Γράφω πρώτα σχετικά με το θέμα μας:
Αφού τελικά το πρόβλημα των περισσότερων που χρησιμοποιούν greeklish είναι η ορθογραφία, νομίζω οτι τα μάτια μας μπορούν να ανεχτούν και να διαβάσουν ευκολότερα ένα ανορθόγραφο ελληνικό κείμενο από ένα σε greeklish (pou epipleon mpori ki afto na ine anorthografo). Σιγά-σιγά, η ορθογραφία των μελών αυτών θα βελτιώνεται. Νομίζω οτί πολλοί από εμάς έχουμε δει την πρόοδο που έχουν κάνει κάποια τέτοια μέλη.
Σχετικά με το νέο flame-war:
Άντε πάλι μια από τα ίδια... ρε, συνέλθετε!
Κι εγώ αναρωτήθηκα το πως τα greeklish είναι "τρόπος έκφρασης" (κάτι που τελικά ανακλήθηκε από τον γράφοντα) αλλά δεν χαρακτήρισα κανέναν κάπως. Βέβαια, κάποιος θα μπορούσε να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο τα λόγια μου και να "αρπαχτεί" πλάθοντας (άλλη) μια καινούργια θεωρία για μένα, για το φόρουμ, για το σύμπαν.
Θα πω κάτι (πάλι) για όλα τα "θερμόαιμα" μέλη: Δεν χρειάζεται να κάνετε κατά μέτωπον επίθεση όταν δέχεστε μια κριτική (η οποία κριτική οφείλει να είναι καλόπιστη). Αν σας πείραξε κάτι, μπορείτε να το πείτε με ήρεμο τρόπο... ή τουλάχιστον μην ταξιδεύει το μυαλό σας σε υποθέσεις για το νόημα των λέξεων ή το ποιόν του συνομιλητή σας ή να κάνετε τρελούς συνδιασμούς με άλλα γεγονότα.
Δεν μπορείτε να αυθαδιάζετε και μετά να κατηγορείτε τους συντονιστές/διαχειριστές για κατάχρηση εξουσίας και δικτατορία (όλα τα έχουμε ακούσει εδώ μέσα). Φυσικά οι διαχειριστές/συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να επεμβαίνουν σε συζητήσεις όπου τα μέλη παρεκτρέπονται, και σε αυτό έχετε συμφωνήσει με την εγγραφή σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το φόρουμ δεν είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να κάνετε τη μικρή σας επανάσταση. Από τη στιγμή που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το site και που θέλουμε να κρατήσουμε ένα πολιτισμένο επίπεδο το οποίο αποζητά η συντριπτική πλειοψηφία των μελών, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προτείνετε λύσεις και αλλαγές οι οποίες θα μελετηθούν από τους διαχειριστές. Αν θέλετε μόνο να αλαλάζετε, λυπούμαστε αλλά δεν θα πάρουμε!
Άκουσα για "πολλά" μέλη που έφυγαν λόγω συμπεριφοράς "άλλων". Τα μέλη αυτά είναι ελάχιστα και κάθε ένα έφυγε για τον δικό του προσωπικό λόγο (και μερικά μετά επέστρεψαν). Αυτοί οι "άλλοι" μπορούν να είναι μέλη, συντονιστές ή διαχειριστές και αν έχετε πρόβλημα μαζί τους, λύστε το σε προσωπικό επίπεδο ή/και μιλήστε με κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή. Αν πρόκειται να αφήσετε δημόσιο μήνυμα, να είναι ήπιο, αλλιώς οι συντονιστές/διαχειριστές θα κατακρίνουν πρώτα εσάς (ή/και θα σβήσουν το μήνυμα) και μετά τυχόν άλλον. Πολλά είπα πάλι, για πράγματα που έχουμε συζητήσει πάμπολλες φορές.