Αν την άκουσες και σου άρεσε η εργονομία της και το μπράτσο της, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Μακάρι να έβρισκα και εγώ μια 24άρα κιθάρα με €333 που να με κάλυπτε.. Θα την αγόραζα στο δευτερολεπτο.. Προσωπικά, αν και δεν είμαι "ξυλάκιας", είμαι λίγο σκεπτικός με το mahogany, αλλά κατά τα άλλα μοιάζει μια χαρά (λείπει βέβαια και μια floating bridge αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας).. Φαντάζομαι ότι κάποια κατασκευαστικά λάθη θα τα έχει η συγκεκριμένη κιθάρα αλλά τι δίνεις; Από εκεί και πέρα, αφού άκουσες τους μαγνήτες και κάνουν μόνο για γκάζια (αν και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη κουβέντα), μπορείς να πάρεις ένα σετάκι μαγνήτες με € 150 (οι μαγνήτες είναι επένδυση - σου μένουν και για τις επόμενες σου κιθάρες) και φέρνεις τον ήχο στα μέτρα σου.. Από παλιά η Ibanez μου έκανε εντύπωση με τις καλές "λύσεις" που έδινε στις start-up κατηγορίες, αλλά τώρα τελευταία εκπλήσσομαι ακόμα περισσότερο..
Πάντως με το μάτι μου φαίνονται τα cavities του κάτω μέρους του σώματος ότι εμποδίζουν λίγο την πρόσβαση στα κάτω τάστα.. Ισχύει κάτι τέτοιο;