Αν κάνω quote τις πόσες φορές μιλήσατε για το πιο πάνω post μου, δεν με φτάνει μια σελίδα...Ακούστηκαν πολλά, στέκομαι στα ακόλουθα...
Δυστυχώς δεν ακούω μόνο μουσική αλλά παίζω και μουσική, οπότε μπορώ και να κρίνω αν ένα κομμάτι είναι έυκολο ή δύσκολο...Σίγουρα η πλειψηφία των κομματιών του Βασίλη ΔΕΝ είναι δύσκολα τραγούδια στο να παιχτούν, αλλά και των scorpions δεν επίσης δύσκολα...Κάτι always somewhere(που για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι είναι των Lynyrd Skynyrd (μακλαρι να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε skynyrd) -με αλλαγμένους στίχους και solo-το Simple Man
http://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs και για να μην αρχίσετε συγκρίνετε με αυτό των scorpions
http://www.youtube.com/watch?v=256bJf0SMQw)κάτι when the smoke is going down και άλλα πολλά είναι το η ίδια μελωδία από την αρχή μέχρι το τέλος και πραγματικά πολύ απλά να παιχτούν...
Ακούστηκε επίσης πως όταν ακούμε οι πιο πολλοί scorpions τους συνδέουμε με wind of change κτλ ενώ άμα ακούσουμε virgin killer, blackout κτλ δεν ξέρουμε τι είναι...Υπάρχουν άλλα πόσα τραγούδια που ξεχωρίζω των scorpions και σε αυτά είναι το life is like a river(μακάρι να το ακούσω κάποτε live στη ζωή μου), το You and I που είναι από τις καλύτερες μπαλάντες, In your park, We'll Burn the Sky καλύτερα σε live όχι τόσο στην κανονική του που βάζω το ίδο ψηλά που θα έβαζα μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος...
Μπήκαμε σε μια διαδικασία σύγκρισης του Βασίλη,και λάθος που το κάναμε και πρώτος από όλους εγώ,με scorpions και πήρα αμυντική στάση γιατί διάβαζα πράγματα που μείωναν τον καλύτερο ροκά εν ζωή που έχουμε...Έναν τον έχουμε...
Που θέλω να καταλήξω...Για την Ελλάδα ο Βασίλης είναι μεγάλος για τον κόσμο είναι μικρός...Οι scorpions είναι απλά μεγάλοι για όλο τον κόσμο...Ο Βασίλης παίζει εντός έδρας καλά...Οι scorpions παντού...
Το άκουσμα του Βασίλη μου αρέσει σαν άκουσμα και η Ελλάδα δεν έχει να δείξει κάτι καλύτερο από τον Βασίλη(δυστυχώς αυτό-δεν μας επαινώ), ωστόσο η ερμηνεία που δίνει στα τραγούδια του είναι μοναδική όπως μοναδική είναι και αυτή που δίνει ο κάθε διαφορετικός καλλιτέχνης...
Τέλος το ότι θα βγει στη σκηνή μαζί τους είναι μαγκιά του,το ότι θα ανοίξει τη συναυλία πάλι μαγκιά του(εκτός αν περιμένατε να ανοίξουν τη συναυλία οι scorpions και να θεωρούσαν και οι ίδιοι πως ο Βασίλης είναι το τιμώμενο πρόσωπο

)
Αυτά τα ολίγα,εύχομαι να έβαλα τα πράγματα στη θέση τους για όσους βιάστηκαν να σταθούν στο προηγούμενό μου post που όπως είπα ήταν επιθετικό (ίσως και πολύ φιλόδοξο για τον Παπα) γιατί διάβαζα αδικίες...
Οι scorpions μου αρέσουν όσο αρέσουν και σε όσους θα πάνε και φέτος καραϊσκάκη να τους ακούσουν-και δεν έχουν βαρεθεί τα τελευταία χρόνια (πότε Λυκαβητό πότε καραϊσκάκη να τους βλέπουν)...
Τα ξαναλέμε στις 6 του Ιούλη...Μέχρι τότε καλή συνέχεια!