Φίλε ivikos, Εννοείται ότι δεν έιναι υποχρεωτικός ο σχολιασμός, αλλά ΔΕΝ πιστεύω ότι επίσης είναι υποχρεωτικό
να σχολιάσεις για να πάρεις σχόλιο!!! Δεν μου αρέσει η...ανταλλαγή σχολίων αν δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού!
Εγώ προσωπικά όταν σχολιάζω νιώθω ότι κάτι, έστω, μου αρέσει από το γραπτό! ( εκτός αν εννοείς κάτι άλλο...)
Αν, όπως θέτεις κι εσύ, είχα πιο πολύ χρόνο θα σχολίαζα περισσότερα!! Χωρίς να περιμένω τίποτα...
Μπα δεν είναι τσαμπουκάς, πλάκα κάνω, είμαι του χιούμορ γενικώς, αν και σε αυτόν το χώρο δεν έχω την ευκαιρία
να το δέιχνω συχνά!!!
Πέρα από αυτά θεωρώ ότι τουλάχιστον ένα σχόλιο του άξιζε!!! Και την αίσθησή μου περί δικαίου την ακολουθώ μέχρι θανάτου που λένε!!!
Σ`ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου για το γράψιμό μου!! Βέβαια γνώρίζω ότι είμαι...μακριά από αυτό που λέμε ποίηση, απλά κάνω στιχουργικές απόπειρες για να βγάζω κάποια πράγματα, που νιώθω η με προβληματίζουν, συμπυκνωμένα σε λίγα λόγια, αφού για να γράψεις γι αυτά πολλές φορές χρειάζεσαι σελίδες!!! Δηλαδή κινούμαι πιο κοντά στο εννοιολογικό κομμάτι-περιεχόμενο και από τεχνική, πολλές φορές τη...θυσιάζω στο "βωμό"
της έννοιας, ειδικά αν με...δυσκολεύει!!! Μπορεί και να τα συνδυάσω κάποια στιγμη!!! Ποιός ξέρει ;;!!!
Να σαι καλά!!!