Nαι μπαινει κατευθυαν ο τελικος πανω, τσιταρεις τον λαμπατο δηλαδη και ακους ηρεμα απο τα μονιτορ ή τα ακουστικα σου.
Και εχει και εξοδο για την καμπινα για μονιτορ σε λαιβ.
Εχει υψηλης ποιοτητας μετατροπεις και εχει γινει τρελη δουλεια στο θεμα DSP, γι'αυτο παιζει τοσο καλα.
Ναι οντως κανει 2 χιλιαρικα, αλλα αν σκευτεις το ποσες καμπινες και μικροφωνα γλυτωνεις, καθως και τον χρονο και ευκολια, πιστευω εξισοροπει καπως την τιμη.
Τωρα για μεταχειρισμενο δεν ξερω, ειναι μηχανημα στουντιο που βγαινει σε λιγα κομματια και παει κυριως σε στουντιο. Εγω πηρα τα τελευταια κομματια που ειχαν σε στοκ, τωρα οποιος θελει σε μερικους μηνες παλι θα βγαλουν νεα μηχανηματα μου ειπαν

Εγω το δοκιμασα στο Μεσε στη Γερμανια, και ηταν απο τα 4-5 πραγματα που με εντυπωσιασαν σε ολη την εκθεση. Ο τυπος που τα κατασκευαζει μου ειπε οτι εχει ενας φιλος του Γαλλος επισης στουντιο στην Αθηνα καπου, και εκει υπαρχει ενα μηχανημα, και επισης ευπροσδεκτοι να τα δοκιμασετε οταν ερθουν σε εμενα.
Δεν λεω αλλα γιατι ειναι ασχετο το θεμα, θα ανοιξω ενα αλλο αν ειναι να συνεχισουμε