Μια ερωτηση παιδια off-topic, που απ οτι βλεπω εχει ξεφυγει λιγο η συζητηση απο το θεμα ουτως η αλλως

Εγω εχω ενα θεμα με τα χερια μου οταν παιζω...ιδρωνουν πολυ!!!
Και ιδρωνουν τοσο πολυ, που μεχρι και οι βιδες στην κιθαρα μου σκουριασαν και πηγα να τις αλλαξω!!!Μεχρι και το switch για τους μαγνητες σκουριασε απο μεσα!!!Το τρεμολο ρε παιδια εχει βγαλει σκουρια σε καποια σημεια!!!!!!!!
Λοιπον, εγω για πολυ καιρο, επερνα ghs boomers τις κλασσικες που γραφετε και παραπανω...αλλα αυτες το μεγιστο σε 2 βδομαδες ειχαν γινει καταμαβρες, με 1 κιλο σκουρια η καθεμια πανω τους!!Και οσο σωστα και να τις κουρδιζα, παλι η καθε χορδη ειχε τη δικη της τονικοτητα

Δοκιμασα blue steel της dean...ενταξει μπορει να κρατισαν 2,5 βδομαδες...αλλα και παλι ειναι λιγο για χορδες!!Και λεω λιγο συγκρινοντας με ολους τους φιλους μου που τις αλαζουν και μετα απο 2 και 3 μηνες!!
Οποτε μια φορα παω στο μαγαζι της γειτονιας

και βλεπω να λαμπιριζουν οι elixir...αλλα αυτο που πραγματικα αστραφτε για μενα πανω τους, ηταν η επιγραφη ANTI-RUST!!!!Δε το σκεφτηκα καν, τις πηρα και αμεσως τις εβαλα!!Και ναι!!Δεν αλλαξα χορδες για 1,5 μηνα!!Ημουν πολυ ενθουσιασμενος, γιατι εκτος του οτι κρατισαν 1,5 μηνα, οταν τις εβγαλα ηταν και σε πολυ καλη κατασταση!!!
Τωρα μαθαινω ομως απο εσας, οτι αυτο το nanoweb που λενε οτι εχουν, χανει καποιες συχνοτητες απο τον ηχο, γενικα τον κανει πιο βαθυ!!Και αυτο το παρατηρησα επισης απο μονος μου, αλλα πιστευα οτι απλα ετυχε.Τωρα λοιπον που το εμαθα...δεν μου αρεσει!Θελω χορδες που και να κρατανε αρκετα, τουλαχιστον 1 μηνα δηλαδη δε ζηταω παραπανω, αλλα να εχουν και αυτη την αυθεντικοτητα της χορδης!!Εχω ακουσει κατι για τις DR δεν εχω δοκιμασει ομως να πω την αληθεια...εχετε κατι υπ'οψην σας να μου προτεινετε??