Αποστολέας Θέμα: Eξορκισμος  (Αναγνώστηκε 4115 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Eξορκισμος
« στις: 25/02/08, 14:32 »
                         Τι χρωμα εχουν τα ματια σου?
                         Με τι μοιαζεις και τι εισαι δεν θυμαμαι...
                         Ασχημο,καταραμενο εξωτικο πηρες χιλιες μορφες να λεηλατησεις την γη που σε αγκαλιασε...
                         Εδωσες δηλητηριο στα νερα και πεθαναν τα πιο ομορφα λουλουδια.
                         Μεινε στο καστρο της βρωμικης ψυχης σου και μην ξαναβγεις ποτε απο εκει.Οι πορτες να κλεισουν
                         και οι λοιμοι να σε θερισουν...
                         Το δικο μου συμπαν σε εχει απορριψει...

ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

Αποσυνδεδεμένος ΟΛΓΑ

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Απ: Eξορκισμος
« Απάντηση #1 στις: 25/02/08, 16:25 »
μπορεσες ενα ανθρωπινο μα κατωτερο συναισθημα,να το ανιψωσεις σε ενα πολυ ομορφο δημιουργημα,μπραβο σου!!!

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 26/02/08, 18:40 »
  Oλγα,εχεις ομορφο λογο και εκφραζεσαι ομορφα.τα λογια σου,μεγαλη τιμη και ευχαριστηση για μενα!Να εισαι καλα! :-*

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #3 στις: 27/02/08, 11:58 »
νομιζω πως η λυρικοτητα σε καποια μερη απουσιαζει...ωστοσο ο στιχος σου ειναι ελευθερος....οποτε εσυ καθοσριζεις την ροη του εργο σου....η θεματολογια μου αρεσε ιδιαιτερα....

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 27/02/08, 19:26 »
νομιζω πως η λυρικοτητα σε καποια μερη απουσιαζει...ωστοσο ο στιχος σου ειναι ελευθερος....οποτε εσυ καθοσριζεις την ροη του εργο σου....η θεματολογια μου αρεσε ιδιαιτερα....
[εχεις δικιο δεν ειναι και πολυ λυρικο ισως γιατι μου αρεσε να ακουγεται πιο σκληρο και φοβηθηκα μην το χαλαγα.Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο σου και που ασχοληθηκες :)/quote]

Αποσυνδεδεμένος Τζίμης

• Περαστικός
  • *
  • ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 29/02/08, 16:09 »
Συμφωνώ με τα σχόλια των άλλων παιδιών στο ότι είναι σκληρός και μη λυρικός ο στίχος σου.Πάντως είναι στίχος δυνατός,με εικόνες και έντονα συναισθήματα!!Αν μάλιστα είχες αποστείλει αυτούς τους στίχους στον υπαίτιο θα ήταν σαν αποτέλεσμα πραγματικός εξορκισμός...
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 29/02/08, 20:30 »
Συμφωνώ με τα σχόλια των άλλων παιδιών στο ότι είναι σκληρός και μη λυρικός ο στίχος σου.Πάντως είναι στίχος δυνατός,με εικόνες και έντονα συναισθήματα!!Αν μάλιστα είχες αποστείλει αυτούς τους στίχους στον υπαίτιο θα ήταν σαν αποτέλεσμα πραγματικός εξορκισμός...
[η διαδικασια του να γραψω αυτους τους στιχους ειναι ο εξορκισμος των δικων μου συναισθηματων και οχι καποιου προσωπου.Ειναι μια λυτρωτικη ικανοτητα που εχει η ποιηση...ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
/quote]

Αποσυνδεδεμένος oatdp

• Επισκέπτης
  • **
  • Tης Σαλονίκης μοναχά της πρέπει το καράβι......
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 29/02/08, 21:10 »
Καλως ήρθες στην παρέα και απο μένα!Σύντομα και περιεκτικά βάζεις σε μια αταξία την <<τάξη >>τους!
Και εις αλλα!
Δεν μπορείς να αποφύγεις τα πουλιά της λύπης να πετάξουν πάνω απ' το κεφάλι σου,
αλλά μπορείς να μην τ' αφήσεις να χτίσουν φωλιά μέσα του.

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 02/03/08, 19:15 »
Καλως ήρθες στην παρέα και απο μένα!Σύντομα και περιεκτικά βάζεις σε μια αταξία την <<τάξη >>τους!
Και εις αλλα!
σε ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος Τζίμης

• Περαστικός
  • *
  • ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 03/03/08, 14:03 »
[η διαδικασια του να γραψω αυτους τους στιχους ειναι ο εξορκισμος των δικων μου συναισθηματων και οχι καποιου προσωπου.Ειναι μια λυτρωτικη ικανοτητα που εχει η ποιηση...ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
/quote]
Πάντως αυτό το δικό σου είναι χάρισμα και δηλώνει μεγάλη φαντασία!!!Εγώ καλώς ή κακώς μπορώ να λειτουργήσω στιχουργικά μόνο αν ζήσω εμπειρίες δυνατές,θετικές ή αρνητικές,σε σχέση με κάποιο πρόσωπο από την αληθινή ζωή...Πάντως σίγουρα η ποίηση ή η στιχουργική (για μένα που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ποιητή) είναι μια εξαγνιστική κατάσταση.Όπως και η μουσική...
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 04/03/08, 21:44 »
/quote]
Πάντως αυτό το δικό σου είναι χάρισμα και δηλώνει μεγάλη φαντασία!!!Εγώ καλώς ή κακώς μπορώ να λειτουργήσω στιχουργικά μόνο αν ζήσω εμπειρίες δυνατές,θετικές ή αρνητικές,σε σχέση με κάποιο πρόσωπο από την αληθινή ζωή...Πάντως σίγουρα η ποίηση ή η στιχουργική (για μένα που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ποιητή) είναι μια εξαγνιστική κατάσταση.Όπως και η μουσική...
και εγω σαν και εσενα ειμαι.Δεν πειραζει όταν μας ερθει καλως να μας ερθει...παντως συνηθως οι καλλιτεχνες σε επωδυνες στιγμες εχουν μεγαλυτερη εμπνευση...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #11 στις: 30/04/08, 12:35 »
Εκεί που κάτι πήγε να πει αυτό το πεζό, τελείωσε. Είναι πολύ μικρό για να μπορέσει να γίνει συγκεκριμένη και λεπτομερής κριτική, και δεν θα'θελα να γράψω μια αόριστη.

Αποσυνδεδεμένος quasar

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 02/05/08, 18:31 »
Βασιλη ευχαριστω που το επανεφερες γιατι το ειχα πεθυμησει το κακουλι μου!! ;D η αληθεια ειναι πως αν το εγραφα τωρα ισως να ηταν περισσοτερο ...μηπως τωρα ειναι η ωρα να το συνεχισω?ωραια ιδεα...
« Τελευταία τροποποίηση: 02/05/08, 22:08 από quasar »