προσωπικα πιστευω οτι προκειται για εντελως αλλο κομματι αφου το ματζορε της υποθεσης αλλαζει το υφος και
καποια λαθακια στο σολο οπως λες και συ...
Εχεις κάθε ελεύθερο να θεωρείς οτι είναι άλλο κομμάτι. Απο την άλλη, η αλλαγή του ύφους ήταν ο ΣΚΟΠΟΣ αυτού που παρακολούθησες, και σε ευχαριστώ και σένα για το χρόνο που αφιέρωσες, όπως και τους Spell@lchemist, mikemoss,themos, Dio21 και TheVrachnoprofiter που αμέλησα παραπάνω... Ο Μ@ster να μάθει να μην αφήνει διάφορα στα παπούτσια μου.
Λαθάκια στο σόλο.Αυτά τα επισήμανα μόνος μου.Οπως επισήμανες μόνος σου.
Γνώριζα πολύ καλά τί ανέβαζα όταν το ανέβαζα. Σκοπός του βίντεο δεν ήταν να φτιάξω κάτι άρτιο τεχνικά. Αμα ήταν έτσι δε θα τραγούδαγα. Απο την άλλη, δεν είχα καμία όρεξη στη πρώτη υπόνοια λάθους να πρέπει να το ξαναπαίξω απο την αρχή. Το μόνο μέρος που έκανα editing ήταν μια χριστοπαναγία που κατέβασα η οποία δεν ήταν και ότι καλύτερο να κρατήσω..Μετά απο αυτό συνέχισα και αυτό έκοψα.
Σκοπός του βίντεο ήταν να παρουσιάσω μια ιδέα η οποία σε 5-6 φίλους που τη παρουσίασα απο κοντά τους φάνηκε ενδιαφέρουσα. Το οποίο γράφω και ξεκάθαρα στη περιγραφή του βίντεο. "The purpose of the upload is to share the idea of this different approach, nothing more."
Οπότε απο τη στιγμή που μου λες οτι θέλει δουλίτσα, και δεδομένου του οτι έχω πάρει μια ιδέα του τί μπορείς να κάνεις, θα εκτιμούσα συγκεκριμένες προτάσεις στο τομέα "δουλίτσα", και όχι αυτά που ξέρω απο μόνος μου...
Φιλικά
...και μπράβο για τη φωνή..εκεί ήταν μεγάλο το σοκ...δεν το περίμενα...
Συμπέρασμα: Τα Mac χαλάνε τα αυτιά.
Να'σαι καλά αγορίνα... Ο μόνος λόγος που "τραγούδησα" ήταν να καταλάβετε ποιο κομμάτι ειναι....