Αποστολέας Θέμα: Isis-Wavering radiant  (Αναγνώστηκε 5937 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Isis-Wavering radiant
« στις: 06/05/09, 16:19 »
Διέρρευσε σε torrents Διαθέσιμο από το myspace είναι το  καινούργιο album των καλιφορνικέζων.
Προσωπικά από τα πρώτα ακούσματα το βρήκα εξαιρετική δουλειά,ξεχωρίζω το "hall of the dead",το έπος "hand of the host" και το "stone to wake a serpent".Γνώμες κανείς?
« Τελευταία τροποποίηση: 07/05/09, 16:23 από s.s. »

Αποσυνδεδεμένος Kli Klis

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Σαλιγκάρια και Μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • The Derive-ational Arcade
Απ: Isis-Wavering radiant
« Απάντηση #1 στις: 10/05/09, 05:13 »
Έπος, κατ' εμέ ισάξιο του Oceanic χωρίς ευτυχώς πισωγύρισμα, εξελίσσονται δλδ και φαίνεται. Απο Hall of the Dead (κλασσικότατο στιβαρό Isis κομμάτι) και την Nintendo εισαγωγή του Ghost Key, μέχρι το Stone To Wake A Serpent και το τελείωμα του album Threshold of Transformation, βυθίζεσαι στην γνωστή αίσθηση των δίσκων τους, πλέεις μέσα σε νερό, άλοτε ηρεμείς με τα καθαρά του Aaron, άλλες φορές πνίγεσαι απο την φόρα και τον θυμό που βγάζει το λαρύγγι του στα brutal, άλλες πωρώνεσαι με την μάζα του ήχου που βγαίνει απο το σύνολο.

Μόλις 6 κομμάτια + 1 ambient του ενός λεπτού/interlude, κάτι που μου άρεσε πολύ: Έχουν περάσει 3 χρόνια αλλά δεν προσπάθησαν να το πιέσουν, έβγαλαν ένα σύνολο απίστευτα δεμένο και μεστό χωρίς ανούσια γεμίσματα, με πολύ ωραίες ιδέες που συνδυάζουν νομίζω το Absence of Truth και τα Oceanic/Panopticon. Μακάρι (και είμαι σίγουρος οτι θα γίνει) να περάσουν πάλι απο εδώ. H τελευταία φορά ήταν εκπληκτική.

Τέλος, κάτι που παρατήρησα: Stone To Wake A Serpent, προς το τέλος γύρω στο 6.05 συγκεκριμένα, σκάει μια "κατσαβιδωτή" στοιχειωμένη κιθάρα που είναι ΙΔΙΑ σαν φράση με ενα "riff" απο το Sleep των Godspeed You! Black Emperor (πολύ πολύ χαρακτηριστικό, όποιος το 'χει λιώσει θα καταλάβει αμέσως τι εννοώ, ξεκινάει απαλά στην αρχή 2ο λεπτό και συνεχίζεται με τρελή κορύφωση μέχρι και το τέλος του movement).
I found Wonderland but Alice wasn't there
The Derive-ational Arcade

Is all that we see or seem
But a dream within a dream?
~Edgar Allan Poe, "A Dream Within A Dream