Ipeas, σ' ευχαριστώ για την ανάγνωση και το σχόλιο
Neikos, όχι δεν διάλεξα τίποτα από πριν και η μοναδική επεξεργασία ήταν σε κάποια σημεία στη ρίμα. Τα στιχάκια αυτά γράφτηκαν σε πολύ λίγη ώρα. Σ' ευχαριστώ που με διαβάζεις και σχολιάζεις πάντα.
Λάμπρο, με το σχόλιό σου διαπίστωσα πως στη μια στροφή κυριαρχούν ρομαντικές εικόνες και στην άλλη μια δυναμική τελείως διαφορετική ( η δύναμη του σχολίου του αναγνώστη βλέπεις!). Ήταν κάτι που στις δικές μου αναγνώσεις δεν είχα αντιληφθεί συνειδητά τουλάχιστον γιατί ασυνείδητα...το κατέθεσα

Μάλλον και οι δυο οπτικές είναι απαραίτητες (για μένα) προκειμένου να περπατάω στα θαύματα... Σ' ευχαριστώ
Γιάννη, πράγματι έτσι είναι, γράφω οταν έχω κάτι να πω, όταν νιώθω την ανάγκη της αποκάλυψης της ενδοχώρας.
Αναφορικά με το φθινόπωρο , στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφέρεται στον χρόνο αλλά σε δύσκολες καταστάσεις Γιάννη μου. Ο χειμώνας και το φθινόπωρο συνδυάζονται πολλές φορές με τη δυσκολία και την καταχνιά αντίθετα με την άνοιξη και το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι; Εδώ λοιπόν το νόημα του φθινοπώρου μεταφορικά είναι αυτό.... (παρ' όλο που είναι η πιο αγαπημένη μου εποχή)
Σ' ευχαριστώ