ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....τι ειστε εσεις εδω ωρε

...ΟΚ,ΟΚ....θα τα ''ξερασω'' ολα λοιπον....δεν εχω σκοπο να πουλησω ΚΑΜΙΑ Parker μου βρε αθεοφοβε τυπε...ΑΛΛΑ...υπαρχει μια μεγαλη δοση αληθειας σε ολα αυτα,οπως επισης,οπως σωστα λες,μια νεομυθολογια που ακολουθει παντα τις αλλαγες ιδιοκτησιας των εταιριων (βλ.Gibson,Fender etc)...επι της ουσιας τωρα...εδω δυο τυχαιες φωτος απο ''παλιες'' και ''νεες'' Fly,σορυ για την μπακαλλικη ορολογια αλλα για να συνενοουμαστε

,

...αριστερα η Parker Fly deluxe,δεξια ο ''διαδοχος'' Parker fly Mojo....στις εμφανεις διαφορες ειναι
1)Η ελλειψη του Spring Tension Knob (η μαυρη ροδελα πισω απο το μπλοκ του τρεμ. η οποια ρυθμιζει το ποσο σκληρο θα ειναι το ελατηριο)
2)Η ελλειψη ρυθμιστικου bass/treble για το piezo (το τεταρτο προς τα πισω διπλο knob
3)Μαγνητες...Di Marzio Parker Custom στις παλιες....Duncan για τις νεοτερες...
4)Αλλαγμενη θεση battery compartment.Στο πλαι στις παλιες,πισω στις νεοτερες
5)Αλλαγμενη θεση truss rod οσον αφορα τη ρυθμιση....κατω απο το headstock στις παλιες,μπροστα απο τον neck pup στις νεοτερες
Παραμενουν ιδια
1)Synthetic ταστιερα
2)Playability
3)Tremolo block+Fishman Piezo
....βασικα ποτε δεν υποστηριξα αν ειναι καλυτερες η χειροτερες στην μετα Washburn εποχη.Αυτο ομως που σημειωσα ειναι οτι σιγουρα ειναι
διαφορετικες.Επουδενι λογο το σχολιο μου δεν ηθελα να λειτουργησει αποτρεπτικα αλλα συμπληρωματικα για την ιστορια της Parker πιο πολυ παρα για οτιδηποτε αλλο.Ουτως η αλλως ο φιλος Leo φαινεται αποφασισμενος σχετικα με την αγορα του.Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης,στα ακριβα μοντελα τουλαχιστον,παραμενει κορυφαια και στις δυο εποχες.Στα πιο φτηνα μοντελα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με τις pre Washburn era.Σιγουρα τα νεα μοντελλα ειναι,κατα τη γνωμη μου παντα,απειρως πιο ομορφα χρωματικα...μ'αρεσουν απιστευτα αυτα τα νεα transparent colours.....ουφφφφ....νυσταξα ωρε αδερφια.Ελπιζω να βοηθησα λιγο ακομα και να μη σας μπερδεψα

....Αληθεια πουλαει κανεις καμια Parker nitefly μπλε?

?