Ευχαριστώ για το .. δώρο, αλλά, δεν αγοράζω από το ebay.. 
κακώς, γιατί γλιτώνεις πολλά λεφτά καμιά φορά...
για το θέμα που λες ψήφισα, λαμπάτο ενισχυτή με ένα καλό overdrive..., αλλά, δεν ξέρω πόσα χρόνια παίζεις και αν παίζεις με συγκρότημα ή μόνο στο σπίτι...αν ισχύει το δεύτερο, καλώς ή κακώς τον ήχο που θες δεν θα τον βρεις ποτέ σε τέτοιες εντάσεις και με 1 μεγάφωνο...το έχω προσπαθήσει πολλές φορές με πετάλια, πεταλιέρες, modelling κατασκευάσματα κτλ...μέχρι που αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να προσπαθώ να βγάλω ΤΟΝ ΗΧΟ, στο δωμάτιό μου...
δεν γίνεται, 1ον)γιατί ένας λαμπάτος θέλει ένταση για να βγάλει την δύναμή του και μετά από ένα σημείο και έπειτα ο ήχος κομπρεσσάρεται στο πολύ volume και γίνεται κ**λα...

, 2ον) γιατί όταν παίξεις σε ένα studio με μία ή δύο καμπίνες 4x12 δεν θα θες να γυρίσεις στον 15w μικρούλη λαμπάτο...
όλα αυτά εγώ άργησα να τα συνειδητοποιήσω και έφαγα πάαααρα πολύ χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να φτιάξω τον ήχο μου, και χάνοντας χρόνο μελέτης και παιξίματος...
προσωπικά είμαι λάτρης του παραδοσιακού και δεν μου πολυαρέσουν οι "εναλλακτικές προτάσεις" όυτε στην κιθάρα όυτε στους ενισχυτές.., οπότε για rock/hard και early thrash ήχο, Gibson + Μarshall JCM και φύγαμε...(και όπου χρειάζεται συμβάλει και κάποιο booster...

)
αλλά παίζω πολύ στο στούντιο η και σε live και ευχαριστιέμαι τα μηχανήματα...στο δωμάτιο έχω έναν μικρό 15άρη με ένα πεταλάκι και κάνω την μελέτη μου...
την όλη φάση με τα attenuator την βρίσκω λίγο γελοία, γιατί είναι σαν να παίρνεις μία Ferrari και από τον V12, να χρησιμοποιείς τους μισούς κυλίνδρους...

...τότε γιατί την πήρες?....
βέβαια, όλα αυτά τα λέω με βάση την δικιά μου εμπειρία και τα δικά μου γούστα και δεν σημαίνει ότι είναι σωστά για όλους...ισχύει και εδώ το "περί ορέξεως..."