Αποστολέας Θέμα: ΑΚΡΑΙΕΣ αντιδράσεις...οργής  (Αναγνώστηκε 11386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xTitan

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑΚΡΑΙΕΣ αντιδράσεις...οργής
« Απάντηση #25 στις: 07/02/09, 02:05 »
Σωστός  ;D
More guitars please!!!

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 07/02/09, 10:14 »
Μα τον φούστη....είχε κλείσει ΤΕΛΕΙΩΣ το ένα ρεύμα. Και το άλλο ρεύμα είχε κίνηση και δεν μπορούσα να τον προσπεράσω. Του κόρναρα να φύγει και δεν έφευγε. Κάποια στιγμή καταφέρνω και τον προσπερνάω. Σταματάω δίπλα του και του λέω ότι έχει κλείσει όλο τον δρόμο, μου απαντάει ότι περιμένει μια γιαγιάκα. Του λέω ότι δεν με νοιάζει και με έβρισε....
Περνάω μπροστά του....κατεβαίνω....φόραγα και μπότες....και πήγα και πάτησα το δεξί πάνω στο φτερό του....τον έβρισα κι έφυγα.... >:D 0:)
Πρόσεξε φάση. Καλοκαίρι στην πάρο, παμε για μπάνιο αλυκή. Σε ένα σημείο μόλις μπεις στο χωριό ο δρόμος είναι αρκετά στενός. μετα βίας χωράνε 2 αυτοκίνητα. Έχει έρθει ενας απαλευτος φορτηγατζής ο οποίος έχει αφήσει τη νταλίκα χωρις αλαρμ χωρις τπτ μεσα στη μέση του δρόμου. Εχει γίνει ουρά τουλάχιστον 15 αυτοκινήτων σε κάθε μεριά και αυτός άφαντος. Βγαίνουν μερικοί έξω και αρχίζουν να τον ψάχνουν.Κλασσικά μπινελίκια "που ειναι ο μπιπ, και τι μπιπ θεε μου" ώσπου σκάει μύτη ο φορτηγατζής με ενα σουβλάκι και λέει το θεικό " κανω διάλειμμα τωρα. Τρώω και έρχομαι" :p :D
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 07/02/09, 10:51 »
Εγώ δεν θυμάμαι να είχα ποτέ τίποτα το πολύ ακραίο, το χειρότερο που είχα κάνει είναι να σπάσω με μια μπουνιά το διακόπτη για τα φώτα στο δωμάτιό μου.. Επειδή έπαιζα κιθάρα και με αναγκάσανε να σταματήσω για ασήμαντο λόγο και δεν μου άρεσε και το υφάκι τους.. Δεν θυμάμαι ακριβώς.

Το καλύτερο είναι ενός φίλου μου. Λογομαχούσε με έναν τρίτο φίλο, που καθόταν δίπλα του, στο μάθημα της έκθεσης και ενώ γράφαμε διαγώνισμα. Ε λοιπόν εκεί που λες "τωρα θα σηκωθούνε να παίξουνε μπουνιές" παίρνει την έκθεση του διπλανού, και την τρώει  :o :o :o Όλόκληρη όμως, δεν άφησε τίποτα  :o Τελικά σκάσαμε και οι 3 στα γέλια..

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 08/02/09, 15:53 »
Οι ακραιες αντιδρασεις μου ειναι ή θα κλαψω ή θα παθω καμια κριση (πανικου)... :-\
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 08/02/09, 23:39 »
Και γω λυπαμαι να σπαω πραγματα και το αποφευγω.
Πλεον ελεγχω απολυτα τα νευρα μου, και εχω αποκτησει γαιδουρινη υπομονη.

Στις σπανιες περιπτωσεις που ξεσπαω, το μονο που κανω ειναι να φωναζω. Εχω παρατηρησει ομως οτι απο καποιο σημειο και μετα δεν ανεβαινει η ενταση της φωνης μου, αλλα απλα παραμορφωνει. Μαλλον θα φταιει οτι δεν εχω πολλα βατ και distortαρω απο χαμηλα χαχαχαχαχαχααχχαχα ;D

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #30 στις: 09/02/09, 00:21 »
Στις σπανιες περιπτωσεις που ξεσπαω, το μονο που κανω ειναι να φωναζω. Εχω παρατηρησει ομως οτι απο καποιο σημειο και μετα δεν ανεβαινει η ενταση της φωνης μου, αλλα απλα παραμορφωνει. Μαλλον θα φταιει οτι δεν εχω πολλα βατ και distortαρω απο χαμηλα χαχαχαχαχαχααχχαχα ;D

λαμπατος εισαι??? ..... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #31 στις: 09/02/09, 09:52 »
Εγώ γενικά είμαι ήρεμος και πράος άνθρωπος (με ξέρετε αρκετοί...) αλλά στο στρατό έφτασα στα άκρα (μου): Είχα "βαρύνει" πολύ από τους μήνες, και αργούσα να σηκωθώ το πρωί για να ετοιμαστώ για την πρωινή αναφορά (όπως πάντα προλάβαινα). Ενα πρωινό λοιπόν, ένας έφεδρος λοχίας που ήταν στον λόχο μας ήταν υπερβολικά επίμονος στο να ξυπνήσω και να σηκωθώ... Κάθε λίγα λεπτά "σήκω, σήκω!"... "ναι, θα σηκωθώ" έλεγα εγώ... Είχε αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα... μέχρι που άρχισε να κλωτσάει και να κουνάει το κρεβάτι! Τα παίρνω στο κρανίο, σαλτάρω κάτω, από το πάνω κρεβάτι, και του βαράω μια πολύ ηχηρή μπούφλα. Πιαστήκαμε στα χέρια και μας χωρίσανε. Μετά, το τσογλάνι με έβγαλε στην αναφορά λόχου, και μετά ο λοχαγός με έστειλε στον συνταγματάρχη, που μου λεει: "κανονικά πρέπει να πας στρατοδικείο γιατί χτύπησες αξιωματικό, αλλά θα σου κάνω τη "χάρη" και θα σου δώσω μόνο καμια 40αριά μέρες φυλακή"...

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 09/02/09, 11:56 »
λαμπατος εισαι??? ..... :P :P :P

Ναι, και αυτο ειναι power amp dist ;D

Βραζιλη, οταν σε χωνουν φυλακη κανεις τιποτα? Αν οχι θα μπορεις να κοιμασαι οσο θες :P :P

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #33 στις: 09/02/09, 17:55 »
Βραζιλη, οταν σε χωνουν φυλακη κανεις τιποτα? Αν οχι θα μπορεις να κοιμασαι οσο θες :P :P

Η φυλακή στο στρατό απλά γράφεται στα χαρτιά (και βέβαια, δεν έχεις έξοδο εκείνη τη περίοδο). Αν όμως συμπληρώσεις πάνω από κάποιο αριθμό ημερών φυλακής (κάπου στις 40), τότε η θητεία σου παρατείνεται για όσες είναι οι έξτρα ημέρες (πάνω από το όριο δηλ.). Τελικά υπηρέτησα μερικές μέρες παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος xTitan

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 09/02/09, 18:08 »
Ενα πρωινό λοιπόν, ένας έφεδρος λοχίας που ήταν στον λόχο μας ήταν υπερβολικά επίμονος στο να ξυπνήσω και να σηκωθώ... Κάθε λίγα λεπτά "σήκω, σήκω!"... "ναι, θα σηκωθώ" έλεγα εγώ... Είχε αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα... μέχρι που άρχισε να κλωτσάει και να κουνάει το κρεβάτι! Τα παίρνω στο κρανίο, σαλτάρω κάτω, από το πάνω κρεβάτι, και του βαράω μια πολύ ηχηρή μπούφλα.

αν καποιος μου ειχε κανει αυτο.... I would have done the same. Ειναι 1 στο τοπ 10 hate list μου.
More guitars please!!!

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 09/02/09, 21:05 »
Παίδες, πολύ ήρεμους σας βρίσκω. Έχω δίκιο τελικά, τα σημερινά παιδιά είναι άγιοι μπροστά σ' εμάς. Αυτά που αναφέρετε για ακραίες αντιδράσεις οργής τα κάναμε εμείς στην φάση ηρεμίας!

Αναρωτιέμαι, ποιός τελικά καίει, καταστρέφει και ανασκωλοπίζει στις διάφορες εκδηλώσεις?
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 09/02/09, 22:34 »
Παίδες, πολύ ήρεμους σας βρίσκω. Έχω δίκιο τελικά, τα σημερινά παιδιά είναι άγιοι μπροστά σ' εμάς. Αυτά που αναφέρετε για ακραίες αντιδράσεις οργής τα κάναμε εμείς στην φάση ηρεμίας!

Αναρωτιέμαι, ποιός τελικά καίει, καταστρέφει και ανασκωλοπίζει στις διάφορες εκδηλώσεις?
το παιζουμε αγγελουδια καλε..

I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!