Αποστολέας Θέμα: Schoolwave 2006  (Αναγνώστηκε 106155 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
Απ: Schoolwave 2006
« Απάντηση #175 στις: 08/10/06, 17:24 »
   ε! απο αυτους που πηγαν, κατι μου ειπε η αλλη κοπελα που μιλισε μαζι τους οτι καπου κατεβαινουμε εθνικη αμυνα κλπ ..αλλα ουτε και αυτη καταλαβε  ακριβος που ειναι το στουντιο ...ξερει κανεις επακριβως???

katevaineis apo to metro sti stasi e8nikis amynis kai meta pairneis to vita 7 kai se 7 stasis eisai apekso!

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 09/10/06, 22:45 »
  thnx garvin!

vita 5!!!!!! oxi vita 7! la8os!

Αποσυνδεδεμένος drummer_boy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 10/10/06, 20:36 »
rolander poios apo tous entropia eisai?

Αποσυνδεδεμένος Marios Demigod

• Ο μαύρος πειρατής
  • Παλιός
  • ΗΡΑ ξερω γω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: 12/10/06, 14:54 »
Για τσεκαρετε τι βρηκα!  Danger by Design LIVE

Το ανεβασε καποιος απο το φορουμ??

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 12/10/06, 15:06 »
poly vavoura mu akougontai...ala bori k na tous adikw ka8ws o ixos apo ena aplo video dn einai antiprosopeutikos

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 12/10/06, 15:18 »
Δεν τους ακουσες στο schoolwave? Περιεργο ηταν μαζι με cl που νομιζα οτι ακουσες.. Τελος παντως οι τυποι πραγματικα τα σπασανε
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 12/10/06, 15:21 »
Δεν τους ακουσες στο schoolwave? Περιεργο ηταν μαζι με cl που νομιζα οτι ακουσες.. Τελος παντως οι τυποι πραγματικα τα σπασανε

την παρασκευή είδα μέχρι και το πρώτο κομμάτι από τους illusion. μετά δεν μπορούσα.

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: 12/10/06, 15:38 »
βασίκα είναι άθλιος ο ήχος και δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε μουσική ούτε τπτ απο το video

Αποσυνδεδεμένος rolander

• Επισκέπτης
  • **
  • E N T R O D U C E R
    • Προφίλ
    • ENTROPIA
« Απάντηση #183 στις: 14/10/06, 12:02 »
Drummer boy εγω ειμαι ο κιθαρας - φωνης  :P
To dvd κ οχι cd θα κυκλοφορησει μεσα στον νοεμβρη κ απο καποια δειγματα που ειδα θα ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!Καμμια συγκριση με περυσι!!

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: 15/10/06, 01:15 »

την παρασκευή είδα μέχρι και το πρώτο κομμάτι από τους illusion. μετά δεν μπορούσα.

AAAA!!! Δηλαδή κάθησες πάρα πολύ!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8)

ti na kanw??? tetio anxos pou ixa!!

Έλα ρε...Απ' την πρώτη μέρα μάζευες άγχος ρε συ? ;) Τον κιθαρίστα μας μου θυμίζεις! Αν του πεις τώρα παίζουμε τον Ιούνιο θα κάψει ασφάλιες! Θα μου πεις δεν ήταν κ λίγο το να παίζεις μπροστά σε 5000 (αλήθεια πόσοι ήταν?) άτομα!!! Οι schooligans του Οκτοβρίου βγήκαν? Αν όχι πότε θα βγουν?

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 15/10/06, 01:57 »
isos to schooligans na vgei to noemvrio gia na vgei mazi me to dvd. Kai kata 99% afto 8a gini!
Sto schoolwave dn itan mono o kosmos re sy,itan kai to anxos gia to an 8a paiksoume sosta ta kommatia,kai oson afora sigekrimena emena,imoun kai psiloarostos kai pada ksexnaw ta logia apo ta cover! (tha to diapistwses afto sto telefteo -o 8eos na to kanei- live mas!)

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: 15/10/06, 23:48 »
To dvd κ οχι cd θα κυκλοφορησει μεσα στον νοεμβρη κ απο καποια δειγματα που ειδα θα ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!Καμμια συγκριση με περυσι!!
εσεις τελειώσατε τις διορθώσεις πώς πήγε...

ase na exis ligi agonia! ypomoni.....to kalo pragma argei na ginei...!

;D Δλδ η όλη φάση στο cd θα είναι επανηνογραφημένη στο studio ή απλά θα έχουν γίνει διορθώσεις (ηχετικές) στα είδη υπάρχοντα τραγούδια από το schoolwave? ???

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 16/10/06, 02:56 »
εσεις τελειώσατε τις διορθώσεις πώς πήγε...

ase na exis ligi agonia! ypomoni.....to kalo pragma argei na ginei...!

;D Δλδ η όλη φάση στο cd θα είναι επανηνογραφημένη στο studio ή απλά θα έχουν γίνει διορθώσεις (ηχετικές) στα είδη υπάρχοντα τραγούδια από το schoolwave? ???

tha exoun ginei dior8wseis re...tha deis tha deis!

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 16/10/06, 10:09 »
το αν θα είναι διορθωμένα η ακόμα και πατήμενα (ξανα από την αρχή) θα το δούμε όταν θα βγεί....... ::) ::) ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος alikaki

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • @L!K@K!
    • Προφίλ
    • ELENI TSALIGOPOULOU #1 FAN CLUB
« Απάντηση #189 στις: 16/10/06, 11:43 »
μ'αρεσει που ολοι κανετε τους ασχετους.... ;) ο ενας "θα δεις...",ο αλλος "κοιταει ψξλα το υπερπεραν..."...μια χαρα ολα!!!!στο τελος θα βγει το DVD και θα εχει κ αλλα τραγουδια!εκτος απο αυτα που ειπωθηκαν στο schoolwave!! 8) 8) 8)
...he's got a smile that it seems to me,reminds me of childhood memories where everything was as fresh as the bright,blue,sky..;-)

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 16/10/06, 14:17 »
το αν θα είναι διορθωμένα η ακόμα και πατήμενα (ξανα από την αρχή) θα το δούμε όταν θα βγεί....... ::) ::) ::) ::) ::)

den ksanagrafoume to kommati olo apo tin arxi,mono kapoies dior8wseis ginodai. Alloste,ama to grafame apo tin arxi olo to kommati 8a itan koroidia na evgaine dvd!

• Ο μαύρος πειρατής
  • Παλιός
  • ΗΡΑ ξερω γω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 16/10/06, 14:40 »
Οταν βγει το περιοδικο να ειδοποιησετε !!!!!!!!!!

Θελω να βαλω συμμετοχη με το συγκροτημα μου φετος και θελω να μαθω πληροφοριες.

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 16/10/06, 15:04 »

μην στεναχωριέσαι φίλε σε ένα μήνα περίπου θα τα ξέρεις όλα και θα έχεις καίρο μέχρι τις 14 ίανουαρίου περίπου να στείλεις το live demo σας άντε με το καλό.......

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: 17/10/06, 13:55 »

exete kanena deigma apo to band sas????

• Ο μαύρος πειρατής
  • Παλιός
  • ΗΡΑ ξερω γω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 17/10/06, 13:58 »

Δεν εχω καποια ηχογραφηση/demo. Μονο κατι κατι demakia που φταχνω μονος μου στο pc με drum machine...
Παντως παιζουμε... ας πουμε Hardcore metal. Κατι σε Sepultura me Lamb of God μιξη.
Δεν πιστευω να υπαρχει κολλημα με το ειδος, ε?... Γιατι ειδα οτι περυσι κατι παιδια παιξανε nu metal.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 17/10/06, 14:11 »

Δεν εχω καποια ηχογραφηση/demo. Μονο κατι κατι demakia που φταχνω μονος μου στο pc με drum machine...
Παντως παιζουμε... ας πουμε Hardcore metal. Κατι σε Sepultura me Lamb of God μιξη.
Δεν πιστευω να υπαρχει κολλημα με το ειδος, ε?... Γιατι ειδα οτι περυσι κατι παιδια παιξανε nu metal.

Oxι ρε! Ο,τι και να παιζετε αρκεί να είστε καλοί! Πάντως μετράει περισσότερο το πάθος και το αν το γουστάρεις και λιγότερο αν είσαι ο νέος Ηendrix. Γιατί απ' ό,τι παρατήρησες υπήρχαν συγκροτήματα,πέρσυ αλλά και φέτος,που φαίνονταν ότι δεν ήταν προετοιμασμένα. Το μυστικό είναι πολλές πρόβες σε σημείο που να μπορείτε να παίξετε τα κομμάτια σας με κλειστά μάτια!

• Ο μαύρος πειρατής
  • Παλιός
  • ΗΡΑ ξερω γω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 17/10/06, 14:15 »
Oxι ρε! Ο,τι και να παιζετε αρκεί να είστε καλοί! Πάντως μετράει περισσότερο το πάθος και το αν το γουστάρεις και λιγότερο αν είσαι ο νέος Ηendrix. Γιατί απ' ό,τι παρατήρησες υπήρχαν συγκροτήματα,πέρσυ αλλά και φέτος,που φαίνονταν ότι δεν ήταν προετοιμασμένα. Το μυστικό είναι πολλές πρόβες σε σημείο που να μπορείτε να παίξετε τα κομμάτια σας με κλειστά μάτια!

Ναι ρε μη μασας! Με τα παιδια παιζουμε παρεα 2 χρονια τωρα αλλα ειμαστε επισημως συγκροτημα απο το καλοκαιρι. Δεν παιζουμε σαν τους χαζους! Ηδη εχουμε 5 δικα μας κομματια και το Σαββατο μαλλον θα ολοκληρωσουμε το 6ο! Και ο καθενας μας εχει βγει τουλαχιστον 2 φορες live με παλιοτερο συγκροτημα.  ;)

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: 17/10/06, 14:20 »

den ksanagrafoume to kommati olo apo tin arxi,mono kapoies dior8wseis ginodai. Alloste,ama to grafame apo tin arxi olo to kommati 8a itan koroidia na evgaine dvd!

Έλα ντε... Αυτό δεν το σκεφτηκα :-[!!

Να σε ρωτήσω στο cd που στέλνεις, πρέπει να είναι όλα τα όργανα κ φωνή μαζί ηχογραφημένα (live), ή μπορείς να τα στείλεις κ σαν demo?

Αποσυνδεδεμένος LSSPOILT

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: 17/10/06, 14:40 »

Έλα ντε... Αυτό δεν το σκεφτηκα :-[!!

Να σε ρωτήσω στο cd που στέλνεις, πρέπει να είναι όλα τα όργανα κ φωνή μαζί ηχογραφημένα (live), ή μπορείς να τα στείλεις κ σαν demo?
βασικά demo λέμε το cd που έχει μέσα την την live ηχογράφηση που έχεις κάνει σε κάποιο στουντιο πρέπει να είναι όλα μαζί ηχογραφημένα..........

• Ο μαύρος πειρατής
  • Παλιός
  • ΗΡΑ ξερω γω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: 17/10/06, 14:51 »
βασικά demo λέμε το cd που έχει μέσα την την live ηχογράφηση που έχεις κάνει σε κάποιο στουντιο πρέπει να είναι όλα μαζί ηχογραφημένα..........

Οχι απαραιτητα. Εγω ως demo ξερω το cd που ειναι ηχογραφημενο με εξοδα του συγκροτηματος για προσωπικη ακροαση η για δειγμα (demo) σε δισκογραφικη.
Αυτο δεν αποκλειει μια καλη επαγγελματικη μιξη. Αρα αλλο πραγμα η ηχογραφηση.  ;)