Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραγματικα ότι ωρα θέλετε αρκει να μην πήξουμε στα λεωφορεια από τη ζέστη και τους πανεύκολους Θεσσαλονικιώτικους παππούδες...
μάλλον εγώ προσωπικάπου έρχομαι από έξω από θεσσαλονίκη
Λοιπόν!!!Τα παιδια από Αθήνα στην καλύτερη περιπτωση θα είναι Σαλόνικα κατα τις 15:00. Σιγα μην ξεκινήσουν και χαράματα για την αφεντιά μας.
Παράθεση από: mikaki1990 στις 28/08/07, 16:30μάλλον εγώ προσωπικάπου έρχομαι από έξω από θεσσαλονίκηΤότε αν θέλεις πες από που θα έρχεσαι μπας και βολέψει κανέναν άλλον που πιθανόν να έρχεται από το ίδιο μέρος να σε φέρει για να γλιτώσεις τη ζέστη (και τους παππούδες )
Παράθεση από: crissoliva στις 28/08/07, 05:33Βαλτε με και μένα παιδες.. Ο μόνος λόγος που δεν θα έρθω (εγκαίρως τουλάχιστον), θα ναι γιατί δεν ξύπνησα Μα τι είναι αυτά που λες, ΕΣΥ να μην ξυπνήσεις;
Βαλτε με και μένα παιδες.. Ο μόνος λόγος που δεν θα έρθω (εγκαίρως τουλάχιστον), θα ναι γιατί δεν ξύπνησα
Παράθεση από: TheTr00p3r στις 28/08/07, 11:12Παράθεση από: crissoliva στις 28/08/07, 05:33Βαλτε με και μένα παιδες.. Ο μόνος λόγος που δεν θα έρθω (εγκαίρως τουλάχιστον), θα ναι γιατί δεν ξύπνησα Μα τι είναι αυτά που λες, ΕΣΥ να μην ξυπνήσεις; ελα ρε...έχει καιρό που μπήκα στον ίσιο δρόμο Παλι καλα που άρχισα αγγλικά δηλαδή
Ρε Γιωργο, θα σου στελνα εγω!.. Αλλα ως συνηθως δεν εχω καρτα.... Και μονος σου να σουν θα πεφτε ο μεσος ορος ηλικιας..... Και τωρα που το σκεφτομαι εχω καιρο να σε σκισω στο ταβλι... (King Lui, σουτ εσυ.... )
Παράθεση από: King Lui στις 28/08/07, 17:17Παράθεση από: mikaki1990 στις 28/08/07, 16:30μάλλον εγώ προσωπικάπου έρχομαι από έξω από θεσσαλονίκηΤότε αν θέλεις πες από που θα έρχεσαι μπας και βολέψει κανέναν άλλον που πιθανόν να έρχεται από το ίδιο μέρος να σε φέρει για να γλιτώσεις τη ζέστη (και τους παππούδες )Ρε παιδιά, κανείς από ΤΡΙΛΟΦΟ??
Πιστεύω είμαστε τόσοι που στήνουμε μέχρι κ τουρνουά ταβλιού!
Παράθεση από: Zeppelin στις 29/08/07, 10:50Πιστεύω είμαστε τόσοι που στήνουμε μέχρι κ τουρνουά ταβλιού!ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!!
Δεν πάμε τότε σε κανένα harry's spot που έχει και τάβλια με τη σέσουλα?
Ετσι.....για να μην πολυλογούμε: Σαββατο, 01/09/2007στις 13:00, στο καφεοίνο...και επειτα μάσα alltogetherTo καφεοινο για οσους δεν το γνωρίζουν είναι γωνιακο, αριστερα απο την κεντρική πύλη της Ροτοντας (πανω και αριστερα απο την καμάρα).