Βρε παιδιά (και στη συγκεκριμένη περίπτωση GeorgLynch) από απλή περιέργεια και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.
Επειδή το βλέπω να επαναλαμβάνεται συνέχεια ως σενάριο.
Το μόνο που αλλάζει είναι το budget.
Δεν είναι προτιμότερη η μαγαζότσαρκα (με όλα τα συν και πλην που συνεπάγεται) και την κιθάρα ΣΑΣ (εύγε Jimi) από το να κάθεστε να ρωτάτε συνέχεια "πείτε μου ποιός ενισχυτής μ' αρέσει";
Shop till you drop. Πάρτε και έναν (or more) φίλο και όποιος σας αντέξει. Λογαριασμό δεν δίνετε. Λεφτά δίνετε. Καθημερινές που ψιλοχτυπάνε μυγες θα είστε μια χαρά. Και θα μάθετε πολλά (ωραία ρίμα, να το κάνω κομμάτι).
Υπάρχουν τόσοι παράμετροι στην επιλογή ενός ενισχυτή.
Να τον ακούσεις και σιγά και δυνατά (ΔΕΝ ακούγονται το ίδιο), να τον νοιώσεις, να τον δεις (αν δεν σε φτιαχνει καθόλου στο μάτι, πίστεψε με θα τον βαρεθείς όπως και αν παίζει), να τον σηκώσεις, να τον κουβαλήσεις, πάρε τα prospectus, κοίταξε χαρακτηριστικά, σκέψου συντήρηση (το κόστος από τετράδες NOS δεν είναι αμελητέο), πόσο καίει (ναι είμαι και οικολογικά ανήσυχος, κακό είναι; 30W σε class A με γαιδούρια Trafos να παίζει ώρες θα είναι σα να χεις κι άλλον θερμοσίφωνα.......σχεδόν)
Και πάλι ναι, προς Θεού, ιδέες να παίρνετε από παντού (κι άλλη ρίμα). Αλλά πρώτα κάντε την τσάρκα σας. Και μετά από πολλές μέρες.... ποιός ξέρει. Μπορεί τελικά να μην θέλετε λαμπάτο head με διπλό tube rectifier και 4Χ12 για το υπνοδωμάτιό σας αλλά έναν Roland Cube 30x. Και τα forum που φτιάχνονται μετά τη βόλτα με τους φίλους σε κάποιο καφέ, είναι τα καλύτερα. Και μετά πάλι εδώ θα είμαστε για να τα πούμε.
Με όλη την καλή διάθεση όπως προείπα και χωρίς να με παίρνετε τοις μετρητοις.
Γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.....