Αποστολέας Θέμα: Αναζητωντας την αληθεια  (Αναγνώστηκε 3467 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dramatic_life

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Αναζητωντας την αληθεια
« στις: 24/02/08, 12:21 »
Αναζητωντας την αληθεια της μαγειας που κρυβεται πισω απο την ζωη καταλαβα πως τα αστερια αποκαλυπτουν μια πλευρα αυτης της μαγειας!!!
Ειναι τοσο αρμονικα συνδυασμενα που σου δημιουργουν την επιθυμια να τα αγγιξεις....
Βλεποντας τα σε ταξιδευουν...μακρια,καπου οπου η ζωη  ειναι ο πιο μεγαλος γαλαξιας και εσυ...ενα μικρο αστερακι στον τοσο απεραντο ουρανο
Ο γαλαξιας καποια στιγμη θα παψει να υπαρχει και εσυ σαν μικρο αστερακι θα χανεις σιγα,σιγα λιγο απο την λαμψη σου..αν και παντα θα σκεφτεσαι
πως καποτε ελαμπες και πως τωρα τη θεση σου εχει παρει ενα αλλο αστερι που και αυτο με την σειρα του θα κανει ονειρα για την ζωη!!!
Βλεπεις καποια ονειρα περνανε απο μπροστα σου και δεν μπορεις  καν να τα ψιλαφησεις ειναι επειδη εισαι ανικανος να κανεις τα παντα
πραγματικοτητα γιατι πισω υπαρχει κατι που σε κραταει...σε κανει να στεκεσαι στα ποδια σου,κοβοντας σου καθε ελπιδα γι'αυτα τα ονειρα.
Η σκεψη μου σταματαει εκει που αρχιζει η απορια μου για το αυριο!!!!!!

Απεραντο και ατελειωτο ειναι το πεπρωμενο του ανθρωπου...
Παραμυθια και ονειρα σε μια ασταματητη ροη!!!

Αποσυνδεδεμένος ilianthos-Kanlis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • youtube
Απ: Αναζητωντας την αληθεια
« Απάντηση #1 στις: 24/02/08, 21:24 »
Στοχαστικό ! Μου άρεσε !
Υπογράφω με το όνομα " Κανένας " !...
Αντιπροσωπευτικά μου τραγούδια από δισκογραφίες μου στον ιστότοπο:
http://Kanlis.livepage.gr/file/index

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 24/02/08, 21:38 »
ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου...!! :)

Αποσυνδεδεμένος Kiki-pie

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 25/02/08, 17:27 »
ΓΕΙΑ ΣΟΥ DRAMATIC LIFE...ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΩ...ΦΙΛΙΑ!! :-* ;)

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 25/02/08, 18:32 »
Αναζητωντας την αληθεια της μαγειας που κρυβεται πισω απο την ζωη καταλαβα πως τα αστερια αποκαλυπτουν μια πλευρα αυτης της μαγειας!!!
Ειναι τοσο αρμονικα συνδυασμενα που σου δημιουργουν την επιθυμια να τα αγγιξεις....
Βλεποντας τα σε ταξιδευουν...μακρια,καπου οπου η ζωη  ειναι ο πιο μεγαλος γαλαξιας και εσυ...ενα μικρο αστερακι στον τοσο απεραντο ουρανο
Ο γαλαξιας καποια στιγμη θα παψει να υπαρχει και εσυ σαν μικρο αστερακι θα χανεις σιγα,σιγα λιγο απο την λαμψη σου..αν και παντα θα σκεφτεσαι
πως καποτε ελαμπες και πως τωρα τη θεση σου εχει παρει ενα αλλο αστερι που και αυτο με την σειρα του θα κανει ονειρα για την ζωη!!!
Βλεπεις καποια ονειρα περνανε απο μπροστα σου και δεν μπορεις  καν να τα ψιλαφησεις ειναι επειδη εισαι ανικανος να κανεις τα παντα
πραγματικοτητα γιατι πισω υπαρχει κατι που σε κραταει...σε κανει να στεκεσαι στα ποδια σου,κοβοντας σου καθε ελπιδα γι'αυτα τα ονειρα.
Η σκεψη μου σταματαει εκει που αρχιζει η απορια μου για το αυριο!!!!!!

αθεραπευτα συναισθηματικη... ;)
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 25/02/08, 19:57 »
ευχαριστω πολυ kiki-pie για το σχολιο...οπως λες και συ θα συνεχισω να γραφω....προσπαθωντας καθε φορα να γινομαι καλυτερη!!!