Radiohead - OK Computer και Hail To The Thief (γιατι ειναι απλα πρωτοποροι και τους γουσταρω)
Santana - Supernatural (γιατι με φτιαχνει)
YANNI - Tribute ( γιατι απλα ειναι μουσικη πανδαισια)
Λαντσιας - Επιστροφη (από το Γυμνασιο που δεν ειχα καν cd player...σε κασσετα..)
Human Touch - movin' (repeat ...και repeat...)
Τσατσου - Στη Λεωοφορο της Ευας (η πιο Blueζιάρα ελληνικη γυναικεια φωνη)
Lauryn Hill - Miseducation of Lauryn Hill (φωναρα ατελείωτη)
Muse - Absolution (το πιο ωριμο τους δλδ - αν και ελπιζω να μη καταντησουν προβλεψιμοι)
Trio (Live Λαντσιας-Lynch-Πασπαλα) (ναι..ειναι μονο τρεις..)
Φτηνα Τσιγαρα OST (διαμαντακι)
Ειμαι Αυτο που κηνυγαω+Μερες Αδεσποτες+Μονο Νερο Στη Ριζα-Αμλετ της Σεληνης (προσκυναμε Θηβαιο)
Κραμαχοπερατα (γιατι ετσι..)
Χ''Δακις - Το χαμογελο της Τζοκόντας (απιστευτα απογευματα)
Στεφανος Κορκολης - First Touch (Ουδεν σχολιο...διαβαζα με αυτο..)
Αnathema - Eternity (πολυ λιωσιμο..)
Buena Vista Social Club (απειρα ξενυχτια..)
Counting Crows - August And Everything After (γιατι μου αρεσει η μελαγχολια τους)
Cristina Branco - Post Scriptum (γιατι με συστησε στο fado)
This Mortal Coil (ost?? για δυσκολες ωρες)
Uli Jon Roth - Trabscedental Sky GuitaR (αμαν παναγια μου ενας κιθαριστας...)
Starsailor - Silence Is Easy και Love Is Here... ( τους εχω λατρεψει)
Norah Jones - Come Away With Me (φωνη βελουδο και χαλαρωση)
Placebo - Without You I'm Nothing και Black Market Music (σπερνουν)
Portishead - Roseland NYL (θεά...η πιο κα** *τική φωνή που χω ακουσει)
Mike Oldfield - TB, TBII, TBIII, Millenium Bell, Ommadawn, Incantations, Platinum, Crises, AmaRoK, QE2, Five Miles Out, Guitars και Voyager (απλα διδάσκει)
Michael Schenker - Dreams and Expressions, Adventures Of Imagination (ο πεντατονικοτερος, ο μελωδικοτερος και ο καλυτερος για μενα)
Metallica - S 'n M ( τρομερες ενορχηστρωσεις κατ'εμε)
Godspeed You Black Emperor - shift your skinny fists like antennas (χάσιμο..)
Μaroon 5 - Songs About Jane (ωραιο μιγμα μουσικων με ποπ υφος)
Scorpions - Fly To The Rainbow, Tokyo Tapes, In Trance, Pure Instict, Face The Heat (και μετα όλα τα άλλα λίιιγο λιγότερο..

- γιατί ήταν τα πρώτα ξένα τραγούδια που άκουσα στο Γυμνάσιο και τα πρώτα που με έσπρωξαν να ξεκολλήσω από το Bach.)
Kώστας Κοτσιώλης - Concerto in D (Tedesco) και Κιθαρα του Σεληνόφωτος (απλα λιωμένο cd)
Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon (θελει και σχόλιο? - βινύλιο του πατέρα μου ...

)
Tώρα θα μου πείτε πώς συνδυάζονται όλα αυτά...
Αν η μουσική σε συνοδεύει παντού και δε σταματάει καθόλου μες στο σπίτι ούτε όταν κοιμάσαι.. συνδυάζονται..
Τρελό λιώσιμο όμως..
Μέχρι που είχα μουσική όταν διάβαζα λογοτεχνικά βιβλία..και κάθε που κοιτάω πια τον τίτλο ενός βιβλίου, μου ρχονται οι μουσικές από το αντίστοιχο λιωμένο cd της εποχής... Τς τς τς...τι θυμήθηκα τώρα..