Θα γινω πιο σαφης. Κατ' αρχας, η δημοκρατια ειναι κατι το σχετικο, και σαφεστατα δεν οριζεται απο τον τιτλο της εφημεριδας της κυβερνησης πχ. Δημοκρατια θα ειχαμε αν μπορουσα σαν φοιτητης να ζητησω να ερθουν τα βιβλια μου στην ωρα τους και οχι 10 μερες πριν την εξεταστικη και να εχω καποια ελαχιστη ελπιδα να εισακουστω χωρις να χρειαζεται να κανω καταληψη και να με κυνηγανε στους δρομους αυτοι με τα πρασινα (οχι οι βαζελοι, οι αλλοι....). Αυτο δεν γινεται σε καμια περιπτωση και για καμια κοινωνικη ομαδα. Αρα που ειναι η δημοκρατια; Επισης, εστω οτι οσοι κανουμε καταληψη ειμαστε αντιδημοκρατες και μας κανεις κριτικη γι αυτο. Καλα κανεις. Θα ηθελα ομως να δω και καμια κριτικη για τους αλλους δημοκρατες, αυτους με τα Βατοπαιδια κτλ κτλ και καμια δραση και για εκει. Στο κατω κατω, για να σου πω την αληθεια, δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα για την Δημοκρατια οι καταληψεις. Ισα ισα. Μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα σκανδαλα, η ανεργια, η ανασφαλιστη εργασια, το ρουσφετι, η αστυνομικη βια. Για αυτα ομως δεν βλεπω κανεναν να κανει κατι σπουδαιο. Προτιμας να τα βαλεις με τους καταληψιες πχ, που ειναι σαφεστατα και πιο ευκολος στοχος απο το να ξεβολευτεις και να τα βαλεις με την κυβερνηση. Επισης θα σου πω και κατι αλλο. Ναι, εκανα και εγω καταληψη τον Δεκεμβρη για ολα αυτα που εγιναν, οχι μονο για την δολοφονια του Γρηγοροπουλου. Αυτο δηλαδη ειναι τωρα αντιδημοκρατικο; Τοτε αντιδημοκρατικο ηταν και το πολυτεχνειο, το 114, οι διαδηλωσεις για το 15% για την παιδεια, οι καταληψεις για την δολοφονια του Τεμπονερα κτλ κτλ.
Παντως, και εγω οταν ημουν αιωνιος (μην φανταστειτε, στα 5.5 χρονια το πηρα), δεν θυμαμαι να επιβαρυνα καπου το κρατος, περαν της κολλας της εξεταστικης και του χαρτιου για το πασο..