Κάτσε λίγο Απόλλων πολύ φορά πήρες
Mόνο που εγώ παρά τη "φόρα" που πήρα καταφέρνω ακόμα να διαβάζω σωστά τι έχει γραφτεί. Αν είχες κάνει κι εσύ το ίδιο, θα έβλεπες ότι δεν μίλησα πουθενά για "πρώτη" κιθάρα. Είπα "είναι η κιθάρα σου και την αγαπάς". Αν κατάλαβες κάτι άλλο, μάλλον εσύ έχεις πάρει φόρα και δεν ξέρεις τι διαβάζεις. Επίσης μάλλον δεν διάβασες τι έχει γράψει μέχρι στιγμής ο Σταύρος, και κυρίως ότι τον ενδιαφέρει το classic rock. Προφανώς γι αυτό τού προτείνεις μια μεταλλοκιθάρα, και μάλιστα με προτροπή για αναβάθμιση μαγνητών σε active EMG (κάτι μού θυμίζει αυτό... μήπως έχει κάνει κάποιος άλλος την ίδια αναβάθμιση;

).
Όσο κρατάει λοιπόν η φόρα μου, να σού πω ακόμα 1-2 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.
Πρώτον, απ' όσο μπόρεσα να ψάξω η κιθάρα σου δεν κυκλοφορεί πλέον, οπότε δεν έχει νόημα να την προτείνεις σε κάποιον. Εκτός κι αν έχει ξεμείνει καμία ακόμα στο Nάκα και ψάχνουν κάποιον να τού την πασάρουν λέγοντάς του ότι κοστίζει 360 Ευρώ αλλά θα τού την αφήσουν 160...
Δεύτερον, η κιθάρα σου δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζεις. Εκτός αν πιστεύεις ακόμα ότι έχει Seymour Duncan μαγνήτες και Grover κλειδιά. Τέλος πάντων, πήγαινε παίξε με καμιά Ibanez ακόμα και κάτω από 300 Ευρώ (πραγματική αξία, όχι τιμή Νάκα) και μετά μού λές πώς συγκρίνεται με τη δική σου (στην αυθεντική της έκδοση) από πλευράς ποιότητας κατασκευής, playability (ειδικά το τρέμολο) και ήχων. Ακόμα και κάποιες Squier (π.χ. Classic Vibe) είναι καλύτερες. Αν εσένα σού αρέσει η Samick, πάω πάσο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αντικειμενικά καλή κιθάρα για τα λεφτά της.
Τρίτον, κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να λες τη γνώμη σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να επικαλείσαι την ελευθερία του λόγου. Όμως με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, θα μού επιτρέψεις κι εμένα να πω τη δική μου, ειδικά όταν αυτά που λές είναι εντελώς αστήρικτα και υποκειμενικά.
Φιλικά πάντα...
ΕDIT: Aπό το τελευταίο σου μήνυμα, το οποίο είδα αφού είχα στείλει το δικό μου, μπορώ να συμπεράνω ότι το ξανασκέφτηκες το θέμα; Ή άλλαξε κάτι άλλο στο μεταξύ;