Λοιπόν,έχω 2 σκληρούς δίσκους,και οι 2 είναι sata2 western digital,ο ένας 200 και ο άλλος 320..
Αρχικά είχα τον 200άρη και στη συνέχεια πήρα και τον 320αρη..και στους 2 σκληρούς υπάρχει εγκατάσταση των windows xp...στον 200 έχω cubase κλπ,και στον άλλον προγράμματα photoshop,autocad κλπ
το θέμα είναι ότι με την εκκίνηση του πισιου ενώ το σύστημα βλέπει πάντα τον 200άρη, τον άλλον τον βλέπει μία στο τόσο,δηλαδή κάθε 15-20 restart, κι έτσι δεν μπορώ να μπουτάρω απ'αυτόν(δηλ μόνο όταν τον βλέπει το σύστημα)
Σημειώσεις: η motherboard κατά πάσα πιθανότητα δέχεται sata και όχι sata2...δλδ στο κουτί της λέει για sata σκέτο.Επίσης έχω δοκιμάσει να αλλάξω τα καλώδια τους στην mb,δηλαδή να βλέπει τον 200άρη σαν πρώτο ή σαν δεύτερο κι εναλλάξ, αλλά πάλι μόνο αυτόν αναγνωρίζει...Ακόμα, πήγα στο πλαίσιο όπου τον είχα πάρει και μου τον αντικατέστησαν με άλλον ίδιο(320άρη) αλλά πάλι τα ίδια...Οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του σκληρού,αλλά κάτι άλλο φταίει...
Έχει κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα?Με βασανίζει κάτι λιγότερο από χρόνο,κι αν είναι να προλάβω να μη χάσω και την εγγύηση