Από πρόσφατη εμπειρία...(σημερινή....

) είπα να βάλω αυτό το θέμα να μοιραστούμε το πόνο μας....

και να παραθέσουμε τρακες (ανώδυνες ελπίζω) που μας έχουν συμβει.....εγώ λοιπόν σήμερα....περίμενα τον master kafrer στην αγία βαρβαρα (γρ. λαμπράκη, τούμπα, θεσσαλονικη) και είχε πολυ κινηση ο δρόμος.....τεσπα...μπαινει ο μαμακας στο αμαξι (εχω παρκαρει με αλαρμ) ολα καλα.....διπλα μου έχω μια νταλίκα....και απο πίσω κι άλλη νταλίκα.....μποτιλιαρισμένος όμως ο δρομος δεν κινείται κανεις......τεσπα...μετα απο λίγο φεύγει η πρώτη νταλίκα και η δεύτερη (βλέπω απο τον καθρέφτη) μένει ακίνητη.....περιμένω περιμένω....έχω ήδη βγάλει αριστερό φλας να ξεπαρκάρω.....βγάζω ελάχιστα την μούρη και βλέπω την νταλίκα να ξεκινάει....σταμάτω πάλι λοιπόν (χωρίς να εμποδίζω στο δρόμο) και βλέπω την νταλίκα να κινειται......μετα απο κάποια δευτερολεπτα ακουμε με τον αγαπιο ένα "ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΧΨΨΨΨΨΨΨΨ".....επι αρκετά δευτερολεπτα νιώθω την νταλικα να ισοπεδώνει τον μπροστινο μου προφυλαχτηρα......γυρναω κοιταω εντρομος τον kafrer....κατεβαινω......ΤΙ ΝΑ ΔΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ? ΟΛΟΣ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!!!!!!!!!!!! η πρωτη ατάκα με ύφος απελπισιας προς τον νταλικερη..."καλα ρε φιλε....δεν με ειδες?

" ....." δεν σε ειδα"...μου απανταει......εγώ να μην ξερω τι να κανω.....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ (πρώτο τρακαρισμα γαρ....) ε μετα τα γνωστά...τροχαία κτλ κτλ κτλ κτλ......αλλα το κορυφαίο ήταν οι 2 ισχυρισμοι του......:
1) οτι εγώ ήμουν στην μεση του οχηματος του (ενω εγώ τον έβλεπα καθαρα απο τον καθρέφτη μου...και τον εσωτερικο και τον αριστερο) και πήγα να βγω πάνω του....δηλαδή με λίγα λόγια ο κυριος πιστευε ότι είχα τάσεις αυτοκτονιας και πήγα με το ignis να πέσω πάνω στην νταλίκα του....
2) οτι εγώ με το αφρολέξ (και όντας ακινητος) κατάφερα να του κάνω ζημιά στο ΤΑΝΚΣ.....
αφού δεν πάθαμε τπτ...είναι όλα οκ.......λίγο στεναχωρημένος με τη ζημιά.....αλλά θα μου περάσει.......
δικές σας εμπειριες....? (ελπίζω όπως προειπα να είναι ανώδυνες....και ελπιζω να μην θίξω κανέναν....)