Αποστολέας Θέμα: V-amp 3???  (Αναγνώστηκε 3608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chrislour96

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
V-amp 3???
« στις: 19/12/09, 14:45 »
Θελω να αγορασω ενα v-amp 3 επειδη εχω ακουσει πολλες καλες κριτικες  για τη σειρα v-amp.Τι λετε αξιζει τα λεφτα γιατι με ενδιαφερουν τα effects και πολλα presets?
Επισης δεν εχω καταλαβει καθολου πως ενωνεται με το pc.Ειχε και ενας αλλος αυτη την ερωτηση αλλα δεν καταλαβα αν χρειαζεται μονο ενα midi mate καλωδιο ή και καποια αλλη συσκευη.Δηαλαδη συνδεω την κιθαρα στο v-amp 3 και μετα με ενα ειδικο midi καλωδιο ενωνω το v-amp 3 στο pc?

Ευχαριστω!!

Αποσυνδεδεμένος rolandboy

• Επισκέπτης
  • **
  • (shred guitar/heavy duty riffs edition..)
    • Προφίλ
Απ: V-amp 3???
« Απάντηση #1 στις: 19/12/09, 20:22 »
Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αν το χρησιμοποιεις στο σπιτι (τοθλαχιστον τα εφφε ειναι πολυ καλα). Για να το συνδεεις με pc εχει την usb..

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 19/12/09, 20:55 »
Τα εφφέ του V-amp είναι πράγματι καλά, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όπως θέλεις. Εκτός από το reverb που ρυθμίζεται ξεχωριστά, κατά τα άλλα περιορίζεσαι στα προκαθορισμένα εφφέ κάθε επιλογής. Έτσι μπορείς να έχεις compressor μόνο του ή compressor και chorus, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις το compressor με άλλο εφφέ, καθώς δεν υπάρχει σχετική επιλογή. Επίσης η δυνατότητα παραμετροποίησης των εφφέ είναι μάλλον περιορισμένη. Από την άλλη πλευρά, βρίσκω τις προσομοιώσεις του V-amp πολύ καλές και σίγουρα θα βρεις κάποιες που θα σού αρέσουν. Γενικά για ένα πολυεφφέ που κοστίζει λιγότερο από 100 Ευρώ και έρχεται μαζί με USB audio interface, δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν όμως σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα εφφέ, ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις για κάτι με μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτό τον τομέα. Για παράδειγμα το Zoom G2, το οποίο είναι περίπου στα ίδια λεφτά, έχει πολύ περισσότερα εφφέ ξεχωριστά ελεγχόμενα, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις όπως θέλεις και με μεγαλύτερη δυνατότητα παραμετροποίησης. Eπίσης διαθέτει boost, equalizer και drum machine, ενώ το μοντέλο G2.1u προσφέρει επιπλέον USB θύρα για σύνδεση με υπολογιστή και πετάλι για τον έλεγχο όποιας παραμέτρου ορίσεις. Οι προσομοιώσεις του όμως είναι πολύ λιγότερες και όχι τόσο καλές όσο του V-amp.
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος jim.ni

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The Day That Never Comes
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 20/12/09, 02:42 »
τα έχουμε πει αυτά, κάθε ένα σπίτι χρειάζεται ένα vamp  :)
για πολλούς και διάφορους λόγους. καταρχήν δεν χρειάζεται να ψάχνεστε για ενισχυτή modeling και να ζαλίζετε τον φίλτατο Απόλλων  ;D
είναι πολύ μικρο και μπορείτε να κουβαλάτε τους ήχους σας μαζί σας 
στην πρόβα. Επίσης βοηθάει στην σύνδεση κιθάρας-υπολογιστή αφού κάνει
προενίσχυση το σήμα, έχει την δυνατότητα bypass και έτσι δεν χρειάζεται ούτε επαγγελματική κάρτα ήχου, ούτε είσοδο Hi-Z, ούτε TonePort, ούτε RIg Kontrol 3  ;)
 πολύ καλό σε επίπεδο ήχου αν ασχοληθείς λίγο μαζί του.

Tο vamp2 συνδέετε με καλώδια ήχου για να παίξει και midi για να φτιάξει ήχους μέσο pc, όπου αν θυμάμαι καλά φίλε Απόλλων μπορείς να συνδυάσεις το compressor με άλλο εφφέ μέσο software* στο pc και mac.
Tο vamp3 μια απ τα ίδια + usb (λεπτομέρειες για usb δεν ξέρω  :-[)

*
Εχω λαμπατο LePou.......  :run

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #4 στις: 15/01/10, 22:09 »
Για το 3 δεν ξερω, το 2 το εχω και οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχα εντυπωσιαστει, πλεων το θεωρω απαραδεκτο και μου προκαλει πονοκεφαλο!  ;D
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace