Σορυ που άργησα τόσο να απαντήσω!
@drakoumel: Πήγα τελικά είδες;

Λοιπόν, αυτό για τα εφέ δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνω (να τα προσθέτω δηλαδή μετά από υπολογιστή) γιατί τα διάφορα plug-ins που κυκλοφορούν έχουν χίλιες-δυο ρυθμισεις και πιο πολύ σαλάτα θα τα κάνω

Θα προσπαθήσω απλά να τα ρυθμίζω σωστά από το pod (που δεν είναι καθόλου άσχημα τα δικά του) και να γράφω σε ξεχωριστό κανάλι για κάθε διαφορετικό ήχο!
Το θέμα με το line in το διόρθωσα, ήταν χαμηλωμένες οι εντάσεις για την υποδοχή στην οποία το έβαζα! Τώρα είναι μια χαρά και γράφω σαν άνθρωπος! Έβαλα και τους ASIO4ALL και πετάει (σχεδόν) το μηχάνημα

Τις ηχογραφήσεις τις κάνω με το direct out/phones στο line in της κάρτας ήχου μου. Δε λειτουργεί σαν κάρτα ήχου αυτό το pod.
Το freeze πάντως μια χαρά λειτουργεί μέχρι στιγμής (δεν έχω ψάξει όλα τα σημεία των κομματιών που ηχογράφησα για να δω αν χάνει κάπου)!
@Alex Flouros
Φίλε Άλεξ η δική μου κάρτα στο interface της (του προγράμματός της) έχει 4 επιλογές για την ηχογράφηση:
CD Volume - Line Volume - Mic Volume - Stereo Mix
Συνήθως έχω επιλεγμένο το δεύτερο αλλά δοκίμασα και με το τελευταίο (που δεν ξέρω τι είναι) χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Το "what you hear" πάντως νομίζω πως το έχω δει κάπου στο cubase αλλά δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ! Αν ξέρεις εσύ πες μου.
Η μετατροπή του midi σε mp3 ήταν καλή ιδέα αλλά θα καταντάει εκνευριστικό να κάνω τόσες διαδικασίες

Ετοιμάζω και άλλα κομμάτια πιο προσεγμένα

: