Αποστολέας Θέμα: "Φιλιόμαστε.."  (Αναγνώστηκε 2367 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Magdalene

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ποτέ δεν θα ξεχαστεί..
    • Προφίλ
"Φιλιόμαστε.."
« στις: 18/02/09, 00:20 »
συγνωμη αν ειμαι off topic αν κ δεν νομιζω..ειμαι νεα εδω..θα ηθελα πριν να πω τα συγχαρητηρια μ στους δημιουργους καθως επισης κ σε οσους ειναι μελη αυτου του υπεροχου site κ το εμπλουτιζουν με δημιουργικοτητα...Λυ-παμαι ειλικρινα π δεν ανακαλυψα αυτν τν υπεροχο διαγωνισμο νωριτερα..αλλα προσμενω τν επομενο..επισης θα ηθελα να δεχτω κριτικη κ σχολια απο ολους σας καθως ειμαι 18 κ στοχος μ ειναι να ακουσω εστω κ 1 κομματι μ με φωνη κ μελωδια..ειναι κατι σαν ονειρο(ισως θερινης νυχτως)αλλα ποτε δεν ξερεις η ζωη τι σ επιφυλαζει..κ εγω προσμενω τα καλυτερα..
συγνωμη για τν μακρυ προλογο κ ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας..

Τα κορμιά μας λιώνουν
σαν κεριά αναμμένα..
Οι χτύποι της καρδιάς μας
μοιάζουν σαν να'ναι ψέμα
και τα βλέμματα των άλλων
είναι πλέον στραμμένα σε μας...

"Φιλιόμαστε μες την μέση του κόσμου,
δεν νοιαζόμαστε και χανόμαστε
μες το πάθος μας που'ναι φάνερό..."(ρεφρέν)

Ο χρόνος σταματάει σαν
σε τρένο σε στάση
ανεβαίνουμε κ οι δυο
κι ολα ειναι εντάξει..
Μα το τρένο ξεκινάει κ πάλι δύστυχώς..

εγω τοτε το'χα γραψει κ ειχα στο μυαλο μ μουσικη electro (βλεπε:Νικο Μιχα:το παρτυ)
αλλα μπορω να το δω σαν ροκ κομματι ..κ βασικα οι στιχοι μ για εκει προοριζονται..ροκ κ παλι ροκ...
« Τελευταία τροποποίηση: 18/02/09, 01:14 από Magdalene »
Πες μας τι θα γίνει αν κάποτε αγγίξεις το κορμί σου
και το 'βρεις τσακισμένο απ' τις πληγές
και γύρω σου κούκλες χλωμές ανίκανες να ακούσουν τη φωνή σου
και οι αλήθειες σου να σέρνονται στο πάτωμα γυμνές.

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Venceremos
    • Προφίλ
Απ: "Φιλιόμαστε.."
« Απάντηση #1 στις: 18/02/09, 03:39 »
Magdalene, θα σου πω ότι τα όνειρα Θερινής Νυχτός σαν κι αυτό, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Ο εύκολος τρόπος δρόμος, είναι 1-2 παιδιά από εδώ μέσα, να αναλάβουνε τους στίχους σου και να ηχογραφήσουνε.
Ίσως και μέσα σε μία μέρα, μπορεί να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα.
Όμως έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. Ένας λόγος παραπάνω, γιατί είσαι 18 χρόνων και είσαι ακόμη μικρή, χωρίς να αλλάζε ιδιαίτερα κάτι, αν ήσουν μεγαλύτερη, απλά συνήθως οι μεγαλύτεροι, έχουν περισσότερες, πιο χοντρές υποχρεώσεις και ίσως λιγοστό ελεύθερο χρόνο.

Για να μην θεωρείς λοιπόν, κάθε φορά που θέλεις να μελοποιήσεις ένα τραγούδι σου όνειρο. Θα κάνεις τα εξής.
Θα αγοράσεις μία κιθάρα. Ηλεκτρική μιας και σαρέσουνε πιο ηλεκτρικά κομμάτια. Και έναν μικρό ενισχυτή.
Θα το παλέψεις, ένα με δύο χρόνια να μάθεις τις συγχορδίες και παράλληλα λόγω της ασχολίας θα μπορείς να βγάλεις και μελωδίες.
Κάπου εκεί λοιπόν, θα έχεις καταφέρει να βάζεις τη μουσική που θέλεις εσύ, σε οποιουσδήποτε στίχους γράφεις.
Αυτό θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις πολύ περισσότερο και τη φωνή σου, να γίνει πιο σωστή, οπότε μπορείς να αναλάβεις και το τραγούδι.
Ελπίζω να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο, γιατί έχει να σου προσφέρει πολλά.

Οι στίχοι σου είναι απλοί και ωραίοι για το style τραγουδιού που σκέφτηκες.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
« Απάντηση #2 στις: 18/02/09, 07:54 »
Καλώς μας ήρθες! :)Ξέρεις, εγώ θα σε συμβουλέψω κάτι πολύ απλό..Μη σταματήσεις ποτέ να γράφεις αλλά και να διαβάζεις πολύ (ποίηση ,λογοτεχνία γενικότερα)!Θα δεις ότι σιγά σιγά θα εξελίσσεσαι και ότι ίσως (και μακάρι βέβαια)να γράψεις σε κάποια φάση στίχους που ούτε εσύ η ίδια δε θα το πιστεύεις ότι έγραψες!!Είναι πολύ όμορφο και ενθαρρυντικό το ότι είσαι μόλις 18,έτσι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για στιχουργική εξέλιξη.Συμπαθητικό το βρήκα αυτό το πρώτο σου και περμένω με ενδιαφέρον το επόμενο!Και πάλι, καλώς ήρθες!

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 18/02/09, 11:45 »
Ναι, κι εγώ συμφωνώ. Πολύ απλό κι ωραίο. ( Πλεονασμός, συνήθως το απλό είναι και ωραίο)

Όσον αφορά το όνειρό σου να ακούσεις τον Χοληδόχο. Βέβαια αν έχεις την κλίση για μελοποίηση ήδη θα το έχεις μελοποιήσει σφυρίζοντας. Το σφύριγμα είναι ένα απλό και αρχέγονο μουσικό όργανο που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων γνωρίζει. Χρησιμοποίησέ το χωρίς ντροπή.

Αν βέβαια το ονειρό σου είναι να ακούσεις στίχους σου στο ραδιόφωνο ή στο ΕμΤουΒου, τότε άλλη είναι η οδός που χρειάζεται να ακολουθήσεις.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 19/02/09, 16:00 »
σας ευχαριστω ολους για την στηριξη σας καθως κ για τν χρονο π μ αφιερωσατε..να στε καλα!εχω να πω πως εδω κ εν αμηνα πηρα κιθαρα κ προσπαθω σιγα σιγα να μαθω...λογοτεχνια ποιηση κλπ φυσικα κ διαβαζω ..ευελπιστω στα επομενα στιχακια μ να εχω βελτιωθει..να στε καλα!

Αποσυνδεδεμένος karman

• Περαστικός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 19/02/09, 17:30 »
μαγδαλενάκι γειά σου και αέρα στα πανιά σου!!!
πάλεψε τη κιθάρα να μάθεισ σιγά σιγά κ αν δεν εχω ηδη μελοποιησει εγω τουσ στίχουσ σου γιατί με εκφράζουν και μου αρέσουν θα το κάνεισ εσυ!!
κ μιασ κ είσαι σου αρέσει και ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ είσαι σε καλό δρόμο

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 19/02/09, 20:00 »
χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο π λες!!!κ μεγαλη μ τιμη αν το μελοποιησεις!!!!κ βεβαια Ο Σιδηροπουλος ειναι η μεγαλη μ αγαπη..η μεγαλυτερη μπορω να πω..