Καλά με έχεις στείλει αδιάβαστο! Κωλόπαιδο! Μου θυμίζεις εμένα πέρσι με το case modding. Αυτό το Γ******ΝΟ το Wetsanding ΔΕΝ παλεύεται...
ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ....
Τελείωσα το wetsanding...
Η κιθάρα τώρα έχει μια μουντή υφή σε όλη της την επιφάνεια, πράγμα το οποίο δεν φαίνεται στις φωτογραφίες...
Αλλά θα γυαλιστεί τις επόμενες μέρες και ο ΘΕΟΣ βοηθός...

Το home made look υπάρχει καθώς λόγω συνθηκών και χώρου εργασίας (έβαφα σε εξωτερικό χώρο) υπήρξαν κάποια sandthroughs και λόγω έλλειψης εμπειρίας αλλά και λόγω διαφορετικής συγκέντρωσης χρώματος σε κάποια σημεία του σώματος...
Πράγμα το οποίο δεν με χαλάει καθόλου...Αν και θα ήθελα να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά...πιστεύω σε επόμενο project θα γίνει...
Επίσης εκτός του wetsanding, αποκολλήθηκαν οι ταινίες μέσα από το neck pocket...
μερικές φωτογραφίες...

Επίσης αποφάσισα να αλλάξω και το headstock καθώς το σχήμα του παλιού μου φαινόταν απαράδεκτο...
Θύμιζε ανοιχτήρι για μπύρες στην καλύτερη...

Από το άσχημο
έτσι 
λοιπόν:

μετά από μερικές μετρήσεις και λίγη δουλειά από κάποιον με κατάλληλο εξοπλισμό, γιατί θα απαιτούσε πολύ κόπο για να το κάνω μόνος στο σπίτι
πήγαμε στο πολύ πιο όμορφο για τα δικά μου γούστα
έτσι :

Έπειτα με χιλό γυαλόχαρτο τρίφτηκε όλη η επιφάνεια του headstock και βγήκε το παλιό logο...

Για νέο logo ετοιμάζω κάτι αρκετά CULT αλλά θα το δείξω όταν περαστεί στην κιθάρα...
Οπότε επόμενα βήματα:
*buffing το σώμα για να γυαλίσει και
*καινούριο logo στο headstock και πέρασμα βερνίκι
Περιμένω σχόλια...