Eαν ενδιαφερεσαι να παιζεις με 2 ενισχυτες ταυτοχρονα, πολλα εφφε "περιεργα" (βλεπε synth, loopers, harmonizers), εξομοιωσεις καμπινων και mics ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε ενα patch, τοτε πηγαινε για το ultra. Εαν βολευεσαι με πιο "συμβατικα" patches (πχ ενισχυτης, καμπινα, βαθος, delay, compressor, noise gate, drive, chorus, flanger, phaser, κανα 2 eq ολα μαζι σε 1 pacth) τοτε πηγαινε για το standard. Εγω προσωπικα το "απλο" εχω και δεν το εχω φτασει ποτε στα ορια του... Αλλα ειμαι πιο κλασσικος στον ηχο μου, χωρις harmonizers και synths, loops κτλ... Για την ακριβεια το μονο που θα ηθελα απο το ultra , ειναι το multiband compressor (αν και δεν χρησιμοποιω πολυ compressor γενικα, απλα θα ηταν χρησιμο για πολυ fine tuning κατα την ηχογραφηση)...
Btw, οταν ειχα τον vetta ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να χρησιμοποιω 2 ενισχυτες ταυτοχρονα για να πλησιαζω τον ηχο που ηθελα... Οταν ηταν να παρω τοπ axe fx και ρωτουσα αν πρεπει να παρω το απλο η το ultra, δεν μπορουσαν να με πεισουν στο forum της fractal οτι με το axe fx θα εχω τοση καλη ποιοτητα ηχου που ΔΕΝ θα χρειαζομουν να χρησιμοποιω 2 ενισχυτες ταυτοχρονα (για να συμπληρωνει ο ενας τα "κενα" του αλλου στον ηχο).
Τελικα εκανα το leap of faith που λενε και διαπιστωσα πως οτι μου λεγανε οχι μονο ηταν πραγματικοτητα, αλλα και λιγα λεγανε...