Όσον αφορά την κιθάρα, ο Τρελός έχει δίκιο (από μικρό κι από τρελλό που λένε...

). Στα 150 Ευρώ η Affinity αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή από πλευράς τιμής και απόδοσης.
Για ενισχυτή είχα σκοπό να σού προτείνω τους εξής:
Roland Cube 20X -155 Ευρώ
Fender FM15DSP - 149 Ευρώ
Vox AD15VT - 179 Ευρώ
Αν μοιράσεις τα χρήματα που διαθέτεις πιο ισόποσα (150-150 αντί για 200-100) μπορείς να κοιτάξεις τουλάχιστον τους δύο πρώτους, αν όχι και τον Vox ο οποίος είναι ένας πολύ καλό μηχάνημα που θα σε καλύψει για αρκετό καιρό. Αν πάλι επιμείνεις στα 100 Ευρώ για ενισχυτή, μπορείς να βρεις:
Roland Microcube. Mικρό αλλά θαυματουργό ενισχυτάκι με πολύ ωραίο και δυνατό ήχο. Καλύτερο κατά τη γνώμη μου από το
Cube 15X που έχει την ίδια τιμή. Το έχω κι εγώ και είναι μια αγορά που δεν μετάνιωσα καθόλου.
Line 6 Spider III. Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει ο ήχος του, αλλά είναι μια καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
Όλοι οι παραπάνω ενισχυτές έχουν προσωμοιώσεις και εφφέ που θα σε βοηθήσουν να ψάξεις τα χαρακτηριστικά του ήχου που θέλεις.
Όσο για τα link από Ελληνικά καταστήματα που θέλεις, πίστεψέ με, σε συμφέρει να αγοράσεις από τον Thomann, ειδικά αν θα κάνεις παραγγελία για αποστολή. Θα βρεις καλύτερες τιμές, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό αν το ποσό που διαθέτεις είναι περιορισμένο, καλύτερη εξυπηρέτηση και εγγύηση για 3 χρόνια για ότι αγοράσεις, κάτι που είναι στάνταρ στα Γερμανικά καταστήματα.