Στην αρχή, όταν μου έλεγαν γι αυτό, είχα τις αμφιβολίες μου. λέω φυλακές λέει, θα πέφτει πολύ ξύλο, θα έχει αίματα, βία κλπ. άστο! για άντρες είναι.
όταν πλέον είχα τελειώσει με τα επεισόδια του lost, έπιασα να δω prison break. τα είχα από πέρσυ, αλλά δεν τα έβλεπα. αλλά τους μήνες που σταμάτησε το lost...τι θα έκανα;
στην αρχή μου άρεσε. από τη δεύτερη season όμως, σταμάτησε να μου αρέσει. τώρα πια...με ενθουσίαζε.
και πλέον μπορώ να πω ότι όντως το βρίσκω καλύτερο από το lost, για τους εξής λόγους:
1. περιπέτεια (+)
2. ξέρεις τι γίνεται στο γενικά, αλλά και πάλι σου κρατά το ενδιαφέρον (+) σε αντίθεση με το lost που ναι μεν έχει περισσότερο μυστήριο, αλλά το έχουν παραχέσει πλέον εκεί.
3. κάθε επεισόδιο έχει περιπέτεια. ακόμα και σε 1 επεισόδιο, υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις αγωνίας, αλλά δεν στο κόβει στο καλύτερο για να μείνεις με την αγωνία μέχρι την επόμενη εβδομάδα (σε αντίθεση πάλι με το lost, που σε αρκετά πλέον επεισόδεια κοντεύεις να κοιμηθείς με όλα τα άσχετα που δείχνει και στα τελευταία δευτερόλεπτα γίνεται κάτι, έτσι απλά για να αγωνιάς για το επόμενο)
4. αυτός ο Dominic Purcell->Burrows είναι...θεός. κι ας προτιμούν οι περισσότεροι τον αδερφό του
5. δεν γλιτώνουν πάντα αναμενόμενα κι επίσης σκοτώνονται και χαρακτήρες, που υπό κανονικές συνθήκες άλλοι σεναριογράφοι θα τους κρατούσαν ζωντανούς μόνο και μόνο επειδή είναι από τους -σχετικά- βασικούς. αυτό μου αρέσει πολύ.