Ο Ace ειναι εκτος μπαντας απο το 2003... Η τωρινη μπαντα δεν ειναι τπτ παραπανω απο μια αντιγραφη τις παλιας (στολες, τραγουδια) κρατωντας μονο Paul και Gene (τα "μυαλα"...) Ωστοσω συνεχιζει να ειναι μια αντιγραφη του παλιου τους show (δεν ειναι το ιδιο καλο αλλα συνεχιζει να αξιζει) και ειναι τα γνωστα και αγαπημενα τους κομματια...
Και να σου πω, απο την πλευρα μου χαιρομαι που ο Ace δεν ειναι μεσα, γιατι μολις ο Gene και ο Paul εδειξαν ξεκαθαρα οτι πλεων οι KISS δεν ειναι μπαντα αλλα επειχηρηση, πειρε τα μπογαλακια του και εφυγε, και δεν γυρισε, ουτε για τα λευτα ουτε για τιποτα... λεγονται πολλα οτι μετα το tour α γυρισει και θα βγαλουν album... Ελπιζω πως οχι, γιατι κανει πολυ καλη δουλεια μονος του, κραταει τον χαρακτιρα του και εχει προοπτικες για πολυ καλες δουλειες. Αν παλι γυρισειε θα υπαρχει το καλο ενος καινουργιου album απο τους KISS, το οπια μαλλον θα εχει γυρισει στο παλιο στυλ.. Τωρα τι να σου πω... οτι γινει, γινει...
Εγω παντος θα πηγενα στην συναβλια, αλλα την επομενη μερα αρχιζουν οι εξετασεις οποτε... Σκευτομουν να εκανα και μια επισκεψη στην αδερφη μου και στην μαμα μου αν παιζανε στοκχολμη το καιλοκαιρι, αλλα τελικα και εκει Μαΐο θα παιξουν οποτε... Αν ξαναερθουν κατα Ελλαδα η Σουηδια μερια βλεπουμε...