.....αναλογως των γουστων:
1. Ομελετα με διαφορα μεσα (οτι σου κατεβει ή οτι εχει περισεψει στο ψυγειο)
2. Πουρες (με λιγο γαλατακι και φετα, τρως μεσα σε 10 λεπτα και γινεται και στο μπρικι αν ειναι για ενα ατομο)
3. Φακες (λιγο ξυδι, αλατι, πιπερι, κοκκινη σαλτσα, ριγανη,δαφνη και σε 40 λεπτα ετοιμη η κατσαρολα)
4. Ρεβυθια ( λεμονι, αλατι , πιπερι, κρεμυδι τριμενο ....ετοιμο σε κανα μισαωρο)
5. Τονοσαλατα ( κονσερβα τονο, αγουρακι, ντοματουλα, κρεμυδακι ολα ψιλοκομενα και μαγιονεζα)
6. πατατοσαλατα (Βρασμενες πατατες κα καροτα χωρις το φλυδι, κρεμυδι, πιπερακια τουρσι, ελιες και μαγιονεζα)
7. Λουκανικα βρασμενα γαλοπουλας ή φρανκφουρτης (10 λεπτα στο φουρνο ή στην τοστερια με λιγο λεμονακι.....συνδυαζονται και με τα 1,2,6 πολυ ανετα οπως επισης και με λιγο λευκο κρασι)
8. Τορτελινια με λευκη ή κοκκινη σαλτσα ( ζυμαρικο αλλα γεμιστο , γρηγορο κι ευκολο)
9. Αυγοφετες ( κομενες φετες ψωμιου βουτηγμενες σε ενα μειγμα αυγου με γαλα και μετα στο τηγανι)
10. Μανιταρια ψητα, τηγανητα, φουρνου με σαλτσα ή χωρις
....Καλη ορεξη
