Στ' άααααρματα, στ' άαααααααρματα ΕεεεΕεεΕεΜπροοΟοΟοΣ! Στον Αγώνννναααααααα!!!!
Με συγχωρείτε, αλλά έγινε παρεξήγησης ? ?
Έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα!
Πάμε εκεί να πιούμε το γκαϊφέ μας. Ο Λάμπρος είναι ένα παλουκάρι, όπως εγώ και εσύ και αυτός και ο άλλος και ο
δίπλα και ο παραδίπλα και ο παραπέρα και ο εδώθε και ο εκείθε και έχει κάποιες δικές του απόψεις!
Ας βρεθούμε εις την συνάντησην όλοι μαζί και από κοντά, θα τα μιλήσουμε όλα αυτά.
Άλλωστε δεν νομίζω να έβαλε φίμωτρον σε κανένα.
Χαλαρώστε!!!!
Εγώ ήδη βλέπω τα κοριτσάκια, (όπως θα έλεγε η υπεραγαπημένη μου Ελπίς) που σουλατσάρουν εκεί στην Καφετέρια του Νιόνιου που επρότεινε ο γλυκήτατος Justin και σύντομα θα γράψουμε ένα ποίημα Ωδή στην Καρυάτιδα που έβγαλε το μίνι κι αν φθινοπώριασε και εντύθηκε βαριά, η αξία της δεν φθίνει.
Να δούμε τον παππού, να κατηφορίζει την Ακρόπολη, Γκάνταλφ τώρα πια, σοφός και εκτυφλωτικός σαν φώς να μας λέγει να κοιτάξομεν και να καταλάβομεν τούτα όχι που βλέπομεν αλλά τούτα που δεν βλέπομεν, όπως άυρες και άλλες σαύρες!
Να έρθει και ο Στέλιος ο κουΚΟΥΡΟΥκουκου να συμμετέχει με τον δικό του ποιητικό τρόπο, στην συζήτηση μας, παίζοντας Ντραμς, για να μην ακούμε Χριστό από όσα λέμε. Ακριβώς έτσι όπως έμπαινε με περίσσια χάρη μπροστά στον κάμεραμαν και έκλεινε το παράθυρο της δημοσιότητας για τους μουσικούς συναδέλφους του.
Να έρθει ο φίλος μου ο Χ-versus, που είναι καλό παλικάρι και όχι σαν και εσάς τους υπόλοιπους που δεν έχουν καταλάβει την τεράστια αξία των ποιημάτων μου και αυτός θα είναι και ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΣ της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
Τον αγαπητό Νείκος, που δεν τον γνωρίζω καλά, αλλά έχει Βύσμα τον x-versus, οπότε ως γνήσιος Έλλην, θα τον βάλω στην Θέση Υποδιευθυντή που του αξίζει απόντος βιογραφικού!!θέλω βεβαίως βεβαίως και τον αλγόριθμο που ξεκλειδώνει τα ποιήματά του!
Μην ξεχάσω τον MisTreAtED, που όσο πιο άσχημα του φερθούμε, μέσα από την Βίωση του Πόνου, θα επιστρέψει στο kithara.gr με ακόμη πιο όμορφα ποιήματα!Δεν είναι τυχαίο το όνομα του, του αρέσει και τα παθαίνει!
Και τελευταίες και παραμελημένες αφήνω τις ποιήτριες......που δεν μας έχουν δώσει και κάτι αξιόλογο τόσο καιρό, δίνοντας τους ένα δυνατό ερέθισμα να γράψουν έναν Ιαμβικό Δεκαπεντασύλλαβο στην Φαλλοκρατία και τον Σωβινισμό.
Pinelopi kai Argentina......
Η Πηνελόπη θα παρεβρεθεί στην συνάντηση, με την ίδια υπομονή που περίμενε τον Οδυσσέα να γυρίσει από το περίπτερο, περιμένοντας και από εμάς να πούμε κάτι αξιόλογο!!! Νομίζω ότι από τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε να την επικροτούμε για τον δύσκολο αγώνα της.
Η Argentina, βεβαίως βεβαίως, θα παρέχει κάθε στήριξη στο δύσκολο έργο της φίλης της, ήτι γυναικεία αλληλεγγύη όπου στο τέλος θα ψάλλουνε μαζί ένα ποίημα στον Σπουδαίο ΑπΩΝτα Καλεσμένο. Διότι τούτο θα είναι το ΟΝΕΙΡΟ τους, ύστερα από όσα θα περάσουν!!!
Γιατί αγαπητοί μου φίλοι, όσο στραβά κι αν παέι η μέρα, αξίζει να ζείς για ένα όνειρο, κι ας είναι οι ποιητές του Kithara.gr που θα σε κάψει.