Εμένα το φετινό Schoolwave μου φάνηκε καταπληκτικό.
Καταρχάς, το επίπεδο ήταν σαφώς ανεβασμένο απο πέρισυ. Και πέρσι υπήρχαν μερικές καταπληκτικές μπάντες (συμπεριλαμβανομένων και των Entropia που έπαιξαν χτες), αλλά φέτος ήταν όλοι πάρα πάρα πολύ καλοί, ίσως με μία ή δύο εξαιρέσεις.
Απο όλες τις μέρες ξεχώρισα τους:
Illusion, με μια καταπληκτική φωνή και υπέροχες δικές τους συνθέσεις
Danger by Design, απο θέμα οργάνων ήταν πολύ καλοί, και το Sugar των System of a Down το είπαν άψογα
Ska-Bangies, τους ερωτεύτηκα ξανά φέτος, τα παιδιά κάνουν εκπληκτικές διασκευές και ξεσηκώνουν το πλήθος
Υπόνοια, παρόλο που δεν τρελαίνομαι για Low Bap, έπαιξαν μερικά πολύ πολύ καλά κομμάτια
Rosebleed, δεν τους είδα, αλλά τους άκουσα, και ένα δικό τους κομμάτι που έπαιξαν ήταν πολύ καλό
Ξωτικά, και μουσικά και φωνητικά ήταν εκπληκτικοί
Tough Cookies, η κοπελιά είχε τ έ λ ε ι α φωνή, και το Nobody's wife το έπαιξαν τέλεια
English Handmade Must, ΑΨΟΓΟΙ, και το Awake, που ήταν δικό τους ήταν πάρα πάρα πολύ καλό, και τa Bitter End και Creep ήταν καταπληκτικά
Ladies First, πολύ καλές φωνές και ήταν κάτι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα
Steel Blood, αν και πολύ ποζέρια, έπαιζαν καλά
Entropia, καταπληκτικοί, όπως πάντα. Το Enstro το αλλάξατε λίγο ή μου φάνηκε; Ήταν καλύτερο πάντως. Και το Pull Me Under ήταν.... δεν υπάρχουν λόγια! Πάρα πολύ καλοί, μπράβο παιδιά!!! Rolander, τι σολαρίσματα ήταν αυτά παιδάκι μου, ήμουν με παρέα και είχαμε πορωθεί ομαδικώς! Μπράβο, μπράβο! Και το βιολί, τι να πρωτοπώ! Και φωνητικά έχετε εξελιχθεί πολύ, συγχαρητήρια!
Ο Αγγελάκας τέλειος, πραγματικά έσκισε. Και ο Αλκίνοος επίσης, είναι πολύ καλός μουσικός αν και ως άνθρωπο τον αντιπαθώ.
Υ.Γ.2:Tι συμβαινει με τον Απολλωνα?Βλεπω οτι τον προωθουν αβερτα κουβερτα..κατι μου βρωμαει εδω..
Όσο γι' αυτό, είναι αλήθεια οτι τον προωθούν πάρα πολύ, αλλά το παιδί έχει τρομερές δυνατότητες. Γράφει φοβερή μουσική, έχει μια συγκλονιστική φωνή, και φαίνεται οτι είναι γεννημένος μουσικός. Τώρα θα μου πεις, οι Schooligans δεν υπάρχουν για να προωθούν συγκεκριμμένα παιδιά, όσο καλοί και να είναι. Όμως, παρόλο που δεν το θεωρώ σωστό ή δίκαιο, είναι φυσικό να προωθείται ένα παιδί που έχει μια ιδιεταιρότητα που τραβά την προσόχή, που και μουσικά και φωνητικά είναι πολύ προχωρημένος, και που γενικά, για τον άλφα βήτα λόγο έχει τον θαυμασμό του κοινού.