Ξεκίνησα να ακούω για πρώτη φορά τα τραγούδια σας... νομίζοντας ότι θα ακούσω κάποια σχολική μπάντα που ταλαιπωρεί άσκοπα τα όργανά της. Όμως πολύ γρήγορα τέντωσα τα αυτιά μου για να ακούσω καλύτερα!...
Κάτι γίνεται εδώ, το άρωμά σου με σέρνει (που λέει και το τραγούδι)... Ένα ρομαντικό άρωμα που αφήνουν τα έργα σας, που είναι πρωτότυπα, καλά δουλεμένα σαν συνθέσεις, με όμορφες μελωδικές γραμμές που χαράσσονται με πολλές καμπύλες από τα γυναικεία φωνητικά και τις διφωνίες τους.
Νομίζω ότι ο ήχος σας θα μπορούσε να είναι καλύτερος με μια καλύτερη παραγωγή... αλλά κι έτσι μ'αρέσει, ο ήχος ακούγεται κάπως πρωτόγονος, μυστηριακός, σκοτεινός, ρομαντικός...
Ειδικότερα,
το Lenore είναι σκοτεινό και ταξιδεύει τη φαντασία. Μπράβο επίσης που καταφέρατε να κάνετε το τραγούδι να ακούγεται στο Rock FM. Πραγματικά αξίζει.
το Floating μ'αρέσει για τα διπλά φωνητικά του. Νομίζω όμως ότι στο τέλος το synth ακούγεται υπερβολικά δυνατά.
το Shopping είναι το λιγότερο πρωτότυπο απ'όλα, αλλά όμορφα ρυθμικό και χοροπηδητό...
το Michelcover να υποθέσω ότι είναι διασκευή; (cover). Πολύ μονότονο και αμερικάνικο, για τα δικά μου γούστα.
Αδυνατώ να προσδιρίσω το είδος μουσικής σας, ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις ταμπέλες.
Συνεχίστε να παίζετε και να δημιουργείτε, και μην αφήνετε να σας παρασύρει καμία μόδα, καμία μάζα