Mace ποσες φορες δεν εχει μπει ενα καινουριο μελος και εχει ρωτησει απο που να παρω το πρωτο μου και οχι μονο οργανο, και του εχουμε πει "ριξε και μια ματια στις αγγελιες". Πραγμα πολυ σωστο γιατι ισως να βρει ενα καλο οργανακι και ειναι ευχαριστημενος και αυτος και ο πωλητης. Αν ομως αυτος πεσει στα χερια περιεργου τυπου, εχουμε κανει ενα μεγαλο λαθος.
Και ειδικα τα καινουρια μελη ειναι ευκολη λεια επιτηδειου...
Θα μπορουσε να γινεται αξιολογηση αλλα στην περιπτωση αρνητικης να ειναι υποχρεωτικη η αιτιολογηση και να επιτρεπεται μονο μια εξηγηση απο την αλλη πλευρα για να μην γινεται κοτετσι το θεμα
Δηλαδη αν ενα μελος αγορασει ενα οργανο ας πουμε το οποιο εχει ενα χαλαρωμενο ποτενσιομετρο και παει και κανει αρνητικη α3ιολογηση στον πωλητη να αναφερει "ειχε χαλαρωμενο ποτενσιομετρο"
Ο πωλητης με την σειρα του θα μπορουσε να αναφερει ειναι οργανο 20ετιας και ειναι φυσιολογικο
Οποτε αν εγω με τη σειρα μου θελω να αγορασω κατι απο τον συγκεκριμενο να μπορω να κρινω αν και κατα ποσο θεωρω υποπτο ενα τετοιο πραγμα, καθαρα υποκειμενικα και να αποφασισω αν θα κανω την αγορα
Το δευτερο που σκεφτηκα ειναι να γινεται α3ιολογηση αλλα να μην ειναι εμφανεις για καποιον αριθμο. Δλδ αν εχει 2 αρνητικες να μην φαινεται, αν γινουν 3 να εμφανιζει κατι σαν μη αξιοπιστος πωλητης, πραγμα που εννοειται γιατι δεν γινεται 3 στους 3 να αξιολογουν αρνητικα επιτιδες.Στην επομενη θετικη αξιολογηση δεν θα φαινετε το μηνυμα και ουτο καθε ξης,
Δεν ξερω κατα ποσο εγινα κατανοητος.
Τελος παντων καποιες σκεψεις κανω....