Λοιπον , εγω εχω ενα
Peavey Ultra 120 λαμπατο ενισχυτη 120w κεφαλη, μαζι με μια καμπινα 4x12" . Ο εισχυτης εχει 3 καναλια (2 βρωμικα , 1 καθαρο και master reverb & volume). Βγαζει κρυσταλινα καθαρα και στην παραμορφωση ειναι ο παραδεισος του metal (πολυ ογκος)....
Παρολα αυτα , τωρα πια τον χρησιμοποιω ως τελικο αποκλειστικα , και τον ηχο μου τον φτιαχνω ειτε με το
ADA MP-2 , ειτε με το
Line6 Pod Pro που εχω. Και τα δυο ειναι προενισχυτες , το ADA ειναι λαμπατο και το Line6 ψηφιακο. Kαι τα δυο κανουν τελεια δουλεια , αλλα το ADA εχει εναν δικο του χαρακτηρα , ενω το line6 βγαζει ηχους απο ενισχυτες "θρυλους" οπως Marshall , Mesa Boogie , Fender , Vox , Soldano κτλ με απιστευτη πιστοτητα !!!
Και τα δυο παντως μπορουν να καλυψουν ΟΛΑ τα μουσικα στυλ με χαρακτηριστικη ανεση , ενω ταυτοχρονα διαθετουν και διαφορα πολυ ποιοτικα εφφε που μπορεις να χρησιμοποιησεις !!! (οποτε δεν χρησιμοποιω αλλα εφφε ή πεταλακια).
Απο κιθαρα εχω μια Fender Strat Heavy Metal (ενα εκθεσιακο μοντελο, την πηρα σε μια εκθεση και εκτοτε δεν την ξαναδα πουθενα. Ειναι Αμερικανικη αλλα κατασκευασμενη στην Ιαπωνια). Εχει 2 διπλους και ενα μονο EMG και lock τρεμολο Floyd Rose Pro. Επισης εχω μια Gibson Les Paul Standard του '94 και μια Fender Stratocaster Stevie Ray Vaughan (signature series).
Το να πω οτι και οι 3 κιθαρες γ****ε ειναι περιττο, απλως θα ελεγα οτι καθε μια κανει περισσοτερο για ενα δικο της στυλ (αν και η Strat Heavy Metal μπορει λογω μαγνητων και τρεμολο να παιζει πασπαρτου) !!!
Γενικοτερα θα ελεγα οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , αλλα τωρα κανω ξεπουλημα στουε ενισχυτες και προενισχυτες για να αγορασω εναν μονο ενισχυτη που θα κανει τα παντα : τον Vetta 2 της Line6 !!!

Aυτα ...