γιατί από την στιγμή που μεγάλα ροκ-μεταλ συγκροτήματα ( aerosmith, big4, rammstein, ) εκλεισαν για τον ιούνιο, το ροκ-μεταλ κοινό τον ιούλιο θα ήταν οικονομικά εξουθενωμένο οπότε αποφάσισε να κάνει ένα πιο ποπ - χορευτικό ροκγουειβ και να μαζέψει άλλου είδους κόσμο...... και ίσως το αυγουστιάτικο δυήμερο να έχει πιο "δυνατά" ονόματα...
Εγώ από την άλλη, θεωρώ μεγάλο ρίσκο το να κάνεις τέτοιου είδους συναυλίες στο Terravibe. Ειδικά με ονόματα όπως Massive Attack και Faithless που έχει συνηθίσει το κοινό να τους βλέπει σε Γκάζι, Λυκαβηττό και Καραϊσκάκη και με καθίσματα.
Heavy Metal μέρα πολύ καλά έκανε και δεν έβαλε, αλλά indie rock θα μπορούσε να βάλει.
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται το ότι κλείδωσε το 7-11 Ιουλίου, μάλλον για να κλείσει τον Neil Young, τον έκανε να χάσει πολλά από τα διαθέσιμα ονόματα κι έτσι χωρίς να μπορεί να επιστρέψει στο αρχικό 15-16-17-18 Ιουλίου, αφού είχαν επιβεβαιώσει οι Massive Attack για 11, έμεινε με το να γεμίσει τις υπόλοιπες μέρες με ότι έβρισκε και να μετακινήσει τους Faithless σε άλλη μέρα από τους Massive.
Το Αυγουστιάτικο (καλά έλεγα ότι μετά τους FNM όλοι οι διοργανωτές θα κάνουν Αυγουστιάτικα συναυλίες) εγώ το κόβω σαν την εναλλακτική του Manu Chao. Ίσως να κάνω και λάθος...
πάντως εγώ ακόμα δεν κατάλαβα ποιοι θα παίζουν την κάθε μέρα και ποιοι θα είναι οι χεντλαινερς....
7 Ιουλίου - Faithless
10 Iουλίου - Fatboy Slim
11 Ioυλίου - Massive Attack
Τα υπόλοιπα ονόματα στο lineup είναι ακόμα αδιευκρίνιστο το που θα παίξουν.