ωραια ,αυτο ειναι να κανουμε συζητηση σαν φιλοι.
για την ιστορια να πω δεν υπαρχει autotune αλλο ειναι
η φωνη groovymood001 αλλαζει για πολλους λογους.
αν προσεξεις την στροφη πριν το σολο θα παρατηρησεις οτι διαφερει απο τα υπολοιπα φωνητικα γιατι
μου το ξαναεστειλε η Γεωργια εκεινο το σημειο.
προφανως μετα απο τοσα export που ειχα κανει για να μπει στο cooledit για ξεφυσημα και ηταν και μονοφωνικο φυσικα και θα αλλαξει η χροια. και ουτε και θυμομουν ακριβως τι ρυθμισεις ειχα κανει στα αλλα φωνητικα.
Kωστα αν καταλαβαινω καλα τι θες να πεις (νομιζω) στον ιδιο χωρο την βαζω την φωνη.
το reverb για καποιο λογω που προφανως δεν τον εχω βρει ακομα μου το βγαζει μολις κανω ξεφυσημα στο cooledit.
αν και μου αρεσει να εχει reverb ,δεν τα παω καλα και με τους νομους οχι το ενα οχι το αλλο
anyway ωραια βοηθατε με τις αποψεις συνεχιστε αλλα μην το βλεπετε αλλιως απλα σαν παρεα που λετε την γνωμη σας.
παντως εγω στελνω το backing σε οποια θελει η οποιον να τραγουδησει ετσι να ακουσουμε και επιτελους κανεναν αλλον.
(εγω δεν τολμαω καν. αν ηταν θα ηχογραφουσα ενα γα'ι'δαρο στο χωριο μου .δεν θα ειχε διαφορα με μενα
*ειπαμε δεν υπαρχει auto tune ξεκολλατε*
*Γεωργια τα εχουμε πει και ιδαιτερως δεν υπαρχει θεμα για κραξιμο.
δεν εχω προβλημα να σβησω το λινκ στην τελικη.
αλλωστε εξαρχης ειχαμε πει οτι το θελω για παρτη μου αυτο το τραγουδι,το ξερεις το κολλημα μου.