Πρώτον: για μενα εκανες καλα που το εφερες στην προσοχη μας γιατι τετοια site αποτελουν καμια φορα - εκτος απο αποβλητα και ξεσπασμα του καθε κομπλεξικου - επιρροη για ατομα που ακομα δεν μπορουν να κρινουν το σωστο απ το λαθος (συνηθως παιδια) και ειναι χρεος και της κιθαριστικης κοινοτητας (ως κοινοτητα καλλιτεχνων αρα ζωτικο μερος της ευρυτερης κοινωνιας) να προσφερει ΕΜΠΡΑΚΤΑ
Τετοια site και τετοια βιντεο με κανιβαλους, βιαστες, δολοφονους και ανωμαλους θα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ στο internet. Σημαντικοτερο απο ολα ειναι ο ελεγχος και η προστασια των παιδιων
απο τους γονεις τους οταν σερφαρουν...
Αν ειναι να αρχισουμε να απαριθμουμε τους κινδυνους που αντιμετωπιζουν τα παιδια και τα ζωακια ανοιγωντας ενα thread τη φορα, παει το χασαμε το νοημα. ΟΛΟΙ ξερουμε πως κυκλοφορουν βιντεο που απεικονιζουν πραγματα χειροτερα και απο αυτο που ειδαμε... Απορω ποια η διαφορα να παραθεσω link απο κανενα τσοντοσαιτ με καμια 17χρονη... Γιατι και η παρανομη πορνογραφια-πορνεια και η εκμεταλλευση ανηλικων ειναι πολυ μεγαλο θεμα...
Απο την αλλη βεβαια ελευθερο φορουμ ειναι και ο καθενας ανεβαζει οποιο θεμα θελει. Αλλα δικαιωμα τους καθενος ειναι, αρα και δικο μου, να εκφρασει την αποψη του... Και τη γνωμη μου την ειπα χωρις να ''τρολλαρω''οπως με κατηγορησαν μερικοι... Ειναι βεβαια γεγονος οτι μερικα θεματα στο kithara ανοιγονται απο τα ΙΔΙΑ ατομα, συζητιουνται απο τα ΙΔΙΑ ατομα και αν μπει ενας να πει κατι το διαφορετικο καταληγουμε στα ΙΔΙΑ γραφικα μονοπατια...
Κι εγω δεν εγινα ξαφνικα ''ηθικολογος'' ή ψείρας με το βιντεο... Ουτε εχω μεγαλωσει στη βασιλικη αυλη. Εχω δει πολυ χειροτερα ''βιντεακια'' που κυκλοφορουν βεβαια ελευθερα στο net...
Τελος οσον αφορα την κοινωνικη ευαισθησια των ατομων του kithara.gr θα ηθελα πολυ να μαθω ποιοι ειναι οργανωμενοι σε οικολογικες και φιλοζωικες ομαδες. Γιατι ετσι πως τα παρουσιαζετε μερικοι, το kithara.gr πρεπει να ειναι ενα αμαλγαμα φιλοζωων οικολογων και πρασινων...
Τελος παντων γνωριζω οτι σε αυτο το θεμα πηγα κοντρα στο ρευμα γενικα... Το οτι καταδικαζω κι εγω αυτα που ειδα στο βιντεο δε νομιζω οτι χρειαζεται καν να το πω. Το γεγονος ομως οτι απο τα ατομα του εν λογω φορουμ που παρατεθηκε, αλλα χρηζουν αστυνομικης (εγκληματιες) και αλλα ιατρικης (ψυχοπαθεις)περιθαλψης ειναι γεγονος... Αν νομιζετε οτι τετοια ατομα εχουν ΣΟΒΑΡΟ πολιτικο λογο και μπορουν να επηρεασουν νοημοντα οντα τοτε τι να πω...