Βασιλης Ποδαρας,επαιζε μεταξυ αλλων και με τον Τουρνα τα τελευταια χρονια,μπορει να εχει τυχει να τον ειδατε καμια φορα η στην τηλεοραση ή καμια αρχιτεκτονικη.
Μακραν ο καλυτερος στον αυτοσχεδιασμο!Αν σας αρεσει το fusion ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!Και που να τον ακουσετε να παιζει ροκ!Εκπληκτικος κιθαριστας αλλα μετριος δασκαλος...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=159618650
Καλό πάξιμο αν και όχι (2011) θεϊκό
Όσον αφορά την Rock κιθάρα (ηλεκτρική) εμείς οι Έλληνες πιστέυω οτι δεν υστερούμε σε παίκτες (εκτελεστές) αλλά σε δημιουργούς...και δάσκαλους.
Δυστυχώς όποιον και να μου παραθέσετε κανένας (Έλληνας και μιλάω για Rock κιθάρα) δεν έχει εκτελέστική δεινότητα σε συνδασμό με το συναίσθημα που να συνεπάρει τα πλήθη.
Λείπει ένας Hendrix, ένας Page, ένας Knopfler, Stevie Ray Vaughn, ένας Gary moore, ένας Slash, Hammett και πολλοί άλλοι τέλως πάντων στον χώρο της Rock, Blues-Rock, Metal...κλπ.
Γιά να μην πώ Malmsteen ο οποίος είναι εκπληκτικός...αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε κάνει διαγωνισμό ταχύτητας αυτός και πολλοί άλλοι...
Το συναίσθημα λείπει λοιπόν...για εμένα η Rock πήρε την κάτω βόλτα απο τότε που έπαψαν να βγαίνουν πια μεγάλες μπαλάντες με αισθησιακά, γρήγορα και ξεσηκωτικά solos! Άν μπορώ να το πώ έτσι...αλλά είμαι σίγουρος ό'τι οι περισσότεροι κατάλαβαν!