνα και ιστοριες!

Αρη, ειπα πως ευχαριστως να δω ενα τετοιο βιντεο! Μεχρι τοτε, αφηστε μα να ειμαι ο δικηγορος του διαβολου! Εαν το βρειτε, καλως!
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #2372 στις: 24/12/08, 03:19 »

Τον Μαργαρίτη (που δεν ξέρω καν αν είναι βουλευτής) δεν τον ήξερα και ούτε έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ την ειλικρίνειά του. Απλά αν έλεγε ψέματα λογικά θα είχε ήδη διαψευσθεί, την στιγμή μάλιστα που υπήρχαν τόσοι μάρτυρες, και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο. Τώρα όσον αφορά το κατά πόσο περιμένω να φερθούν λογικά οι αστυνομικοί... ας το αφήσουμε καλύτερα!

Και τέλος πάντων είναι δεν είναι αλήθεια, τα βίντεο υπάρχουν. Οι λοστοί γιατί είναι τόσο απαραίτητοι στους μυστικούς; Και με τη δική σου λογική, θα πρέπει να είσαι αντίθετος με την οποιαδήποτε σύλληψη κουκουλοφόρου που δεν πιάνεται επ' αυτοφώρω να διαπράττει κάποιο αδίκημα, έτσι;

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2373 στις: 24/12/08, 03:25 »
Αλλα σιγουρα εχω μια καλυτερη εικονα για τις καταληψεις ας πουμε απο καποιον που τις ακουσε στο ραδιοφωνο. Διαφωνεις?

Δεν υπαινίχθηκα ποτέ οτι η ποιότητα της ενημέρωσής σου είναι χειρότερη ή ίση με κάποιον που ακού ράδιο. Τις γενικεύσεις και τα παραδείγματα, αλλού. Αυτό στο οποίο τάσσομαι κατα, είναι στη κατηγοριοποίηση που κάνεις. Είτε κάποιος είναι τελείως μέσα, και τα βλέπει όλα, είτε τα βλέπει μόνο απο τα ΜΜΕ.

Δηλαδή απο που και ως που έχεις το θράσος, γιατι μιλάμε για θράσος πλέον, να ξέρεις τί έχουμε ζήσει και τί έχουμε δει. Σοβαρά.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2374 στις: 24/12/08, 03:34 »
Οταν βλεπω να πιπιλιζονται συνεχως τα ιδια και τα ιδια πραγματα τα οποια αναπαραγωνται κατ αποκλειστικοτητα απο τα ΜΜΕ το μονο που μπορω να συμπαιρανω ειναι αυτο. Οταν λεγονται η μια ανακριβεια μετα την αλλην σε διαφορα θεματα και οταν το μονο για το οποιο μιλαμε ειανι για σπασμενες βιτρινες, ε πραγματικα δεν ειμαι εγω αυτος που τα βλεπει μονοπλευρα τα πραγματα.