Ας γραψω πρωτος εγω...

Ηταν μια πολυ καλη συναυλια σε ενταξει χωρο κατα τη γνωμη μου αλλα εχω βαρεθει (πλεον) να ακουω τα ιδια κ τα ιδια.
(Ειναι η πεμπτη φορα που βλεπω τους Maiden στην Ελλαδα)
Για να μην παρεξηγηθω απο μερικους, εξηγουμαι:
-Για αυτους που πηγαν πρωτη φορα σε Μaiden συναυλία κ ειναι πιτσιρικαδες στην πλειοψηφια,θεωρω πως ηταν η καλυτερη τους
(συνοδευα ενα πιτσιρικα γειτονα μου μαλιστα),γιατι παιξανε νεα κομματια απο ενα δισκο που κυκλοφορησε στην
εφηβεια τους(ελπιζω να με καταλαβαινετε) + ολα τα classics κ φυσικο ειναι να γουσταρανε(κ καλα κανανε κ χαιρομαι γι αυτο)
-Για αυτους που τους εχουν ξαναδει, πλεον το θεμα εχει καταντησει ρουτινα(προσωπικη αποψη)..

Ξερεις οτι μετα το τριτο τραγουδι,θα μιλησει ο bruce(χαιρετισμο προς το κοινο), οτι στο trooper θα κουνηθει η σημαια,
στο fear, ο steve στο δευτερο ρεφραιν θα χοροπηδαει πανω κατω κ οτι μετα το τελος του iron maiden,
θα γινει encore με τρια κομματια κ βγαινει κ ο walking eddie.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ...Ωραια σκηνικα.Πανω απ ολα αυτο που γουσταρα ηταν το τανκς κ ο Εddie να βγαινει μεσα απο αυτο...
Πραγματικα πολυ καλο...

Ηταν ισως απο τα καλυτερα θεματα που εχουν παρουσιαστει σε σχεση με αλλες συναυλιες Maiden.(των τελευταιων 10 ετων)
Οπως επισης κ τα γενεθλια του Steve Harris.Μπραβο μας που το θυμηθηκαμε κ ειμαι σιγουρος
οτι θα το θυμαται πολυ καλα αυτο το γεγονος ο ιδιος ο Harris...
Κυριε Dickinson μια "τζούρα" απο Alexander the Great,δεν ειναι αρκετή!
Θελουμε ολο το "τσιγάρο" !!!
Ισως του χρονου μηπως με την παρουσια σας για το "early days part II" ?Μακαρι...(εκει θα αξιζει η συναυλια κ τα τραγουδια)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Μετα απο χρονια καταφερα να αποκτησω κ το πολυποθητο playlist απο Maiden!
Ηταν κατι που ελειπε απο τη συλλογη μου(Εχω ενα χούι να μαζευω playlist απο ολες τις συναυλιες που παω)
Για την ιστορια το playlist
1. Different World
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Than A Thousand Suns
4. Wrathchild
5. The Trooper
6. The Reincarnation of Benjamin Breeg
7. For The Greater Good of God
8. The Number of The Beast
9. Fear of The Dark
10. Run To The Hills
11. Iron Maiden