Παιδακια,για πειτε για το terra με το παρκαρισμα δεν τη παλευει ε?Με τρένο πως παμε,μετα εχει γυρισμο ?Τα λεωφορεια που βαζει η DiDi τι λενε ?Ποιος κατα τη γνωμη ειναι ο καλυτερος τροπος για να παει και να γυρισει καποιος?
Για το αυ/το εκτος ότι έχει κάποιους χώρους που μπορείς να παρκάρεις εμεις συνηθως παρκάρουμε στον παράδρομο... βέβαια είμαστε εκει κανένα δυωρο πριν αρχίσει η συναυλία... και αν το παρκαρεις όσο πιο κοντα στην έξοδο ( είτε προς αθήνα είτε προς λαμία ανάλογα με το που πας ) μπορείς, θα φύγεις και σχετικά άνετα... τώρα αν φτάσεις κοντα στις 9 δεν μπορώ να σου πω αν θα βρεις....
Τα λεωφορεία της didi κοστίζουν γώρω στα 12€ με επιστροφή, τα παίρνεις από σταθμό λαρίσης, αλλά στο γύρισμα τρως ένα πακέτο μέχρι να μπεις σε κάποιο, γιατί το εισιτήριο δεν είναι για συγκεκριμένο λεωφορείο, μπαίνεις σε όποιο προλάβεις....
Το τρένο απ ότι ξερω ( δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ) σταματάει στην μαλακάσα και περπατας κανένα τεταρτο, το πρόβλημα και με αυτό είναι η επιστροφή γιατί το τελευταίο συνήθως φεύγει την ώρα που τελείωνουν πάνω κάτω τα live οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος ακόμα και να τρέξεις

Εγώ όταν έχω αυ/το πάντα πάω με αυτό αλλιως παίρνω τα λεωφορεία.... πάντως σε συναυλίες των 10000 περίπου ατόμων όπως αυτή εγώ σου προτείνω αν έχεις αυτοκίνητο και είστε πάνω από 2 άτομα να μην το σκεφτείς καθόλου... σε άλλες που μαζεύονται πάνω από 25000 πάλι σου προτείνω αυ/το αλλά να μην πας τελευταία στιγμή....