Πάντως χάρηκα που είδα κάποιους και που γνώρισα κάποιους άλλους, αλλά δε μπόρεσα να τα πω με όλους. Δε χανόμαστε...
κι εγω χαρηκα και λυπαμαι καπως που δεν μπορεσα να τα πω με ολους εξισου..! ευχαριστω ιδιαιτερα το νονο μου τον qrustics που σταθηκε πολυ αξιος και φιλοξενος οικοδεσποτης της συναντησης!(αν και δυσκολευτηκα να τον αναγνωρισω με τους γαλαζιους φακους επαφης που λανσαρει τελευταια

).γενικα ηταν μια πολυ ευχαριστη και χαλλλαρη συναντηση-οσο χαλαρη επετρεπε να ειναι η σταση μου στο ταξιδι μου στη Ροδοπη

στεναχωρηθηκα που δεν μπορεσα να παρω με τ αμαξι τον Σταυροφορο μαζι ως την Καβαλα,αλλα μετα απο μια συντομη συζητηση καταλαβα πως δεν ηθελε να χαλασω τα σχεδια που ειχε οργανωσει να επιστρεψει με ΚΤΕΛ

.(Μαρινο,χαρηκα που τα ξαναειπαμε

) Υπνοβατη,με εφτιαξες με τα λογια σου και σε ευχαριστω!περιμενω το πμ που ειπαμε

Chorrer..γαματο το ταττου χαχα,χαρηκα που σε γνωρισα εσενα εσενα και τη στεντορια φωνη σου κι ελπιζω να κατσει αυτο που ειπαμε

Αcid,εισαι ωραιο τυπακι,να σαι καλα! ο Συνοδινος θεωρω οτι ηταν το προσωπο της συναντησης-μια γιορτη απο μονος του!χαχα να σαι παντα ετσι

θα χαρω να σας ξαναδω παιδες! εις το επανιδειν!να περνατε καλα